EZO

Érkezik az újhold, ezt a lehetőséget adja most neked!

Pénteken ismét újhold, itt az ideje a megújulásnak. Erős energiák veszik körbe ezt a napot, találd meg benne az egyensúlyt.

Az újhold energiájához most a Plútó és a Mars teszi hozzá az energiáit. A Plútó kvadrátban a Mars szembenállásban lesz, így kialakulhatnak feszültségek, a céljaid és az elvárások kapcsán. Bizony a magánélet, párkapcsolat is próbatétel elé kerülhet. A Plútó nem kímél semmit, ami a személyes utadban áll, viszont teret biztosít a valódi lehetőségek felé. A kapcsolataidban megmutatja, mennyire működő képesek, és azt is, hogyan tovább! Ne ijedj meg, bízz abban, ami történik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Canva

Az újhold segít elsimítani a benned lévő feszültségeket, és abban is, hogy megtaláld magadban a békét és az harmóniát. Lazíts, és lassíts le a délutáni órákban. Gondold végig, mennyi minden történt veled már ebben az évben, miben fejlődtél, értékeld a haladást, és engedd meg, hogy minden a helyére kerüljön.

Megértheted, hogyan áll össze a puzzle, akkor is, ha vannak dolgok, események, melyek fájdalommal jártak. Ha sikerül elsimítani a vitás helyzeteket, érzelmi különbségeket, akkor könnyebb lesz elérni a harmóniát és a romantikát. Figyelj oda a testi-lelki egyensúlyodra is. Higgy magadban, hogy képes vagy a béke megteremtésére. Előtérbe kerülhetnek a művészetek, a szépség, az alkotókedv.

Ha párkapcsolatban élsz, lepd meg a párod egy csendes , meghitt estével, díszítsd a vacsora asztalt, főzz egy finom, egyszerű, nem nehéz ételt. Ha egyedül élsz, akkor pedig add meg magadnak azt a szépséget és szeretet, amire vágysz. Egy kellemes fürdővel, kényeztesd magad, de ha egy kis társaságba hívnak, vagy a családdal töltheted az estét, akkor se mondj nemet. Az újhold mindig új lehetőséget is hoz magával, vedd észre és indulj el felé. Békélj meg magaddal és a külvilággal!

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?