EZO

Ez a három csillagjegy képes kilépni a mérgező kapcsolatából, míg a Hold az Oroszlánban áll

Észrevetted, hogy mérgező kapcsolatban élsz? Folyamatosan fáradt vagy, hiányzik belőled a lelkesedés? A kapcsolatod nem előre halad? Ideje változtatni!

A Hold az Oroszlánban mindig olyan energiát képvisel, ami az önbecsülést nagy mértékben előtérbe helyezi. Így a mostani Hold állása is ebben segít néhány csillagjegy számára. Mérgező párkapcsolatban lenni, nem egyszerű, és bár az ember képes sokszor saját magának is hazudni ezen a téren, mégis érdemes szembenézni a valósággal. Ez a pár nap jó alkalom lesz arra, hogy felismerjük, ha mérgező kapcsolatban élünk, és szembenézzünk vele, és meglépjük azt a lépést, aminek eljött az ideje. Ha rád is vonatkozik ez az élethelyzet, akkor most képes leszel magad mögött hagyni a partneredet. De lássuk, milyen jegyekre lesz most nagy hatással a Hold az Oroszlánban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mérgező kapcsolatban
Fotó: Fotó: Shutterstock

Oroszlán

Ez a csillagállás most mindent letisztáz benned, ami egyrészt rólad szól, az érzéseidről, rávilágít arra, ha a párkapcsolatod nem a szíved szerinti. Megláthatod, ha a párod csak kihasznál, ha lehúz, és nem éppen mennek a dolgaitok jó úton. Néha az ember képes ezt tejesen a szőnyeg alá seperni. Nagyon jó alkalom ez a pár nap számodra, hogy tisztázd magadban, hogy mire vágysz, és ami történik, annak mi köze a szíved szerinti élethez. Ha pedig rálátsz, hogy kapcsolatod inkább mérgez, mint emel, akkor ideje változtatnod az életed ezen területén. A párkapcsolat kölcsönös tiszteleten és szereteten alapszik. Ezt vizsgáld meg az életedben, nem kell eltűrnőd a jelenlegi élethelyzetedet, ha ez alapjaiban sincs meg.

Nyilas

Számodra a Hold az Oroszlánban lehetőséget hoz arra, hogy tisztán kommunikálj, és végre eljusson érthetően a párodhoz, és esetleg más emberi kapcsolataidban is, hogy itt van vége mindennek, ami téged lehúz, mérgez. Ez az energia önbizalommal teli önkifejezésre sarkall. Rendezni tudod így az érzéseidet, és étrthetően tudod átadni mindazt, ami segít neked kilépni emberi és társas kapcsolataidból. Mérlegeld a kapcsolatodat, hogy felelősen vess véget annak, ami neked nem jó. Nem kell áldozati szerepben élned tovább. Sem párkapcsolatban, sem más emberi kapcsolatodban.

Bak

Választás elé állít most az élet. Maradsz egy kényelmesnek tűnő, langyos mérgező kapcsolatban, vagy elég bátor vagy ahhoz, hogy továbblépj úgy, hogy tudod, neked mindenképpen jobb lesz így. Akkor is, ha még most nem látod, mi lesz ha az első lépést megteszed. Bízol-e és hiszel-e abban, hogy az élet megtart. Mersz-e kilépni mérgező kapcsolatból? Mersz-e járatlan útért elhagyni úgy egy ismert utat, hogy az már neked nem jó? A lustaság, a kényelem, és az önbecsapás az, amit most ha elengedsz, akkor valószínű végre magadra találsz. Így képes leszel egészséges párkapcsolatra. Mit gondolsz? Merre tovább?

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?