EZO

Kitálaltak az asztrológusok, ők a legizgalmasabb szeretők

Vajon a 12 jegy közül, kik a legizgalmasabbak az ágyban? Most lehull a lepel!

Mit gondolsz, kikből lehetnek igazán izgalmas szeretők? Nagyon sokat elárulnak erről is a csillagok. Ha te is egy forró éjszakára vágysz vagy talán egy kis titokzatosságra, akkor ezekkel a csillagjegyekkel kezdj!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kos

Fantasztikus temperamentummal van megáldva egy igazi Kos. Ráadásul a szexről alkotott képe is meglehetősen itgalmas. Mindenféle kalandra rá lehet venni. Nagyon nyitott és imádja az izgalmas szituációkat. Ő az a fajta ember, aki akár hármasban is bevállalja, de szereti a különleges helyszíneket is. Még a strand öltőzőjében is rányithatsz nyáron, ne lepődj meg, ha valakivel ott találod. Ha az izgalmat számodra is hasonló dolgok nyújtják, akkor ne késlekedj, keress magadnak egy Kos szeretőt.

Skorpió

Misztikus és titokzatos. Már egészen fiatalon pontosan tudja, hogy mi a jó a partnerének. Bár ezt nem lehet általánosítani, nála mégis igaz, hiszen nagyon rendkívül ügyesen rá tud hangolódni a párjára. Ő az, aki képes a tantrikus szerelmet is elsajátítani. Fejleszti is magát ezen a téren. Fantáziáj és kíváncsisága határtalan és megéli, amire vágyik. Számára nagyon fontos, hogy magával ragadja a partnerét. Képes a gyönyörök legmagas szintjére repíteni kedvesét. Kihagyhatatlan, ha valami teljesen új izgalomra vágysz. Talán a legizgalmasabb szerető az összes csillagjegy közül.

Nyilas

Nagyon színes világba repít el a Nyilas. Nyers őszinteségével, nyitottságával már az első randin is valósággal megbabonázza és elvarázsolja az „áldozatát”. Szívesen vállal domináns szerepet, de nem feltétel nála a szexhez, hiszen bármilyen karakterbe könnyedén belebújik. Kifinomult humorával és intelligenciával könnyen az ujja köré teker, ő a meglepetések nagymestere. Mindig kitalálja, mi a jó a másiknak is, persze nem feledkezik el magáról sem. Egy biztos, az örömszerzés, legapróbb titkait tőle megtanulhatod. Nagy tanító a szexben és az életben is. Szeretőnek kíváló.

Bak

Hajlamos a hűtlenségre, kalandokra, ez akad akinek tetszik, akad akinek nem. De emellett igen jól bírja az ágyban a tempót, nem egy lusta és figyelmetlen típus. Izgalmassá teszi az együttléteket, nem rest még segédeszközöket sem bevetni. Ha neked ez tetszik, akkor a játékosságban ő az igazi partner. Nem csak a mindennapokban törekszik a sikerre, hanem az ágyban is odateszi magát! Izgalmas szerető, akit nem lehet megunni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?