EZO

A horoszkópod megmutatja, milyen lakás számodra a tökéletes

A horoszkópod megmutatja, milyen lakást válassz. Ha megmondod, mikor születtél, segítünk, mi illik hozzád a leginkább.

A horoszkóp természetesen azt is megmutatja, hogy milyen otthonban érzed igazán tökéletesen magad. Milyen stílusú házat válassz? Segítünk, hiszen a csillagjegyed elárulja, hol érzed otthonosan magad.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A horoszkóp megmutatja, milyen lakás számodra a tökéletes

A horoszkóp megmutatja, milyen lakás számodra a tökéletes (Fotó: pixabay.com)

Kos – Modern ház

Kalandos, nyitott egyéniségednek megfelelően szereted a tereket, és a moden stílust, ahol otthon érezheted magad. Nagy ablakok, kreatív ötletek, kifinomult dizájn. Arra törekszel, hogy tükrözze belsődet a szép otthonod.

Bika – Klasszikus építészet

Esztétikus, praktikus, klasszikus és elegán stílus híve vagy, ha az otthonodról van szó. Szereted a fényűző hangulatot magad körül. Nem állnak távol tőled még a kastélyok sem. Legszívesebben palotában laknál. Odavagy az álomablakokért, ajtókért, imádod a különleges lépcsőket, nagy tereket.

Ikrek – Mediterrán ház

Élénk, vidám természeted miatt szereted a színes hangulatos mediterrán stílust. Imádsz vendégeket fogadni, hiszen a kapcsolataid nagyon fontosak számodra és a kommunikáció is. Így ennek az otthonodban is teret engedsz. Természetesen ki is fejezed benne személyiséged. Színekben, káprázatos ötletekkel a dekorációban is ez a hangulat vonz.

Rák – Családias, meghitt otthon

Számodra a család a legfontosabb. Ez az otthonod választásában is nagyon meglátszik. Kényelemre törekszel, és olyan házra, vagy lakásra, melybe ha belépnek a rokonok, azonnal azt érzik, hogy ez az ideális otthon. Ide jó elmenekülni a világ zajától, nálad mindig békére lelhet az ember.

Oroszlán – Kastély

Hol máshol is lakhat egy király? Imádsz a középpontban lenni, feltűnni. Ez látszik a házadban is. A családodnak és a barátaidnak is van helye az otthonodban, de szeretsz néha egyedül is elvonulni benne. Kell a csillogás is, és a pihenés is fontos számodra benne. Otthonod mindenképpen figyelemfelkeltő.

Szűz – Szabályos otthon

Mit takar ez? Nem te fogsz beköltözni Gaudi egyik remekművébe. Inkább választod a szabályos, hagyományos építészeti stílust. Olyan otthont, ami geometrikus, és kiszámítható. Egyéniséged egyik nagyon fontos eleme a rend, ez egészen biztosan az otthonodat is jellemzi. A gyakorlatias, praktikus házakat részesíted előnybe.

Mérleg – Elegáns otthon

Romantikus és művészi otthon a tiéd. Álmaidat, vágyaidat kifejező légkörrel. Harmónikus, kiegyensúlyozott életet szeretsz élni, ez kihat a környezetedre is. Fantasztikusan tudod megválasztani az összeillő stílusokat egy térben. A franciás elegancia sem áll tőled távol.

Skorpió – Gerendaház

Érdekes és titokzatos vagy. Ezért vonz a gerendaház és a rönkház. Belül extravagáns megoldásokat alkalmazol, rejtélyes szobákkal. A természet közelsége is fontos számodra, és az, hogy elvonulhass a saját elvarázsolt világodba.

Nyilas – Kis házikó

Egy egyszerű optimális otthonod van, hiszen a világutazóknak az is elég, amikor hazatérnek. Minek egy kalandornk hatalmas ház? Feleslegesnek tartod. Mégis jó néha van valahová visszatérned. Minden választásodat az ésszerűség jellemzi.

Bak – Belvárosi lakás

Karrierista, üzliti életedhez mi mást is választhatnál, mint a nyüzsgő belváros egyik legkényelmesebb otthonát. Esztétikailag vonzó és olyan lakás a tied, melyben fogadhatod a barátaidat és büszke lehet arra,amit elértél. Mindennek meg van benne a tökéletes helye, praktikus és természetesen számodra értékes. Ez a horoszkóp megmutatja a sikeres ember tökéletes otthonát.

Vízöntő – Tengerparti ház

Az otthonod legtöbbször szokatlan és egyedi, ha lehet a tenger mossa a lépcsőket! Már, ha nem éppen egy jurtát választasz. Az sem kizárt, hiszen lázadó, szabadságvágyó személyiséggel rendelkezel. Imádod a laza, természetes anyagokból készült berendezéseket is. Különleges otthonod, mindenki számára tartogat meglepetéseket. Ki ne hagyd a hintát, vagy a függőágyat!

Halak – Vízparti ház vagy művésztelep

Az alkotás a kreativitás az életed. Szükséges számodra az inspiráció. Közel kell lenned a természethez, lételemed a víz. Bárhol is választod ki a házad helyét, mindenképpen van benne műterem. A legfontosabb, hogy kibontakoztasd tehetséged, megmutathasd a benned lévő művészt.

És ezeket olvastad már?