EZO

Érkezik a nyár utolsó újholdja, őrület mi vár ránk

Itt az ideje az őszi nagytakarításnak, ehhez segít a Szűz jegyében az újhold. Pénteken napközben áll együtt a Nap és a Hold, használd ki az energiákat!

Ha megállsz egy pillanatra káoszt veszel észre? Nincs is aktuálisabb téma, mint a rendrakás. Testi, lelki szinten. Ehhez nagyon nagy segítséget ad az újhold energiája. A Szűz jegyhez tartozik a hétköznapok rendje. Gondold végig az életmódod, és változtass. Rakj rendet magad körül, az otthonodban és a gondolataidban is. Remek alkalom ez az időszak, hogy bevedd az órarendedbe mozgást, figyelj a táplálkozásodra. Fantasztikus lehetőség egy rugalmas új rendszer kialakítására.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ha már a nyár élményeit feldolgoztad és minden a helyére került benned, a lakás is ragyog otthon, a szomszéddal is tisztáztad a félreértéseket, ideje új célokat kitűzni, és elindulni feléjük.

Nem kell nagy dolgokban gondolkodni.

Apró tettek, változtatások sokat nyomnak a latba. Kitartást és erőt kapsz hozzá. Takaríts ki mindent, ami a változás útjában állhat. Ha, a kapcsolataid nem működnek, kezd a hozzád legközelebb álló emberekkel. Bátran beszélgess el velük, ne halogasd tovább, ami aggaszt. Tisztázd le, ami a napokban esetleg foglalkoztat. Nagytakarítás után jöhet az újra építkezés. Adódhatnak új lehetőségek a munkában, koncentrálóképességed megnőhet, jól mehet a szervezés. Húzd ki magad, nézz szembe bátran a világgal!

Fotó: 123 rf

Esti órákban még a Vénusz is utoléri a Napot és a Holdat, szuper alkalom ez egy újhold meditációhoz, vagy varázslathoz. Csatlakozz meditációs csoporthoz, de elég ha egy kis időre lecsendesedsz ezen az estén. Gondold végig, mennyi minden történt veled az elmúlt hónapban.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?