EZO

Íme a horoszkóp: ennek a 3 jegynek mindig titkos szeretője van

A csillagjegyek mindent elárulnak! Még azt is, kik hajlamosabbak a tiltott gyümölcsöt valóban leszakítani. Most lerántjuk a leplet!

Ki az, aki nem tud titkos szerető nélkül élni? Ez egy jó kérdés, segítségül hívtuk a horoszkópot, megtudhatjuk, mit mondanak erről a kérdésről a csillagok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

szerető

Titkos szerető Fotó: Shutterstock

Hihetetlen ugyan, de még azt is ki lehet olvasni a csillagokból, hogy kik azok az emberek, akik titkos szeretőt tartanak. Természetes, hogy nem mindenkire igaz, mégis fontos, hogy kikre érdemes jobban odafigyelni. Lássuk, mi van a titkok mögött, és milyen jegyben születtek?

Kos

A Kosok nem tudnak egyszerűen a fenekükön ülni. Ha nem foglalja le őket a munka, máris belevetik magukat a buliba! Sokszor még a párjuk mellett is a céges bulikat, munka utáni szórakozást választják. És bizony előfordul, hogy nem ér véget az éjszaka a szórakozóhelyen. Nem ritkán mennek el munkaügyben hétvégékre. Nyitottan szemelik ki áldozatukat, vagy éppen spontán mennek bele egy titkos viszonyba. Érdemes rájuk odafigyelni! Ne legyen csalódás, mi előre szólunk!

Ikrek

Szeretik a szabadságot, sokszor nyíltan is vállalják a nyitott kapcsolatot. De bizony az is előfordul, hogy a házastársuk mellett bújnak be más ágyába is. Imádják a változatosságot, nagy kommunikációs, kapcsolatteremtő vágyuk és készségük is sokszor erre az útra viszi őlket. Nem lehet őket ezért elítélni, de egyszerűen jó tudni, és jobb ezt az oldalukat is elfogadni, ha egy Ikrek jegyűvel kezdünk. Szinte képtelenek átlagos emberi kapcsolatban élni, vonzzák a tíltott gyümölcsöt, hiszen ők maguk is szeretnek azzá válni. Bár elképzelhető, hogy évekig hűségesek, főleg a családi békéért, de hajtja őket a vérük, nehéz megbízni bennük.

Halak

Ez a csillagjegy alapvetően nagyon romantikus alkat. Személyisége inkább lenne monogám, de ha elbizonytalanodik a párkapcsolatában, előfordul, hogy talál magának egy titkos kalandot, vagy átmeneti partnert. Képes sodródni az árral, és ha az elkapja, akkor nincs megállás. Érzékenysége miatt viszont nagyon vigyáz arra, hogy meg ne bántson másokat. Szeret flörtölni, nem nem ritka, hogy van titkos szeretője. Az sem rika, hogy mindez az önbizalomhiányból fakad. Az is előfordul, hogy összekeveri a szerelmet az alkalmi kapcsolattal, többet lát bele dolgokba, mint ami azokban van. Nem lehet rá haragudni azért, amit tesz, de jobb rá vigyázni, és figyelni, hogy mindig érezze, szeretve van.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?