EZO

Ezek a csillagjegyek a legelszántabbak, tűzön-vízen át elérik a céljaikat

Vannak olyan emberek, akiket senki sem tántoríthat el a céljaik elérésétől. Egyes csillagjegyek szülöttei körében pedig különösen gyakori tulajdonság az akadályt nem ismerő elszántság. Vajon melyek a hihetetlenül elszánt csillagjegyek?

A horoszkópunkban a Nap mellett a Szaturnusz helyzete gondoskodik a kellő elszántságról. A Szaturnusz, a Bak jegy uralkodó bolygója nem véletlenül kapta „az idő ura” nevet. Ez a bolygó pont olyan komoly és szigorú, mint a Bak jegyűek: a fegyelemről, a felelősségről és az elszántságról gondoskodik. Az általa uralt Bak jegy mellett van még néhány csillagjegy, amelyik a hatására bármilyen akadályon át eléri a célját: de vajon melyek a különlegesen elszánt csillagjegyek?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elszánt csillagjegyek 01

Az elszántságunkért részben a Szaturnusz felelős a horoszkópban
Fotó: Pixabay.com

Kos: az elszánt csillagjegyek között is különlegesen tüzes

A Kos, jegyének névadójához hasonlóan néha hajlamos fejjel menni a falnak. Uralkodó bolygója a Mars, a tettrekészség és az agresszió bolygója. Ennek az energiának és agresszióra való hajlamnak köszönhetően a Kos jegyűek az elszánt csillagjegyek között is különösen aktív és tüzes csoportot képeznek. A Mars és a Szaturnusz együttes hatása arra sarkallja őket, hogy bármilyen akadályon átkeljenek, mindig elérjék, amit kitűztek maguk elé, és büszkék is legyenek az elszántságukra.

Elszánt csillagjegyek 02

Egyes csillagjegyek képesek tűzön-vízen keresztül is elérni a céljaikat
Fotó: Pixabay.com

Oroszlán: egyszerre lojális és elszánt

Az Oroszlán jegyűek nem csak a pompakedvelésükről, hanem a lojális és melegszívű természetükről is ismertek. Hajlamosak a Szaturnusz bolygó vezérelte elszántságukat a szeretteik szolgálatába állítani, tőlük pedig figyelmet és dicséretet kapnak cserébe. Szenvedélyes természetükhöz nem férhet kétség, így az elszántságuk arra is sarkallja őket, hogy mindig ébren tartsák a tüzet a kapcsolataikban. Fő céljuk, hogy mindig ők helyezkedjenek el a hierarchia legtetején, és ezt a legtöbbször el is érik.

Skorpió: az elszánt csillagjegyek külön szintje

A Skorpió jegy szülöttei új szintre emelik a szaturnuszi elszántság fogalmát. A jegy, amelynek uralkodó bolygója a Pluto, az újjászületés bolygója, mély érzéseiről és titokzatosságáról ismert – ezt egészíti ki félelmet nem ismerő elszántsága és szenvedélyessége, amelyet a Szaturnusz bolygó vezérel. Az elszánt csillagjegyek között is külön kasztot alkotnak a Skorpió-szülöttek, akik elszántan keresnek lehetőséget önmaguk fejlesztésére és az élet értelmének kutatására, de erotikus kisugárzásuk is ennek a lendületnek köszönhető.

Elszánt csillagjegyek 03

A Bak jegyűek a munkában a legelszántabbak
Fotó: Pixabay.com

Bak: tervszerűen éri el a céljait

Utoljára hagytuk a Szaturnusz bolygó által uralt Bak jegyű embereket, akiknek az elszántságát a karriercélok elérése mozgatja meg a legjobban. A Bak jegyűek fegyelmezettek és ambiciózusok, mások pedig feltétel nélkül megbízhatnak bennük. Fontos számukra a munkahelyi előmenetel és a társadalmi státusz, és az elszánt csillagjegyek eltökéltségével haladnak afelé, hogy területük elismert szakértői legyenek. Ez legtöbbször sikerül is nekik, főnöki szerepben gyakran látjuk a Bak jegy szülötteit.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?