EZO

Jobb, ha vigyázol, ez a 3 csillagjegy nem könnyű szerető

Kik azok, akikkel nem könnyű megtalálni az összhangot az ágyban? Megkapod a választ a csillagoktól. Ez a három csillagjegy képes megmutatni, milyen is egyszerre a menny és a pokol.

Három csillagjegy szülötteivel nem lesz egyszerű dolgod az ágyban, nem könnyű szeretők. Bár roppant vonzóak, őrületesek, szexik, de mindegyiknek megvan a sajátossága. Ha kalandra vágysz, érdemes közűlük választani, szuper egyéjszakás kapcsolat lehet belőle, de ha hosszútávon gondolkodsz, lehet jobb, ha elkerülöd őket. Lássuk, kik ők?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szerető

Szerető
Fotó: pixabay.com

Kos

Lobbanékony szerető a Kos, nem mindenki bírja ezt, sokan érzik túlzónak temperamentumát. Nagyon erős szexuális beállítottságú. A hálószobában igazi tűzijátékra számíthatnak a partnerei. Kérdés persze, ki tudja mindezt befogadni? Nőként sokszor dominánsak, jól is áll rajtuk egy domina ruha! Előfordulhat, hogy nagyon vonzóak mások számára. Lehengerlőek, de félelmetes energiájuk lehet. Előnye is akad izgalmas személyiségüknek és erős szexuális energiájuknak, de előfordulhat, hogy sokan csak egyszer fordulnak meg az ágyukban. Nem mindenki bírja a tempót, amit diktálnak!

Skorpió

Ők az egyik legjobb és mégis legnehezebb szeretők. Sokszor meglepőek, de kismerhetetlenek. Szenvedélyükért többen is sorban állnak. Viszont képesek másokat könnyen megbántani, így a szex hiába fantasztikus, ha a kapcsolat sokszor csalódással jár. Partnereiknek el kell fogadnia a játékszabályokat. Sokszor egyszerre több szeretőt is tartanak. Ezt nem szokták takargatni. Vegye mindenki tudomásul, aki befekszik az ágyukba! Különös tehetségük van ahhoz, hogyan hódítsanak. Ha nem tudod magadban kettéválasztani a szexet és a szerelmet, akkor kerüld el őket nagy ívben. Persze, ha egy Skorpióban találod meg a nagy szerelmet, akkor az egy másik történet. Ha ő is így érez irántad, akkor azért van esély a boldog párkapcsolatra.

Vízöntő

Rendkívül vonzó egyéniségűek, de gyűlölik a konvenciókat. Válógatósak a párválasztásban és az ágyban is vannak mások számára furcsa dolgaik. A párjuknak tuti fel kell kötni a gatyájukat. Merész és bátor, saját ötletekkel állnak elő szex közben. Fontos számukra a külső és az intellektus, és nem tűrnek meg egyhangúságot a szerelemben. Nem mindenki alkalmas a perverz ötleteik megvalósítására, nem könnyű velük, az egészen biztos. Ők azok, akik a tükörben nézegetik magukat egy boával a nyakukban, és imádják a szexet a szabadban! Szeretőként ők diktálják a szabályokat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?