EZO

Ismét itt az újhold, ezt tartogatja számodra a tavasz

A tavasz első újholdja a természet ébredését hozza. Hagyd, hogy magával ragadjon a friss energia. Nézz szembe a valósággal. Lépj a tettek mezejére!

Március 17-én az újhold a Halak jegye lép 12: 47 perckor. Érdemes végiggondolnod, és pontosan megfogalmaznod a konkrét céljaidat. Az újhold segít ezek elérésében. Most minden lehetőséged meglesz, hogy megvalósítsd az álmaidat. Helyezd az elképzelésed reális alapokra!

A mindennapi munkád, a kapcsolataid, és a párkapcsolatod hogy működik? Mérd fel a jelenlegi helyzetet. A Halak vizes jegy,  jellemzője az álmodozás, de nem mindig elég a felhők között járni, valamilyen módon érdemes ezt az anyagban, a földi létben stabilizálni. Ez most a feladatod. Fontos hozzá a hit, a szíved szerinti döntés, és a tett! Ha tiszta képpel, és gondolatokkal indulsz neki a tavasznak, akkor az újhold nagy segítségedre lehet ennek megvalósításában. Így a mostani időszakban nagyon nagy esélyt kapsz az álmaid megvalósítására. Itt az ideje a lomtalanításnak, ürítsd ki a fejedben lévő gondolatokat is. Újhold napján meditálj, csendesedj el.

A számvetés, a céljaid megfogalmazása után, ez az elcsendesedés segít abban, hogy inspirációt kaphass a következő lépéshez. Elképzelhető, hogy érdemes a párkapcsolatodban vagy a munkádban változtatni. A megújulás a természetben végigmegy, kérdés, hogy te is készen állsz-e, hogy ezt megtedd. Nem lesz sok választásod. Merj szembe nézni a valósággal! Lehet, hogy a teljes világ felfordul körülötted, jobb, ha ezt te magad tudatosan irányítod!

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?