Létrehozva: 2018.07.15.

Elképesztő égi jelenség közeleg, ez az évszázad szenzációja

Roppant nagy erejû holdfogyatkozás jön, ne maradj le róla te sem! Ismerd meg a vérhold hatásait, hogy még idejében fel tudj készülni!

A július 28-án esedékes teljes holdfogyatkozás az egyik leghosszabb és leglátványosabb égi jelenség lesz - hatása viszont minden korábbinál erősebb.

Holdfogyatkozás során a Föld a Nap és a Hold között halad el, így a Föld árnyéka a Holdra vetül. A mostanihoz hasonló, különleges látványt az okozza, hogy a Nap fénye a Föld légköréről verődik vissza, így a Hold vöröses fényben izzik - akárcsak a Nap szokott naplementekor. Ezért is hívják ezt a jelenséget vérholdnak. Ám a mostani időszak nemcsak a vérhold miatt fontos! Hihetetlen sok  égi jelenség halmozódik fel  ezekben a hetekben - július két holdfogyatkozás, augusztus részleges napfogyatkozás - mindez pedig jelentős változásokat és átalakulásokat jelez. Mindezek hatása pedig annyira intenzív, hogy  nehéz nem észlelni. De személyünkre vonatkozóan mégis mit várjunk?

Nagy szükség lesz arra, hogy kiegyensúlyozzuk magunkat és középpontba kerüljünk mindazokkal az energiákkal, melyek utunkba kerülnek.

Ha visszatekintesz az év elejére - az akkori részleges holdfogyatkozás is erősen éreztette hatását, -  és az azóta eltelt időszakra...hmmm, bármi is zajlott ezalatt, az most bezárul. 

Lehet, hogy mindaz, ami januárban foglalkoztatott és egy bizonyos irányba terelte az életed, az most egy teljesen más módon tér vissza.  Hidd el, képes leszel egyszer s mindenkorra megoldani a dolgokat.

Lapozz a folytatáshoz!


Ha vannak olyan gyenge pontok az életedben, amelyeket egy ideig el kell távolítani, a holdfogyatkozós szezon erről gondoskodni fog. Ez a jó dolog a holdfogyatkozásban:

ilyenkor pontosan oda kerülsz, ahol lenned kell és megmutatja életed azon területeit, melyek valamiért nem működnek.

Mindezt olyan tiszta módon kommunikálják feléd, hogy pontosan tudni fogod, merre is kell haladnod tovább, hiszen mindig új kezdeteket jelentenek és segítenek az új utakra terelni minket.

A a holdfogyatkozás abban segít, hogy tisztázzuk a dolgokat és lezárjuk múltunk tanulságait. Az érzelmek igen magas szinteken fognak mozogni és előfordulhat néhány nagyobb fejlemény is. Fény derülhet titokra, de azért arra számítani lehet,  hogy a felszín alatti feszültségek túlcsordulhatnak...

A Merkúr 25-én retrográdba vonul, így a 28-ai holdfogyatkozást 5 bolygó várja hasonló pozícióban. Éppen emiatt azonban a nagy terveket nem ebben a hónapban kell kigondolni, mivel annyi bolygó halad hátrafelé, hogy a dolgok lelassulhatnak...

Ha mégis váratlan dolgok történnek, haladj az áramlással, de csak annyira, amennyire neked is természetes, ne próbálj meg erőből előre haladni.

Ez nem azt jelenti, hogy nem tehetsz lépéseket és nem követheted az ösztöneidet, de nagyon óvatosan járj el és győződj meg róla, hogy szíved hangjával együtt cselekszel.

A július egy igen érdekes hónap, sok energiával. Ez az energia lassan mozog, de legalább annyira intenzív is.

A legjobb alapot szolgálja, hogy majd a továbbiakban előrelépjünk és átadjuk magunkat azoknak az erőknek, melyek által irányítva leszünk.

Szenteld a hónapot az energiák feltöltésére, és összpontosíts arra, hogy erősítsd önmagaddal a kapcsolatodat.

Ez lesz a kulcsa mindennek.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Most jött a hír: Putyinnak lett igaza

origo.hu

Kiderült az igazság Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról

metropol.hu

Házasság első látásra: Enikő döntést hozott

vg.hu

Megérkezett a bejelentés: egyszerre emelkedik és csökken nagyot Magyarországon az üzemanyag ára

mandiner.hu

„Így kell bánni a bűnözőkkel és Putyin ügynökeivel!” – íme a „toleráns” baloldal, ahogy századszor is büszkén megmutatja magát

origo.hu

Kiderült, ki Árpa Attila barátnője

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Figyelmeztet a rendőrség, ez az új átverés terjed!

magyarnemzet.hu

Budai Gyula feljelentést tett, Szabó Tímea szerint szép lett a Lánchíd + videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

EZO

Vigyázz! Ez a 3 csillagjegy csúnyán kibeszél, ha nem figyelsz

EZO

Elindult a visszaszámlálás, 3 csillagjegy még vasárnap estig szakít

EZO

Nem ez lesz életük legjobb hétvégéje a csillagjegyeknek

EZO

Ennek a három csillagjegynek óriási szerencsét hoz a Jupiter és az Uránusz együttállása