EZO

Így hat a csillagejegyekre a hirtelen jött front

Hihetetlen energiákkal jönnek-mennek a frontok. Nem várt változásokat hoznak a különböző csillagjegyeknek. Megtudhatod, hogyan hatnak rád!

Az időjárási front fizikai és pszichikai hatással is lehet ránk. De tudtad, hogy egészen másképpen hat az egyes csillagjegyek szülötteire? Előforulhat, hogy nagyon érzékeny vagy ilyenkor, de az is lehet, hogy képes vagy nyugodtan és tünetmentesen átvészelni ezeket az időszakokat. Az elmúlt napokban érezhetted, hogy szinte megmozdult alattad a talaj. De ennek még nincs vége, ne csodálkozz, ha még néhány napig különös dolgokat érzékelsz. Hogy pontosan mit, most megtudhatod.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kos

Bár nagyon stabil alkat vagy, a hirtelen jött front egy kissé téged is képes kiakasztani. Törekedj visszabillenni az egyensúlyodba, mielőtt még belebonyolódsz egy teljesen felesleges konfliktushelyzetbe. Bizonyára észrevetted, hogy erősen hat most rád az időjárás. Figyelj oda az emberi kapcsolataidra!

Bika

Lehet, hogy kissé furcsán érzed magad a napokban, de szinte biztos, hogy ez most nem egy betegség tünete. Hiába vagy letört, szedd össze magad! Hamarosan kisüt a nap, és nagy meglepetés vár rád a munkában.

Ikrek

Legjobb, ha kidumálod magadból a felgyülemlett feszültséget, itt a tavaszi nagytakarítás ideje a buksidban! A frontok csak segítenek ebben, mint a szél, amikor lefújja a port a szekrény tetejéről. Nagy lendületre teszel szert most. Használd ki, lépj tovább, akkor is, ha azt érezted, megtorpantál.

Rák

Érthető, ha nagyon érzékenyen reagálsz mindenre. Állj meg egy pillanatra, és nyugodj le! Ne engedd be a külvilág zűrzavarát. Figyelj inkább a családra, vagy a barátokra. Minden a helyére fog kerülni hamarosan. Pihenj egy napot, és sétálj el egyedül egy parkba.

Szűz

Felejtsd el a takarítást, rendrakást. Neked most az a kikapcsolódás, ha valami teljesen mást csinálsz. Végre felszabadulhatsz, és meglátod, nagyon jó időszak közeledik. Még a szerelem is rád találhat az elkövetkezendő pár napban!

Oroszlán

Erős fejfájással ébredtél? Ne gondolkozz annyit! Ha az elmúlt héten elég nagy káosz kerekedett benned és minden jel azt mutatta, hogy éppen összedőlni készül az életed, akkor ideje felfognod, hogy lassíts már le! Ne aggódj, az anyagi helyzeted is rendeződni fog, nem várt pénz áll a házhoz. Már holnap fordul a kocka!

Mérleg

A front hatása téged sem kerül el. Itt az ideje egy nagy döntésnek az életedben. Eleget mérlegeltél. Most ha nem lépsz, a front segít neked. Átlök a mérleg másik serpenyőjébe. Jobban jársz, ha tudatosan te teszed meg az első lépést.

Skorpió

Rángatnak az energiák, figyelj most oda, hogy ne bánts meg senkit. Utólag megbánnád. Ha morcos vagy és kötekedni van kedved, inkább húzódj vissza, maradj otthon, zárd magadra az ajtót és nézz meg egy filmet, ami kizökkent a valóságból!

Nyilas

Mostanában nagyon sok feladatot kaptál, nagyon jól helytálltál. A front sem billentett ki téged. Gratulálunk, túl vagy a nehezén. Nem csoda, ha már ma is jól érzed magad, kitisztult a kép. Ingatlannal kapcsolatos ügyekben egészen biztos learatod a babérokat.

Bak

Ne csodálkozz, ha mostanában érzelmileg kiszámíthatatlanná váltál, ez még jó is, csak számodra szokatlan. Engedd bele magad, nézz szembe a ténnyel, hogy a merev páncél alatt van egy másik oldalad is. Szerethető vagy és vannak, akik téged is úgy szeretnek, ahogy vagy.

Vízöntő

Bohókás vagy és kiszámíthatatlan. Most arra figyelj, hogy ne menj bele a negatív spirálba. Ha ez sikerül, akkor megmaradsz annak az örök optimistának, aki vagy. Vidámságoddal most is bearanyozod mások napját. Nehéz időszakon vagy túl, de meglesz a gyümölcse a befektetett energiáidnak. A fron a belső békét hozza most el neked.

Halak

Elindult benned az érzelmi lavina, és most nincs senki, aki ezt megállíthatja. Empatikus vagy, tele szeretettel, arra vigyázz csak, hogy ne vedd magadra mások baját! Tartsd meg a határaidat, de bátran adj másoknak. Az élet megajándékoz most egy szuper meglepetéssel!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?