EZO

Jön a januári telihold: Készülj a szerelemre és a megbocsátásra

Az újévet egy különleges hatású telihold nyitja, mely lehetőségeket kínál a szeretethez, az együttérzéshez, a békéhez és a megbocsátáshoz. Mutatjuk a részletes elemzést!

Az első telihold rögtön az év első napján, azaz január elsején fog bekövetkezni. Asztrológiai befolyása a Vénusszal való szembenállása lesz, mely felerősíti a partnerek közötti szeretet különbözőségét és a elmélyíti a ragaszkodást.

A belső feszültségek, csakúgy mint a külső nyomások, személyes konfliktusokat és válságokat eredményezhetnek. A családi és intim kapcsolatok problémái még jobban kiélesedhetnek a telihold után.

Használd a megnövekedett érzelmi erőt és az intuíciódat, hogy le tudd győzni a kapcsolataidban lévő összes kihívást!

A december 18-i újhold céljait mostantól finomhangolhatod vagy befejezheted, valamint az új célok elérése érdekében érzelmeid átértékelését esetleg módosítását is elvégezheted. Ami már nem szolgál többé, azt most végleg el kell engedned. Különösen vonatkozik ez a már nem működő kapcsolatokra, az összeférhetetlen szerelmekre és azokra a kapcsolatokra, ahol az egyik fél szereti csak a másikat.

A január 16-i újhold hatása már lehetővé teszi, hogy lelki, mentális és fizikai készségeid segítségével felülemelkedj a korlátaidon.

A telihold növeli a szeretetet és a szeretet iránti igényt, függetlenül a következményektől. A kapcsolatokban a két ember közötti különböző elvárások és igények okozhatnak feszültségeket, melyeken ezután lehet dolgozni. Ugyanez a dinamika vonatkozik a személyes nézeteltérésekre és a nagyobb konfliktusokra is.

Lapozz a folytatáshoz!


Noha a januári telihold kulcsfontosságú lehet a bátorságot és a kezdeményezést illetően, szerepe azonban az első lépéseknél igazán meghatározó. Intuitívan tudjuk, mit akarunk és hogyan érjük el, különösen a kapcsolatokban.

A Farkas teliholdja felerősíti az empátiát és a megbocsátást. A szeretetet érzelmeinkkel és elképzelésünkkel összhangban találjuk. Nagy eséllyel találkozhatunk valakivel, akit szellemi és lelki társunknak érezhetünk.

Magabiztos lehetsz anélkül, hogy bármitől tartanod kellene, így a társkeresésben is nagy sikereket érhetsz el. Valószínűleg már intenzív vonzást érzel valakivel kölcsönös vonzerő és a kémia alapján. Élvezd ezt a mágneses vonzerőt és a szeszélyes bájt, mely szenvedélyes románcokhoz és a társkereséshez is ideális.

A Jupiter és a Plútó fényszöge alapján pozitív változás lesz tapasztalható és jó eséllyel lesz sikeres a kezdeményezésed. Nem kell feltétlen kényszeríteni a változást vagy egyből reagálni egy váratlan fordulatra. Mindez a természetes fejlődés részéhez fog tartozni az életedben, személyes és lelki fejlődéssel, a jólét megteremtésével és a szakmai fejlődéssel kapcsolatban. Erőteljes energiák dolgoznak a színfalak mögött, hogy még magasabbra emeljenek.

A telihold hatása január 16-ig vagyis az újholdig tart.

És ezeket olvastad már?