EZO

Érzelmekkel, változásokkal érkezik ma az újhold: erre számíthatsz

Új kezdet, mélyen átformáló döntések, néha érzelmi hullámvasút jellemzi az újhold napját és az utána lévő napokat is. Ne ijedj meg, sokkal jobb lesz ez az égi hatás, kimozdít az állóvízből, erőt ad, és eljuthatsz egy sokkal kedvezőbb élethelyzetbe.

Kedden este, 21:16-kor érkezik az újhold a Rák jegyébe. Ekkor áll együtt a Nap és a Hold. Ilyenkor belső késztetést érezhetsz a változásra, az újjászületésre, megújulásra. A Rák jegye szimbolizálja a családot, összetartozást, gondoskodást, odaadást. Ennek a csillagállásnak és az éjszakai órákban Oroszlánba lépő Marsnak a lendülete, vibráló energiája, nem engedi tovább az egy helyben topogást.

Az újhold azt jelenti, valami új kezdődik. Jó, ha ilyenkor nyitott vagy a befogadására. Néhány napig fokozottan érzékeny és intuitív is lehetsz. Ha eleve ezekkel az érzékenységekkel vagy megáldva, most döbbenetes élményekhez juthatsz, megsejtheted mások döntését, választását, megláthatod a helyes útirányt. Figyelj a külvilágra és az álmaidra is!

Az érzékenység viszont azt is jelentheti, hogy hisztisebb, sértődékenyebb lehetsz, sebezhetőbbnek érzed magad. Ne lepődj meg azon sem, ha érzelmesebb hangulatba kerülsz, és viszonzásra találnak az érzelmeid. Számos életterületen vehetsz észre mozgást, előremozdulást. Szakmai, tanulmányi téren, vagy a kapcsolataidban. Ez az időszak jó arra is, hogy ingatlant vegyünk vagy eladjunk. Még a kompromisszum is jobb megoldás, mint a helyben járás. Ideje ezeket a lendületes energiákat kihasználni, és menni a terveid irányába.

A Mars az Oroszlán jegyében arra ösztökél, hogy a vágyaidat megvalósítsd. Mindehhez megkapod a kitartást és az akaraterőt. Merj nagyot álmodni, nem a külvilág, hanem te határozod meg, hogy meddig jutsz el a magvalósításban.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?