Létrehozva: 2021.02.26.

Melyik jegyben születtél? Így változtatja meg az életed a februári telihold

Tavaszi rendrakással, tízmilliószoros energiákkal érkezik a februári telihold. Hogyan hat a különböző jegy szülötteire? Itt az ideje a változásoknak.

Szerző Sors Edina

A februári telihold a Szűz jegyében lép, mely tízmilliószoros nap is egyben. Ezúttal 27-én, a hónap végén kerekedik ki a Hold, ráadásul már erősen érezni az új évszak a tavasz közeledtét is. Ideje végre rendet rakni, „kidobni”, amire nincs szükséged. Bár a februári telihold energiái feszültségt hoznak, ha nyitott vagy az átalakító erejére, akkor megszületik benned a belső béke. Lássuk, hogyan hat az egyes jegyekre ez az erő.

Szűz telihold (Fotó: pixabay.com)

Kos

Kezd a reggelt egy finom kávéval, lazíts egy kicsit. Csodás hétvége előtt állsz. Keresd tudatosan a békés, kellemes programokat, melyek feltöltenek. Pénzügyeid jól alakulhatnak, lásd színesebben a világot. Rádfér! Tölts minőségi időt szeretteiddel!

Bika

Ami benned merev, vagy megkövült, azt most engedd el. Előfordulhat, évek óta ugyan azokat a köröket futod, lépj ki belőle. Ezt segítik az energiák is, sodor előre a Hold lenülete! Előfordulhat, hogy logikátlannak tűnnek majd a dolgok, emiatt ne aggódj! Ne görcsölj rá a munkára most, egy kis séta, kikapcsolódás sokat segíthet.

Ikrek

Egyik erősséged a kommunikáció, nagyon hasznos lesz számodra ezen a napon. Szinte mindent megoldhatsz vele, de ne fecsegj feleslegesen! Segíts másokon, ha teheted, a fókuszod legyen mások szolgálatán, így a saját utadon is könnyebben haladsz. Fordíts időt a családra is. Rendezd soraidat!

Rák

Vedd elő a benned lévő derűt, engedd már végre el a múltad. Ne nyalogasd tovább a sebeidet. Most a tanulás lesz a fő feladatod, egy új helyzetbe kell belehelyezkedned. Merj bátran szembenézni vele, lásd végre másképpen az életet!

Oroszlán

Kissé tüzesen indulhat a nap, de a párkapcsolatodban ott a szeretet. Ne ezen aggódj most. Lásd meg, ha az utad a munkában más utakra visz, az is benne van a pakliba, hogy egy esetleges külföldi lehetőség felé mozdít. Az utazás mindenképpen benne van az elkövetkező években, most erősen megalapozhatod ezt.

Szűz

Ki sem látsz a munkából és a feladataid elhatalmasodtak rajtad. Ne engedd, hogy az energiáid szanaszét esennek. Engedj teret az álmaidnak, akkor minden rendben lesz. Összpontosítsd figyelmedet, így a változások jó útra terelnek. Így békélhetsz meg magaddal és másokkal is.

Mérleg

Bár a héten jól alakultak a dolgaid, most a változás energiáival mégis inkább szívesebben gubózol be. Nem baj, ha egy kicsit magadra figyelsz most, segíthet a tisztánlátásban és a tavaszi belső nagytakarításban. Így új lendületet kapsz, és a benned lévő káosz is rendeződni fog.

Skorpió

Ha leköt ezen a napon a munka, akkor este tölts időt a szeretteiddel. Ha sötéten láttad a napot, akkor engedj be egy kis fényt a szívedbe. Itt van a lehetőség arra, hogy változtass pesszimista hozzáállásodon egyes életterületeiden. Tudod pontosan, hogy miről van szó. Kimászhatsz egy beragadt helyzetből, vedd elő a benned lévő szeretetet, ne morgolódj feleslegesen!

Nyilas

Indítsd a napot pozitív gondolatokkal. Terveid valóra válásához, ne kürtöld szét az ötleteidet, mert sok irigyed lehet. Itt az ideje a megvalósításnak. Régóta benne élsz egy olyan történetben, ami nem a tiéd. Ha változtatni szeretnél, gondolkodj róla pozitívan. Lépj a tettek mezejére.

Bak

Ha betegséggel küzdesz, akkor most végre itt a lehetőség, hogy a helyére kerüljenek a dolgok, és kilábalj belőle. Anyagi téren is változtathatsz vagy, figyelj oda pénzügyi helyzetedre, hozz végre döntést! Tedd fel a kérdést: Azzal töltöm az időmet, amit szeretek?

Vízöntő

Vedd észre, hogy új lehetőségek nyílnak előtted! Nagyon szerencsés vagy, de ahhoz, hogy ez nyilvánvaló legyen számodra nézőpontváltásra lesz szükséged. Ehhez segít hozzá a telihold energiája is. Szerelem és pénzügyek területén nagy forudulatra, meglepetésre számíthatsz. Váratlan nyereségre tehetsz szert!

Halak

Nagyon fontos, hogy most megérezd azt, valójában, mire van szükséged. Ráfeküdhetsz az érkező energiákra, ne állj ellen. A Hold alakító ereje a járatlan úton is előre visz. Fontos, hogy ne ragadj bele a múlt történéseibe. Rakj rendet magad körül reggel, rendezd a gondolataidat, érzéseidet, így szuper napod lehet, úlj fe a hullámra, sodródj egy kicsit. Avasd be a terveidbe a neked fontos személyeket is, jó lehetőséget kapsz. Találni fogsz hozzá társakat.

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elon Musk döbbenetes jóslata az amerikai elnökválasztásról mindenkit sokkolt

origo.hu

Alig takarja valami Tolvai Reni hatalmas melleit

metropol.hu

Óriási meglepetés érheti Szoboszlait: kiderült, ki lehet a Liverpool új edzője

mandiner.hu

Orbán Viktor felszólalt az Európai Parlamentben – mutatjuk a részleteket!

metropol.hu

Heti horoszkóp: ennek a jegynek az életében véget ér a bánat!

hirtv.hu

Menczer Tamás: Ilyet csak egy tróger csinál + videó

origo.hu

Szexképek kerültek fel az internetre Taylor Swiftről

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

ripost.hu

„Modellnek kéne lenned, nem focistának” – Szoboszlainak csúnyán beszóltak

ripost.hu

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

EZO

Vigyázz! Ez a 3 csillagjegy csúnyán kibeszél, ha nem figyelsz

EZO

Elindult a visszaszámlálás, 3 csillagjegy még vasárnap estig szakít

EZO

Nem ez lesz életük legjobb hétvégéje a csillagjegyeknek

EZO

Ennek a három csillagjegynek óriási szerencsét hoz a Jupiter és az Uránusz együttállása

EZO

3 csillagjegy, akiket még áprilisban hatalmas szerencse ér