Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2021.02.20.

Itt a burmai horoszkópod: benned milyen állat lakik?

Burmában a szerzetesek már Buddha születése előtt egy olyan asztrológia rendszert dolgoztak ki, amelyben nem a születésünk dátuma számít, hanem az, hogy melyik napon jöttünk a világra. Lássuk, mit rejt a burmai horoszkópod.

A burmai horoszkóp a hét napjait egy-egy szent állathoz, bolygóhoz és égtájhoz rendeli, melyek a személyiségünkről árulkodnak.

Burmai zodiákus rendszere egy kisebb részét képezi a Hindu asztrológiának. Ez az asztrológia a nyolcas számon alapszik, mely a kozmikus egyensúlyt jelképezi, és együtt rezonál az isteni energiákkal. A hét planéta mellett megjelenik egy nyolcadik is, a Rahu, mely egy láthatatlan bolygóként jelenik meg a Burmai zodiákusban. Rahu valójában nem egy planéta, hanem egy pont a Föld, a Nap és a Hold között. Mindennek közepén Ketu isten áll, aki az egész hét ura és az egyensúly fenntartója.

A burmai horoszkóp esetében azt kell tudni, melyik napon születtél Fotó: Shutterstock

Fontos! Ha a születésünk napja szerdára esik, azt is tudnunk kell, hogy délelőtt vagy délután láttuk-e meg a napvilágot.

Hétfő: Tigris

A hétfőn született ember nagyon mélyről jövő megérzésekkel rendekezik, a legaprób részleteket is megfigyeli, és gyors következtetéseket hoz. Mások szemében maximalista, nyughatatlan lélek, aki hihetetlen akarattal és kitartással végzi a dolgát. Éles eszű, racionális, törekszik arra, hogy az élet minden területén sikeres legyen. Nehezen veszi tudomásul, hogy nem kell minden egyes alkalommal tökéletesnek lenni, hiszen az állandó elégedetlenkedés depresszióhoz, stresszhez és szívproblémákhoz vezet.

Kedd: Oroszlán

Nem múlhat el nap valamilyen nagylelkű cselekedet nélkül. Mindig ott áll valamilyen jótékony, másokat segítő akció mögött. Egy igazi önzetlen vezető, akihez azért fordulnak szívesen mások, mert erős, őszinte és lojális. Mindig minden közösségben megtalálja azokat, akik elesettebbek nála és segtségre szorulnak. Nem fél kimondani a véleményét, éles a nyelve. Született vezető, akit a kihívások motiválnak és vezetnek a cél felé, amely mindig ott lebeg a szeme előtt.

Szerda: Agyaros elefánt (szerda 0 órától 12 óráig)

Azokat, akik ezen a napon születtek nem lehet soha komoly korlátok közés szorítani, a spontaneitás a lételeme és könnyen bármitől komolyan lázba tud jönni. Annyira szenvedélyes, hogy gyakran nem is törődik tettei következményeivel. Nem tűri, hogy mások irányítsák. Néha kicsit önfejű és túl impulzívnak is látszik, és nehéz megálljt parancsolni neki. Szinte azonnal fejest ugrik mindenbe, mert tökéletesen megbízik az ösztöneiben. Pillanatok alatt a társaság középpontjába kerül, és éjjel-nappal tud a saját kalandjairól meséni.

Szerda: Agyarnélküli elefánt (12 órától 24 óráig)

Az biztos, hogy nem egyszerű személyiségek az agyar nélküli Elefántok. Sokszor saját magukkal is ellentmondásba keveredik, nem enged betekintést a magánépletébe, ugyanakkor remek szakember és nagyon jó munkaerő. Szókimondó bizonyos területen, ugyanakkor zárkózott. Összetett személyisége miatt sokszor szeszélyesnek és kiszámíthatatlannak tűnnek mások szemében. A hangulatingadozásokat nehezen tudja kiküszöbölni, meg kell tanulnia, együtt élni vele. Nem kell mindenkinek megfelelni. Fontos, hogy mindig önmagát adja, így nem sérül személyisége.

Csütörtök: Patkány

A burmaiak szerint a patkányok a legokosabb és legravaszabb állatok a Földön. Különös látásmóddal rendelkezik, és olyan dolgokat is észrevesz, ami felett mások könnyedén átsiklanak. Éppen ennek és végtelen türelemnek köszönheti, hogy könnyedén veszi az akadályokat és játszva célba ér. A kitartásra azért is szüksége lehet, mert mindig hosszú távra tervez, nem a pillanatnyi örömök hajszolásában reméli a boldogságot. Egy biztos, az egészségére ügyelnie kell, mert hajlamos saját magáról elfelejtkezni.

Péntek: Tengerimalac

Kedves, jószívű és gondoskodó ember, akit mindneki imád. Odaadóan tud szeretni, romantikus alkat, picit elvarázsolt, aki a saját kis rózsaszín világában mindenben a szépet látja meg. Az emberek szívesen fordulnak hozzá, ha támaszt keresnek. Egyszerűen mindig tudja, hogy mit kell tenni és mondani ahhoz, hogy a körülötte élők jobban érezzék magukat. Csodálatos művészi és kreatív vénával rendelkezik, érdemes ezt maximámálisan kihasználnia. Gyakorlatilag kicsit elvarázsolt alkat, aki mindig egy rózsaszín szemüvegen keresztül látja a világot.

Szombat: Sárkány

Aki szombaton látta meg a napvilágot annak, semmi és senki nem állhat az útjába. Meglehetősen magabiztos személyiség, aki addig nem pihen meg egy percre sem, amíg a munkát el nem végezte. Rendkívül jó vezető alkat hiszen megértő, ezért szívesen fordulhat hozzá bárki, ha tanácsra van szüksége. Szórakoztató alkat, élvezetes társaság. Egy baj van csak, gyakran elveszíti a türelmét, különösen akkor, ha úgy érzi, kicsúszik a keze közül az irányítás. Néha nem ártana egy kicsit pihenni és lazítani is, mert mindez könnyen az egészség rovására mehet.

Vasárnap: Garuda (mitológiai madár)

Mind a hindu, mind a buddhista vallásban megjelenő madár valójában egy szent állat, egy jószívű isstenséget szimbolizál, így nem csoda, hogy a vasárnap született ember is renkívül melegszívű. Odaadná az utolsó filléreit is, ha valakinek szüksége van rá. Minden akadályt képes leküzdeni, nem ismeri azt a szót, hogy lehetetlen. Optimista természetével könnyen túllép a legrosszabb csalódásokon is, nem csoda, hogy mások példaképként tekintenek rá. Hajlamos néha saját magát is háttérbe szorítani, csak azért, hogy másokkal jót tegyen.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

borsonline.hu

"Azt akarom, hogy azonnal szedjék ki a fiamat a föld alól" - döbbenetes, mit vett észre az édesanya gyermeke sírján

mandiner.hu

A földbe állt a Momentum támogatottsága Budapesten

ripost.hu

Senkinek sem kell Zámbó Jimmy egykori nyaralója, drasztikus lépésre szánta rá magát a család

origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

travelo.hu

Magyar gin nyert aranyérmet neves nemzetközi versenyen

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a Kossuth Lajos utcában

ripost.hu

50 hullócsillag ragyog az égen - erre a három csillagjegyre köszönt rá a szerelem

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is