EZO

Ezek a csillagjegyek féltékenyek, jó ha tudod, szinte követnek mindenhová

A féltékenység nagyon megmérgezhet egy kapcsolatot, és annak, aki érzi gyötrelem lehet. Kik azok, akik a legféltékenyebbek?

A féltékeny csillagjegyek szülőtteinek nem egyszerű a sorsa, na de neked sem, ha velük éled az életedet. Bár a féltékenység több emberben is előjön az élet folyamán, de ez a három csillagjegy, akár meg is mérgezheti a kapcsolatotokat. Kik ők?

Fotó: shutterstock

Rák

A Rák féltékenysége érzelmességéből és birtoklásából fakad. Könnyen megsértődik, és könnyen az áldozat szerepbe helyzi magát. Amikor szerelmes lesz, és elindul benne a féltékenység, akkor azt semmilyen körülmények között nem akarja kimutatni. Ezért rengeteg érzelmi elnyomás is keletkezik benne. Sokszor még azt is kikommunikálja, hogy ő mennyire laza a kapcsolatok terén, közben pedig még saját magának is hazudik. Ez nem rosszindulatból van, hanem saját magát is eteti valamivel, csak ki ne derüljön, hogy mit érez. Annyira szeretné, hogy a kapcsolatai a család jól működjön, hogy az emebreket kontrollálni szeretné. Ami persze lehetetlen. Szerelmének a kezét sem engedné el, ha lehetne, görcsösen kapaszkodik bele.

Szűz

Nagyon magasak az elvárásai. Tökéletes szeretne lenni és ezt várja el másoktól is. Azt érezheti: nem vagyok elég jó. Így kapcsolataiban innen indul ki, ami féltékenységhez vezet. Egyszerre vonz és taszít, hogy a saját félelmeit leplezze, és ne tegye ki magát sérülésnek. Társaságban előfordul, hogy nem ad teret sem a partnerének, nehogy baj legyen a vége. Fél, hogy valaki más jobb nála, és ő nem is kell a párjának. Ezért minden lépését lesi szerelmének, jobb, ha minden kapcsolatába belelát. Képes az üzenetei után is nyomozni, ha valami apróságot talál, akkor pedig pellengérre állítja a másikat. Nem egyszerű mellette az élet.

Skorpió

Az egyik legféltékenyebb jegy a Skorpió. Emberi kapcsolataiba, ha belép egy harmadik, szinte mindig versenytársnak éli meg. Legyen az egy barát, vagy bárki. Azonnal vesrsenyfutásba kezd vele, és ellenségnek képet fest fel maga elé. A párkapcsolatban igyekszik a párját szinte elszigetelni, ha lehet. Ha a párja valakivel beszélgetésbe kezd, azonnal a szeme sarkából ode repül tekintete. Képtelen elengedni a féltékenységet. Sokszor nyomoz a párja után. Tartsd távol tőle a telefonod! Az is előfordul, hogy úgy alakít ki párkapcsolatot, hogy előre eldönti, hogy laza kapcsolat lesz, mert fél attól, hogy ismét féltékeny lesz. Jobb a távolság. Persze ha beleszeret a másikba, akkor utána ismét kezdődik, a nyomozás. Igyekszik ezeket az élethelyzeteket ironiával kezelni, de legbelül ott a mumus, és sokszor szenved olyan fájdalomtól, amit saját magának okoz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?