Létrehozva: 2021.03.28.

Ennek a három csillagjegynek vasárnap érzelmes pillanatokat hoz a telihold

Különleges energiákkal érkezik a telihold. A megszokott feszültség és elengedés mellett, erős érzelmek jöhetnek fel egyes jegy szülötteiben. Meglepetés érhet több embert!

Érzelmes pillanatokat hozó telihold köszönt be vasárnap, március 28-án a Mérleg jegyében. Olyan energiákkal érkezik, melyekkel a fontos célok érdekében történő régi energiák elengedése a feladat. De az elsimított vitás helyzetek és a telihold feszültségeinek elengedése mögött, a Mérleg jegy romantikus és harmonikus érzései is előtérbe kerülnek. Érzékeny, kreatív, alkotó kedved lehet, előtérbe kerülnek a művészetek ezen a hétvégén. Ha szépíteni szeretnéd az otthonodat, a kertet, vagy akár saját magadat, a telihold körüli pár nap nagyon alkalmas lesz erre. Érzelmes telihold idején nagyon jó alkotni, és megélni ezeket a pillanatokat. Három csillagjegy számára pedig egészen különleges lesz ez a nap, lássuk, kik ők.

Telihold
Fotó: pixabay.com

Kos

Nem csak ebben a jegyben járunk, de a telihold is fényt hoz a Kos jegy szülötteinek. Átkerül a figyelem a párkapcsolatra, és bár nem egy romantikus alkat a Kos, most úgy tűnik, erre akár rá is cáfolhat. Fontos, hogy a régi hatalmi harcait félretegye, és valami újat engedjen be a szívébe. Az emberi kapcsolatokban is megtalálja ezen a napon az egyensúlyt, de eddig nem ismert arcára lelhet, melyben ott rejtőzik az igazán mély érzelem. Lehet a párjával éli mindezt meg, vagy a barátai társaságában, de a család is hozhat fel benne eddig nem tapasztalt mélyésgeket. Az önismeret egyik nagy lépése lehet ez számára. Csak bátorítani tudunk minden Kos szülöttet merjen romantikus és érzelmes perceket megélni. Itt van az ideje!

Mérleg

Különleges módon fogja érezni a Mérleg jegy szülőtte a telihold energiáit most. Nagyon intenzíven ébred most fel benne a művészet és az alkotás felé irányuló vágy. Tuti nem marad el a nap a művészet megélése nélkül. Akik szívéhez a legközelebb állnak, azok fognak most tükröt tartani elé, és egy kicsit saját magát előtérbe hozni. Elég volt a szolgálatból és a mások első helyre helyezéséből, fordul a kocka, itt az ideje a meghitt és szép pillanatok befogadására. Érzelmes teliholdnál a Mérleg végre önmaga lehet, nem kell, hogy elkendőzze mélyen rejtett érzéseit. Végre alkothat, szerethet és befogadhat!

Bak

Most nem csak munkahelyi elismerés vár a Bak szülöttjére, hanem emberi kapcsolatai is gyümölcsözőek lesznek. A napokban nagyon kellemes társalgásban lehet része, ahol felszínre kerülhetnek a Bakban megbúvó érzelmek. Sokan tartják szívtelennek, pedig ez nem igaz, csak ritkán ad az érzelmeknek teret. A telihold segít neki egyensúlyt teremteni a munka és a magánélete között. Így a telihold napján erős és mély érzések keríthetik hatalmukba, minden Bak számára érdekes ez a tapasztalás. Ha elég bátor hozzá, akkor nagy változást hozhatnak az életébe ezek az érzelmes pillanatok.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tóth Gabi nem bírta ki: visszavágott Mikes Annának

origo.hu

Oroszország háborús üzenetet küldött Izraelnek és Iránnak

borsonline.hu

Ez a helyesírási teszt garantáltan megizzaszt: okosabb vagy, mint egy ötödikes?

life.hu

Pázsit helyett, kavics nélkül: talajtakaró növények a kertben

magyarnemzet.hu

Ha utánvéttel rendeli meg a csomagjait, jobb, ha szemmel tartja a futárt

origo.hu

Sejtelmesen üzent Stana Alexandra

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 15.: a Bikának meglepő fordulatot, a Skorpiónak sikert hoz a hétfő

ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

ripost.hu

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

ripost.hu

Már Jürgen Klopp is lemondott róla? Szoboszlait támadják Angliában

ripost.hu

Tízéves átok alól szabadulnak ezek a csillagjegyek, így találhatod meg a társad idén tavasszal...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

EZO

Vigyázz! Ez a 3 csillagjegy csúnyán kibeszél, ha nem figyelsz

EZO

Elindult a visszaszámlálás, 3 csillagjegy még vasárnap estig szakít

EZO

Nem ez lesz életük legjobb hétvégéje a csillagjegyeknek

EZO

Ennek a három csillagjegynek óriási szerencsét hoz a Jupiter és az Uránusz együttállása

EZO

3 csillagjegy, akiket még áprilisban hatalmas szerencse ér

EZO

3 csillagjegy, amelyik a legéretlenebb mind közül