EZO

Ennek a négy csillagjegynek mindene a flört, alig várják, hogy újra csábítsanak!

Lássuk be, a flört különös varázzsal bír: egy új szerelem ígéretével mindenféle elköteleződés nélkül. Egyes csillagjegyek viszont szinte művészi szinten űzik ezt a varázslatot. Vajon mely jegyek szeretnek a legjobban flörtölni?

A flört valóságos művészet, és vannak olyan csillagjegyek, akik tényleg magas szinten űzik. Ezek a személyek a szerelemért és az élvezetekért felelős Vénusz bolygó hatásának köszönhetik ellenállhatatlan szexisségüket. Talán észre sem veszik, de szinte mindenki bolondul értük, akivel csak kapcsolatba kerülnek. Egyetlen intésükre máris sorakoznak előttük a potenciális partnerek. Nem árt azonban az események hátterét megismerni, hiszen attól, aki csak flörtölget, a legritkább esetben várható el tartalmas és hosszú párkapcsolat. Vajon melyek azok a csillagjegyek, amelyeknek lételeme a flört?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Flört 01

Egyes csillagjegyek mindig készen állnak a hódításra
Fotó: Pixabay.com

Ikrek: a szavait használja a flört eszközéül

Az Ikrek jegyűekről mindenki tudja, hogy társasági emberek, és szeretnek a figyelem középpontjában állni. Levegő-jegyben születettek lévén képesek bármilyen helyzethez alkalmazkodni, és az előnyükre fordítani a szituációt. Nem véletlen, hogy mindenki észreveszi a jelenlétüket és a szépségüket. A flört fegyvereként legendásan jó beszédkészségüket használják: képesek ráérezni mások elvárásaira, és ennek megfelelően kommunikálni. Számukra a flört a szórakozásról, és a pillanat élvezetéről szól, és arról, hogy magukhoz vonzzák a szórakoztató embereket.

Flört 02

Az oroszlán jegy szülöttei szeretik, ha mindenki rájuk figyel
Fotó: Pixabay.com

Oroszlán: a flört azt szolgálja, hogy mindenki rá figyeljen

Az Oroszlán-szülöttek melegszívű és elbűvölő emberek, akik igazán élvezik az életet, és szeretnek a társaság középpontjában lenni. A flört is ezt a célt szolgálja számukra, hiszen, ha mindenkivel flörtölnek, mindenki rájuk figyel. A kalandvágy is fontos tulajdonságuk, így a szerelemben sem vetik meg a könnyű kalandokat. Épp ezért előszeretettel vetik be nem mindennapi erotikus kisugárzásukat. Egy Oroszlán-szülött természeténél fogva királyi jelenség, és ezt alaposan ki is használja.

Mérleg: a Vénusz segíti a flörtölésben

A Mérleg csillagjegy a Vénusz uralma alatt áll, nem csoda, hogy szülöttei életének központjában a szépség, a vonzerő és a romantika áll. Egy igazi Mérleg bárkit meghódít, és mindig flörtöl. A romantika és a párkapcsolat számára fontos szükséglet, sőt, arra is hajlamos, hogy a szerelem érzésébe legyen szerelmes. Ő az, akinek a belépőjétől mindenki elnémul, és akire a parti után mindenki emlékszik, közben pedig mindenki az ő társaságát keresi. Nem túl harsány, mégis mindenki észreveszi.

Flört 03

A Halak jegyűek minden helyzetben megtalálják a romantikát
Fotó: Pixabay.com

Halak: minden helyzetben képes megtalálni a varázslatot

Ha romantikáról van szó, a Halak-szülöttek nem ismernek tréfát. Képesek minden helyzetben megtalálni a varázslatot, és minden kapcsolatukba bevinni egy kis flörtöt. Játékosak, érzékiek, és igyekeznek elbűvölni mindenkit, akivel csak kapcsolatba kerülnek. Úgy gondolják, hogy bármelyik flörtből kialakulhat a nagy szerelem, ezért egyelten lehetőséget sem hagynak ki, ha olyan emberrel találkoznak, aki tetszik nekik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?