EZO

Ezért különleges a mai nap, így hozza el az újrakezdést

Az év végi összegzés ideje hamarosan lejár, és a Hold erejével megkapjuk a lökést, hogy lehetőségünk legyen a 2017-es évet optimistán, lelkesen kezdeni. Ma van az év utolsó újholdja, ez hozza el az újrakezdés lehetőségét mindenkinek.
címkék:

Az ezotéria szerelmesei erre a napra készülnek a december 21-ei téli napforduló óta.

Az eddigi esetleges elfojtottságot felváltja a határozottság, a bezártságot a szabadság érzése, megélése. Figyeljünk oda az időzítésre, időbeosztásra. Tegyük meg, amit a szívünk diktál, de ügyeljünk a meggondolatlan lépésekre. Ezt az egyensúlyt igyekezzünk megtartani, úgy garantált lesz a pozitív változás.

Most zárjuk le a múltat

Ezek a kettősségek kísérik most az év utolsó napjait. De a Hold segítségével, úgy léphetünk be a 2017-es évbe, hogy a változások már tisztán láthatóvá válnak az újrakezdéshez. Új ajtók nyílnak meg, és csak be kell rajtuk sétálni.  Az újévben, ha megengedjük magunknak, hogy kicsit jobban a szívünk szerint éljünk, úgy érezhetjük majd magunkat, mint akit kicseréltek. Érdemes kipróbálni a régi álmainkban megjelenő tetteket, legyen az akár művészeti tevékenység, vagy tudományban való elmélyülés. Rálelhetünk új önmagunkra, az emberre, aki mindig is bennünk lakott.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?