EZO

Ez a három csillagjegy kárörvendő – vigyázz velük, negatív energiát visznek az életedbe!

Más kárára viccelődni csúnya dolog, mint ahogyan az is, ha valaki kárörvendő. Ezek a csillagjegyek viszont hajlanak rá, hogy szívtelenek legyenek, sőt, barátaik és kollégáik kudarcától érzik jól magukat. Lássuk, kiktől érdemes két lépés távolságot tartanod.

Más bajának örülni nagyon csúnya dolog. Akiről kiderül, hogy rendszeresen kárörvendő megjegyzéseket tesz másokra, azt előbb-utóbb elkerülik az emberek. De vajon melyek azok a csillagjegyek, amelyek az átlagosnál is hajlamosabbak a kárörvendésre? Vigyázz velük, mert a negatív energiájuk könnyen leszívja az összes életerődet!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kárörvendő 01

Van, aki kifejezetten szeret más kárán viccelődni
Fotó: Pixabay.com

Ikrek: a csípős nyelvével ejt sebet másokon

Az Ikrek jegyűekről tudjuk, hogy jól kommunikálnak. Egy kárörvendő Ikrek jegyű esetében azonban ez a képesség a visszájára is fordulhat. Épp a csípős nyelve és a gonosz megjegyzései azok, amellyel nehezen múló sebeket ejt másokon. Néha kifejezetten szívtelen, a legkevésbé sem érdekli, hogy egy viccesnek szánt megjegyzésével megalázza a másikat. A másik bukása csak egy újabb alkalom számára, hogy megmutassa, milyen vicces is tud lenni. Hogy emiatt sokan nem kedvelik? Ez nem igazán érdekli

Kárörvendő 02

Egyes csillagjegyek kifejezetten negatív energiát hoznak az életedbe
Fotó: Pixabay.com

Skorpió: kárörvendő és erőszakos is tud lenni

A Skorpió jegyű embereknek nem érdemes az útjába kerülni. Egy vérbeli Skorpió képes egy pillanat alatt leszívni az erődet a negatív energiájával, ha éppen ez áll érdekében. Folyamatosan figyeli a környezetét, és nem örül, ha valaki előrébb tart, mint ő. Ha viszont elbuksz, és ettől ő akár egy pillanatig is többnek érezheti magát, akkor nem fogja vissza magát, gond nélkül mulat a károdon. Vigyázz vele, nem is mindig őszinte, ha úgy gondolja, hogy a bukásod jót tenne az ingatag önbizalmának.

Kárörvendő 03

Van olyan barátnőd, aki a lelke mélyén igazi boszorkány?
Fotó: Pixabay.com

Bak: nem tulajdonít jelentőséget az érzelmeknek

A Bak jegyűekre jellemző, hogy minden helyzetben az eszükre, a logikájukra támaszkodnak. Nem tulajdonítanak nagy jelentőséget az érzelmeknek, épp ezért nem igazán érdekli őket, ha megbántják a másikat. Aki megsértődik a megjegyzéseiket, azt egyszerűen túlérzékenynek gondolják. Egy Bak jegyű ember nem kárörvendő: szimplán felméri, hogy a másik sikere vagy bukása mennyiben felel meg a terveinek, és mennyiben hátráltatja vagy mozdítja őt előre. Ha pedig más bukásán képes előre jutni, akkor meg is teszi. Elvégre az üzletben nincs barátság.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?