EZO

Ismét itt az újhold, most jött el a te pillanatod!

Itt az ideje a megújulásnak, újrakezdésnek. Merj szembenézni a valósággal, feltétel nélküli szeretettel, ehhez segít hozzá a Halak újhold. Itt az ideje a konkrét terveik megfogalmazásának.

Érkezik ismét az újhold, a Halak jegyébe lép. Mitől lesz igazán különleges ez a nap? Nem csak a Nap és a Hold fog együtt állni a Halak jegyében. A Neptunusz is a Halak jegyében tartózkodik, melynek hatására tisztán ráláthatsz az érzelmi működésedre, a téged tükröző kapcsolataidra. Bízz a saját érzéseidben, és szűrd ki a külvilágból érkező hatásokat. Itt az ideje a nagy tervezésnek, újrakezdésnek. A Halakban lévő újhold energiája  a feltétel nélküli szeretetet sugározza.  Terveid megvalósításához észre kell venned azokat a dolgokat, melyek már készen is állnak, csak el kell tudni fogadni őket.

Ha felmerül benned egy nagy álom megvalósításának terve, ami már az elmúlt hónapokban vagy években is előbukkant, de valamiért mindig halogattad, vagy talán el sem hitted, hogy ez neked való, akkor itt az ideje annak, hogy elkezd tervezni. Akár egy apró magocskát, ültesd el, kezd el locsolni.

Mit tegyél az újholdkor?

17:05 perckor érkezik az újhold. Ülj le egy fotelban, kedvenc teáddal. Merülj el a gondolataidban, érzéseidben. Figyelj befelé, legyen veled egy kis füzet, és toll. Meglepő felismeréseid születhetnek, ezeket írd le. Pontosan, konkrétan fogalmazz, mit teszel azért a célért, amit kitűzöl. Érdemes minimum 6 hónapra tervezned, de ha hatalmas álmaid vannak, légy türelemmel. Adj magadnak időt a megvalósulásra. A füzetet használd arra, hogy minden feljegyzel benne arra vonatkozóan, hogyan haladsz a terved megvalósításában. Gondolj a célodra szeretettel, légy hálás azért, hogy felszínre kerültek a vágyaid. A lépéseket pedig innen kell majd megtenned.

Változtass a sorsodon!

 

 

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?