Létrehozva: 2017.09.27.

Ki voltál előző életedben? Az alábbi tesztből kiderül

Mindannyiunkat foglalkoztat a kérdés: vajon kik is lehettünk elõzõ életeinkben? Most születési adataid alapján könnyen megtudhatod!

Előző életeink emlékeit a tudatalattinkban tároljuk. Az alábbiakból könnyen kiderítheted mivel foglalkoztál és milyen is lehettél. 

Kellemes időtöltést és csodás megérzéseket!

KERÍTÕ (január 1-7, szeptember 1-7)

Előző életedben: Te voltál az alkimista, aki megpróbált az ólomból aranyat varázsolni. A pénzváltó, bankár, földbirtokos vagy földművelő paraszt alakját már többször ölthetted magadra. Imádtad a hasadat, és élvezettel flörtöltél. Örömödet lelted abban is, hogy másokat összehoztál.
Jelenlegi életedben: Szilárd támaszt kell nyújtanod mások számára, önként kell felajánlanod a segítséget a rászorulóknak. Le kell győznöd az irigység visszatérő érzését, és hallgatni a megérzéseidre, amelyek sohasem csalnak meg.


KERESKEDÕ (május 9-27, június 2 – július 13, augusztus 20-31)

Előző életedben: Te voltál a kereskedők gyöngye az előző életetekben, mert kivételes rábeszélőképességgel bírtál. Mutatványosként is helyt állhattál, aki a piactéren szórakoztatta az ámuló közönséget.
Jelenlegi életedben: Ugyanolyan meggyőző vagy, mint az előző életeidben. Meg kell tanulnod, hogy nem bízhatsz meg mindenkiben. Még a saját rokonaid némelyikében sem, mert a naivitásod miatt több csalódást élsz át.


HÓDÍTÓ (július 29 – augusztus 11, október 30 – november 7)

Előző életedben: Te voltál Casanova, aki hajszolta az érzéki élvezeteket. Számtalan szívet összetörtél, emellett kiváló sportoló is voltál, aki nemcsak a vívásban de a szakácsművészetben is jártas.
Jelenlegi életedben: Gyengéd a szíved, az érzelmektől elolvadsz, sok kalandba belemész, ezért éppen a legnagyobb szerelem kerülhet el. Néha agresszívan tudsz viselkedni környezeteddel.

Lapozz a folytatáshoz!



VÁNDOR (május 28 – június 18, szeptember 28 – október 2, február 12 -29)
Előző életedben: Remek tájékozódó képességednek köszönhetően odataláltál a legeldugottabb településre is, azonban ha időre kellett odaérned, az nehezen jött össze számodra.
Jelenlegi életedben: Feladatod megtanulni beosztani az idődet, a kusza helyzeteken úrrá lenni, és időben elindulni, hogy ne késs el.


DIPLOMATA (március 11-31, október 18-29, december 19-31)

Előző életedben: Bölcsességednek köszönhetően kegyeidet a vezérek, királyok keresték, hiszen a legjobb tanácsokat tudtad adni, leginkább a háttérből irányítottál.
Jelenlegi életedben: Bele kell menned a nyílt vitákba, és mindig őszintén vállalnod kell a szavaidért a felelősséget.


GYÓGYÍTÓ (január 22-31, június 19-28, július 14-17, szeptember 8-22)

Előző életedben: Te voltál az a gyógyító, akiről azt állították, hogy boszorkány. Teliholdkor gyógyfüveket szedtél az erdőben, ismerted a betegségek eredetét és a közösségben hozzád fordultak gyógyulásért.
Jelenlegi életedben: Fontos számodra a tekintély, ez eltávolíthat régi barátaidtól, családtagjaidtól, ezért többször érezheted egyedül magad a világban.

Lapozz a folytatáshoz!



BÖLCS (január 8-21, február 1-11, november 19-26)

Előző életedben: Tudásod, bölcsességed, szerénységed miatt nagy szeretetnek örvendtél. Fontos volt számodra, hogy másokon segíts.
Jelenlegi életedben: Érzékeny, nehezen megközelíthető személy vagy. Úgy érzed szüntelenül védekezned kell a világ támadásai, a rosszindulatú emberek és a negatív hatások ellen. Õszinte, becsületes vagy, aki az élete utolsó szakaszában ismeri meg az igaz szerelmet.


CSÁBÍTÓ (március 1-10, november 27– december 18)

Előző életedben: A földgolyó különböző pontjain hajszoltad a kalandokat, mindenkinek házasságot ígértél ennek ellenére sosem buktál le. Élvezettel vetetted bele magad az életbe.
Jelenlegi életedben: Ha hazáról, üzletről, vagy hitről és nem szerelemről van szó, akkor őszinte, hűséges és kitartó vagy. A házasságot nem neked találták ki, mert kalitkába zárva érzed magad.


VARÁZSLÓ (április 1-19, november 8-17)

Előző életedben: Híres varázsló, javasasszony voltál, akihez az emberek a megoldhatatlan problémáikkal fordultak. Befolyásod miatt sok ellenséged volt eleinte, de az idő múltával ők is sorra behódoltak neked.
Jelenleg életedben: Próbáld meg nem manipulálni az embereket, a féltékenységi vágyad kordában tartani és higgadtnak maradni minden helyzetedben.


A CSALÁD TÁMASZA (július 18-28, szeptember 23-27, október 3-17)

Előző életedben: Az előző életedben nagycsaládot tartottál össze, nagy udvarházat vittél. Lehettél a várúrnő is, aki úgy osztogatta a parancsokat, hogy közben példaértékű életet élt.
Jelenlegi életedben: Nehezen viseled ha utasítgatnak, az évek múlásával pedig egyre nehezebben alkalmazkodsz mások rigolyáihoz. Megtanulandó feladatod: mások életébe ne avatkozz bele.


HARCOS (április 20 – május 8, augusztus 12-19)

Előző életedben: Akár nőnek, akár férfinak születtél, nagy harcos voltál. Nemcsak fegyveres csatákban vettél részt, hanem a kocsmai verekedések kezdeményezője is voltál. Sok embert rá tudtál venni arra, hogy célod elérése érdekében támogassanak.
Jelenlegi életedben: Ugyanolyan szenvedélyes vagy, mint néhány száz évvel ezelőtt. Célod eléréséért most olyan emberekre is mosolyogsz, akikre nem is kellene.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Óriási meglepetés: nem lesz ott a foci-Eb-n a korábbi győztes

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

ripost.hu

„Tíz százalék esélyt adtak Petinek a túlélésre” - köhögött, majd mindkét lábát amputálni kellett

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a boldogság nagypénteken

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat