EZO

Itt a változás ideje, így segít benne a most érkező újhold

Állj meg, figyelj befelé, találd meg a problémák gyökerét! Nem tudod a fejed a homokba dugni, ideje alaposan kitisztítani azt, ami rossz érzést kelt benned.

Zűrzavarosnak tűnik az élet? Rendszeresen kibillensz az egyensúlyodból? Elvisz a külvilág zajosnak tűnő forgataga? Nem találod a saját igazságodat? Csütörtökön délután egykor újhold lesz a Szűz jegyében. Ideje a dolgokat, történéseket, és az érzéseidet is rendbe tenni. Úgy fogod tisztán látni a helyzetet, ha előtte kitakarítasz. Utána érdemes csak az új célok felé haladni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: pixabay.com

Állj meg egy rövidke időre, gondold át, mi történt az elmúlt hetekben, napokba. Vizsgáld meg hol tartasz. Mit gondolsz a változások közepette jó úton haladsz? Vizsgáld meg, hogy a különböző életterületeken ( párkapcsolat, munka, egészség ) éppen mi zajlik. Mi az, ami nem működik jól, vagy éppen feszültséget okoz benned. Ne panaszkodj, válts életmódot, változtass az étkezéseden, vagy kezdj el mozogni. Kifogásokat könnyen találhatsz, ne azt keresd. Ez igaz a munkádra is, és a kapcsolatokra is. Ideje megérteni, hogy ugyanazon az úton járva nem változik semmi. Elég egy aprócska lépést tenned.

Ahogy a régi szakadt ruhát is kidobod, vagy az egészségtelen ételt nem eszed meg, úgy a lelkedet és a gondolataidat is érdemes megtisztítani, és ott is rendet rakni. Találj ki egy tervet lépésről lépésre, ami a változásaidat segíti. Nem kell természetesen felforgatni a világot, teljesen megszüntetni emberi kapcsolatokat, vagy elhagyni a munkahelyedet. Érdemes viszont a sarkadra állni, és ha a barátaid esetleg sokat panaszkodnak, akkor szembesíteni őket ezzel. Nem kell meghallgatni ugyanazokat a mérgező gondolatokat, amelyeket eddig megtettél. Arra is figyelj oda, te mit mondasz, és mit teszel.

Ha valaki megdicsér, fogadd el. Ha a párkapcsolatodban van feszültség, akkor is tarts önvizsgálatot, ismerd fel, ha ugyanaz a reakciód, mint már többször előtte. Fontos a kommunikáció, és ,hogy együtt találjátok meg a közös nevezőt. A munkád kapcsán is érdemes elgondolkodni, hogy mi az amit szeretsz benne, és mi az amit tehernek élsz meg. Lehet változtatni rajta? Amit szeretsz benne, azt pedig örömmel csináld. Józan gondolkodással, gyakorlatias tettekkel könnyebb célt érni. Ami pedig az érzéseidet illeti, ami jó, vagy örömmel telit el, arra koncentrálj. Ne légy túl kritikus magaddal. Értékeld a pozitív oldaladat.

Találd meg a hétköznapokban az örömöt! Legyen az aprócska, légy hálás érte. Egy esti családi együttlét, vagy egy mosoly, jó energiákkal tölthet fel. Természetesen a nagytakarítás az otthonodban is friss, jó érzésekkel tölthet el. Őszi böjt is segíthet, jó öltet bevezetni heti 1 nap gyümölcsnapot, az is nagy lépés, ha testi szinten szeretnél változtatni.

A Mars bolygó hátráló mozgása is a lelassulás üzenetét hordozza, ne most akard megváltani a világot. Elég, ha magadban és magad körül raksz rendet.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?