EZO

Ez a 3 csillagjegy ma kapcsolatba lép az exével, így hat rájuk a Hold

Nem csoda, ha mindenáron fel szeretnéd hívni a régi szerelmed. De biztos, hogy ez a jó megoldás? Mit hoz neked most a Hold energiája?

Az asztrológia tudománya szerint a Hold erőteljes hatással lehet az életünkre. Nem csak a telihold, az újhold is nagy változásokat hozhat mindegy egyes új ciklusban. De a természet is megerősíti ezt nap min nap az ár-apály jelenséggel is. Ezúttal három jegyet tesz igazán nosztalgikussá ez az égitest, és előfordulhat, hogy a múltba tévednek és elmerengnek a régi nagy szerelmeken. Hogy hiba-e megkeresni az exed? Ki tudja? Egy biztos, a nyár elmúlásával, ez többeknek eszébe jut. Te közöttük vagy?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

Bika

Ha ebben a jegyben születtél, akkor elég szentimentális bolond vagy. Ezen ne sértődj meg, hiszen ennek van azért jó oldala is. A Hold hatására most előfordulhat, hogy legszívesebben a telefonhoz nyúlnál. Nehéz elfogadnod, hogy a szerelemnek vége. Sokszor veszed elő a barátság eszközét, hogy kapcsolatba maradhass vele. De ez a vonat elment. Kívételesen ne engedelmeskedj a hívogató vágyaknak, ne emeld fel a kagylót! Tudatosítsd magadban, hogy ez most az energiák és az elméd játéka. Ne tépkedd fel a sebeidet!

Rák

Összhangban vagy a Holddal és most emlékeket gerjeszt benned. Régi szerelmekre gondolsz, sorra veszed a sikertelen kapcsolataidat. Az élet értékes és az emberi kapcsolatok is azok. Az az érzésed támadhat, hogy valami még befejezetlen maradt, valamit még nem zártál le és nem oldottál meg a múltból. Ha vissza szeretnéd hozni a múltat, tudd, hogy azóta már mindketten változtatok. Az is lehet az exed már mást szeret. Megérni bolygatni a régi érzéseket? Biztos vagy benne, hogy ez a helyes út? Te tudod rá a választ legbelül, de lehet ez csak a Hold hatása.

Szűz

Nincs olyan nap, hogy ne jutna eszedbe a régi kapcsolatod? A mai napon folyamatos kényszert érzel, hol felhívd és beolvass neki? Ne engedd, hogy a düh vezéreljen. Amikor beindul a Hold utolsó fázisa, egyszerűen átveszi feletted a hatalmat a megoldatlan régi helyzet. Hidd el, jobb ezt magadban rendezni, nem SMS-ekkel fombázni a másikat, vagy hívogatni, üzengetni. Ne hergeld fel magad feleslegesen! Felejtsd el a bosszút, ne pazarold negatív energiákra az idődet. Ne árts se magadnak, se másnak! Keresd meg a szeretet a szíved mélyén!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?