Létrehozva: 2021.08.26.

Ez a három csillagjegy valójában élősködő, menekülj tőlük, mert kiforgatnak a vagyonodból

Hajlamosak a tehetetlenségre és szinte mindig találnak valakit, aki eltartja őket. Ha van ilyen ismerősöd, könnyen lehet, hogy e három csillagjegy valamelyikébe tartozik...

Kár lenne tagadni, igenis léteznek élősködő csillagjegyek: akik hajlamosak elengedni a saját problémáikat, és mástól várják rájuk a megoldást. Bár ez nem jelenti azt, hogy minden ilyen csillagjegy mások támogatásából él, sokkal hajlamosabbak tehetetlenné válni, mint a többiek. Állandóan tele vannak megoldhatatlan problémákkal, és igen gyakran kérnek kölcsön a barátoktól, családtól. Sőt, sokan közülük tudatosan úgy választanak partnert, hogy számításba veszik, vajon el tudja-e tartani őket. Nem kímélik a rokonokat, barátokat sem: ha az élősködő csillagjegyek valamelyike beköltözik valakihez, ott szinte garantált a totális anyagi csőd. Bár mindhárom jegy szülöttei hajlamosak erre, mindegyikük más indítékból akaszkodik a szeretteire. Mutatjuk!

Fotó: Pexels.com

Csupa önzetlenségből húz le a Rák

Fotó: Pixabay.com

A világ minden kincséért sem ismerné be, hogy lehúz másokat, és tényleg fogalma sincs róla, hogy ezt csinálja. A Rák érzelmileg érzékeny jegy, és amikor segítséget kér, úgy gondolja, ő ad a környezetének egy nagyszerű lehetőséget. Hiszen ki ne akarná őt szolgálni? Hosszú ideig ebben semmi kellemetlenség nincsen, hiszen borzasztóan kedves, mindenki szereti, így csak hónapok, netán évek múlva jön rá az áldozata a turpisságra. Nagyobb szívességeket is szemrebbenés nélkül kér: nagyobb összeget, ingyen lakhatást; és komolyan úgy gondolja, hogy a másik fél hálás lehet, amiért megengedi, hogy segítsen neki. Ha nem figyelmeztetik erre, évekig belekényelmesedhet egy ilyen helyzetbe; ami neki sem jó, hiszen távol áll tőle, hogy bárkit is bántani akarjon.

A Vízöntő szeret kapni

Fotó: pixabay.com

Alapvetően szeretik maguk megoldani a dolgaikat, de a magánytól rettegnek; ezért igyekeznek olyan emberekkel körülvenni magukat, akik napi szinten mellettük vannak. Nem magától értetődő, hogy élősködni kezdenek a partnerükön vagy a barátaikon, ez akkor következik be, ha az a barát túl sokat ad, akár a maga kárára is. A Vízöntő ilyenkor szeretetnek értelmezi a gondoskodást, és nem szól, hogy elég, sőt, egyre többet kér. Képesek függővé válni azoktól, akiktől ingyen kapnak dolgokat, például utazást, meghívásokat, anyagi támogatást. Egy idő után az adakozó kedvű barát azt elégeli meg, hogy a Vízöntő soha nem mondja, hogy köszönöm; úgy gondolja, természetes, hogy kapjon, hiszen megérdemli.

Az Oroszlán soha nem kér nyíltan

Fotó: Pixabay.com

A mindig figyelemre éhes Oroszlán eléri, hogy magadtól ajánlj fel neki segítséget, pénzt, tárgyakat; amire éppen szüksége van. Ennek a csillagjegynek közönségre van szüksége, és mindenáron eléri, hogy ő legyen a figyelem középpontjánban; ha kell, drámázással. Teljesen hétköznapi élethelyezetekbe majd belehalnak, és addig panaszkodnak a környezetüknek, míg segítséget nem kapnak. Nem maga a segítség a lényeg, hiszen az Oroszlán a jég hátán is megél egyébként; hanem a figyelem, amit addig kap. Nyíltan soha nem kér, de nincs is rá szüksége: a szerettei maguktól ajánlják fel, hogy segítenek.

Ez is érdekelhet

origo.hu

"Eredeti cicije van?" – kikérdezte barátja a Házasság első látásra szereplőjét

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

mindmegette.hu

Káoszt hozhat a húsvét a boltokban: a Lidl, az Aldi és a Penny nyitvatartása is érintett

mandiner.hu

Magyar Péter, a baloldal bántalmazó Messiása

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Brutális felvételek kerültek elő a moszkvai terrortámadás megkínzott vádlottjairól

origo.hu

Levetkőzött Ördög Nóra - videó

mindmegette.hu

Tuti trükk a főtt tojás pucolásához: így biztosan nem ragad a héjhoz a fehérje

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!

EZO

Így hoz áldást rád a tavaszi boszorkányünnep