Létrehozva: 2021.09.07.

Ez a 3 csillagjegy rosszmájú és akarnok: nem biztos, hogy jó ötlet közel engedni magadhoz

Nagyon vigyázz, milyen embert engedsz közel magadhoz az életedben! Ahhoz, hogy tartsd a határaidat, nem árt ha tudod, kitől mire számíthatsz!

Minden ember rendelkezik egészséges akarattal, ám ettől még nem mindenki törtető. Sajnos bizonyos karakterek nem elégszenek meg azzal, hogy normál tempóban haladjanak előre az életben, önző céljaik érdekében hajlamosak átgázolni másokon. Nagy kérdés, hogy miként lehet felismerni ezeket az embereket, kikkel érdemes óvatosan barátkozni. Most megtudhatod, mely csillagjegyek közt akad az átlagosnál több rosszmájú és akarnok.

Akarnok (Fotó: Shutterstock)

Kos

A Kos nagyon lendületes és erős. Szenvedélyes is, mivel tüzes jegyről van szó, ráadásul nem erőssége a türelem. Robbanékony és ha sarokba szorítva érzi magát, bizony képes arra, hogy átgázoljon másokon. Céljai érdekében olykor negatív erőket is bevet és ennek sajnos többnyire a másik fél látja a kárát. Okos, de rafinált, mindent előre eltervez. Ha rosszindulattal áll neki az adott tevékenységének, bármikor képes másoknak ártani. Elképzeléséhez a végletekig ragaszkodik. Minden pozitív tulajdonsága mellett gyakran fejjel megy a falnak, csak azért, hogy kipróbálja erejét. Ilyenkor jobb, ha nem állod az útját!

Skorpió

Nem egyszerű jegy a Skorpió. Nehezen tudhatod meg, ki is ő valójában. Nagyon ügyesen leplezi, uralkodik magán. Törekszik is arra, hogy sose tudd meg, mi zajlik benne, hogy ne olvashass a gondolataiban. Céltudatos, és ha nekiindul egy projektnek, kíméletlenül előretörtet. Senki nem tud az útjába állni, ha a fejébe vesz valamit. Vizes jegy, érzelmekkel teli, de róla szokták mondani, hogy olyan, mint a jégcsap. Előfordul, hogy van benne némi rosszmájúság és kegyetlenség. Persze egyik csillagjegy sem csak negatív vagy pozitív. Benne is sok jó dolog lakozik. De, ha útjába állsz, akkor bizony jobb félni, mint megijedni! Rengeteg energiát képes belefektetni abba, hogy keménynek tűnjön. Vigyázz, hogy milyen ütemben engeded be az életedbe!

Nyilas

Számos nagy tanítónk a Nyilas jegyben született. Bizony, képes egy-egy jó barát is hatalmas erővel hatni egyes élethelyzetekben. Akaratát véghez viszi akkor is, ha közben téged szinte bedarál. Intelligens, és adott esetben a kenyérre lehet kenni, de ha a céljai eléréséről van szó, nem ismer kegyelmet. Igyekszik a dolgait optimálisan irányítani, amibe belekezd, annak vezérfonalát nem engedi el soha. De ha valaki nem úgy cselekszik, ahogy az neki tetszik, akkor simán átgázol az illetőn. Ha elköveted azt a hibát, hogy teljesen megnyílsz neki, akkor ne csodálkozz, ha nagy csalódás ér. Mert a nyilasnak nem minden nyila egyenes. Pozitív lelkesedése magával ragadhat, de légy óvatos, ha együtt akarsz vele dolgozni.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ha olcsón akarja megúszni a nagy bevásárlást, ezt feltétlen olvassa el

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

metropol.hu

Ördög Nóri vállalhatatlan videót osztott meg

ripost.hu

Gyászol a Magyar Közút: "Már indultak volna, amikor megtörtént a tragédia"

hirtv.hu

Háború Ukrajnában: Feloszlatta a kárpátaljai kényszersorozás elleni tüntetést az ukrán hatóság + videó

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

ripost.hu

Az eget kémlelte a nyugdíjas a Pilisben, aztán leesett az álla

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

ripost.hu

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!

EZO

Így hoz áldást rád a tavaszi boszorkányünnep