EZO

Érkezik az Újhold, mutatjuk, mit hoz az életedbe

Augusztus 19-én az Újhold az Oroszlán jegyébe lép, ami lehetőséget ad arra, hogy Belső gyermekünk önfeledt energiáit szabadjára engedve új tervek körvonalazódjanak bennünk.
címkék:
  • Szerző:

Segít elengedni minden bántást, ami miatt visszatartottuk magunkat, és támogat, hogy az életet élvezve tudjunk maximálisan a terveinkre koncentrálni.

Csökken a félelemérzet, és olyan kockázatot is mersz majd vállalni, amit azelőtt elővigyázatosságból nem tettél volna. Munkahelyet válthatsz, elköltözhetsz, de az is lehet, hogy csak új fodrászhoz vagy manikűröshöz mész.

Fotó: pexels.com

Ne félj merésznek lenni, ne félj változtatni! A mostani csillagállásnak egyetlen rossz oldala lehet: az, hogy annyi szuper ötleted támad, hogy nem tudod, melyiket valósítsd meg.

A Hold csodálatos energiáit az ősidők óta ismerték és hasznosították őseink, szertartásokhoz, meditációkhoz fordultak hozzá segítségért, de figyelembe vették hatásait kertészkedés és a ház körüli teendők végzésekor is.

Az Újhold az újjászületést, újrakezdést és az elengedést szimbolizálja, így ez a legjobb időszak arra, hogy elengedjünk minden olyan gátló gondolatot ami visszatart attól, hogy a legjobb potenciálunkat hozzuk ki magunkból.

Egy olyan belső utazás kezdődhet most le, ahol gyógyíthatod gyermeki énedet, hogy újult erővel nézhess szembe a mindennapok kihívásaival, könnyedén egyensúlyozva a szórakozás és a tervek megvalósítása között.

A Hold hatása újholdkor és teliholdkor a legerősebb, tehát ilyenkor érdemes a hasznunkra hajtani az energiákat. A tudatalattiban számos benyomás található beágyazva, amelyek meghatározzák az alaptermészetünket és a személyiségünket. Az újhold energiái ezekre is hatnak!

Újholdkor minden teher különös gyorsasággal távozik tőlünk, beleértve a lelki és fizikai salakokat is

Az energiákat pozitívan akkor használjuk fel, ha észrevesszük azokat az üzeneteket, amiket a tudatunk és testünk küld ilyenkor. Például milyen gondolatok erősödnek fel.

A tudatalattiban tárolt blokkoktól és beidegződésektől függően, a fokozott aktivitás megnyilvánulhat megnövekedett gondolati tevékenységben, de akár bizonyos gondolatok körüli, fokozott tudati aktivitásban is.

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?