EZO

Ha csalódtál és nagyon fáj, ezt vedd figyelembe: Ez az oka az Ikrek csillagjegy kettősségének

Az Ikrek csillagjegy szülötteit sokan kiszámíthatatlan, kétarcú embereknek tartják. Vajon mivel adnak okot erre, és mi lehet a dolog asztrológiai magyarázata?

Az Ikrek csillagjegy szülötteinek kettős természete legendás – csakúgy, mint éles eszük és remek kommunikációs képességük. Néha ez a kettősség duplán elbűvölő személyiséget, néha azonban változékonyságot jelent. Ráadásul az Ikrek jegyűek a leghihetetlenebb helyzetekből is képesek kidumálni magukat. Túlzott változékonyságukkal azonban kellemetlen helyzetekbe is sodorhatják magukat. Nézzünk a szeszélyességük mögé, és vegyük szemügyre a gyengeségeiket is – hiszen épp ezek miatt bizonytalanodnak el mások a velük való kapcsolat során!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ikrek csillagjegy 01

Sokan kettős természetűnek látják az Ikrek csillagjegy szülötteit
Fotó: Pixabay.com

Az Ikrek csillagjegy uralkodó bolygója a Merkúr

Az Ikrek csillagjegy szülöttei a Merkúr bolygó uralma alatt állnak. Ez adja a kommunikációban való jártasságukat, ám a szeszélyességüknek is ez az asztrológiai magyarázata. Megjósolhatatlan, hogy mire hogyan fognak reagálni – ez persze sokszor érdekessé is teszi őket, máskor viszont egyszerűen elviselhetetlenek a gyakori hangulatváltozásaik.

Túl sok mindent csinálnak egyszerre

Az Ikrek csillagjegy szimbóluma eleve két ember – az Ikrek jegyében születettek is hajlamosak legalább két embernek való tevékenységet zsúfolni az idejükbe. Ám ez néha megnehezíti, hogy egy-egy fontos dolgot teljes odafigyeléssel csináljanak, és teljesen elmélyüljenek benne.

Az Ikrek csillagjegy szülöttei nem tesznek lakatot a szájukra

A Merkúr által uralt Ikrek csillagjegy adja a legtöbb bőbeszédű embert a világnak. És mivel szeretnek beszélni, sokszor nem tesznek lakatot a szájukra, és olyan dolgokat is kimondanak, amiket nem kellene. Az Ikrek csillagjegy jellemző vonásaival rendelkezőknek érdemes lenne néha vigyázni a szájukra.

Ikrek csillagjegy 02

Szeszélyesek, és hamar elunják magukat, ha nincs elég izgalom az életükben
Fotó: Pixabay.com

Hamar elunják magukat

Az Ikrek csillagjegy gyors, és változatosságot igénylő szülöttei hamar elunják magukat, ha a környezetük nem gondoskodik elegendő izgalomról. Ez a nyugtalanság néha oda vezet, hogy mindig az újabb és újabb élményeket hajszolják, ahelyett, hogy néha megelégednének azzal, ami épp előttük van.

Néha nem látják a fától az erdőt

Végtelen kíváncsiságuk néha oda vezet, hogy a részletek elvonják a figyelmüket, minden apróságot igyekeznek megismerni, miközben nem látják a nagyobb összefüggéseket, amiatt pedig olykor tévúton járnak.

Az Ikrek csillagjegy szülöttei időnként füllentenek is

Az információért rajongó Ikrek jegyűek általában ragaszkodnak a tényekhez, néha azonban arra használják éles eszüket, hogy kicsit meghajlítsák a valóságot, azért, hogy abból számukra valami jó süljön ki. A legtöbbször nem akarnak ártani ezzel, mégis sokszor megbízhatatlannak tűnnek.

Gyakran meggondolják magukat

Változékony természetük abban is segít, hogy minden oldalról átlássanak egy-egy helyzetet. A tárgyilagos gondolkodásra való képességük miatt rendkívül okosak, ám hajlamosak gyakran meggondolni magukat, hol ezt gondolják, hol azt akarják.

Ikrek csillagjegy 03

Kíváncsiak, és szeretnek mindenkiről mindent tudni
Fotó: Pixabay.com

Mindenbe beleütik az orrukat

Az Ikrek csillagjegy szülöttei az állatöv legkíváncsibb jegyéhez tartoznak. Szeretnek mindenkiről mindent tudni, lehetőleg a legnagyobb részletességgel. Ez viszont oda vezethet, hogy néha olyan dolgokba is beleütik az orrukat, amihez semmi közük.

Nem törődnek az érzelmekkel

Az Ikrek jegyűeket általában az eszük vezérli. Ám nem lehet mindig a logikára támaszkodni, hiszen így sokszor figyelmen kívül hagyják az érzelmeket – a sajátjukat és másokét is. Fontos lenne néha a szívükre is hallgatniuk.

Szeretnek pletykálni

A beszédességük miatt nem képesek kimaradni a szaftos pletykákból. Néha akaratukon kívül is útnak indítanak egy-egy kiszivárgó pletykát, épp ezért jobb lenne, ha gondolkodnának, mielőtt beszélni kezdenek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?