Létrehozva: 2021.02.15.

Ez a három csillagjegy magasan a legintelligensebb, vajon te köztük vagy?

Nem vitás, hatalmas előny, ha valaki zseninek születik. Lássuk, mely csillagjegy szülötteinek adatott meg nagy valószínűséggel ez a kiváltság.

Számtalan alkalommal beigazolódott már, hogy a születésünk pillanatában érvényes csillagállás milyen erősen befolyásolja személyiségünk és életutunk alakulását. Minden csillagjegy hordoz tipikus tulajdonságokat, jókat és rosszakat egyaránt – nem véletlen tehát, hogy bizonyos tulajdonságok rendre felbukkannak adott csillagjegy szülötteinél. Az átlagosnál nagyobb intelligencia is egy ilyen karakteres tulajdonság, mely megfigyelések szerint három csillagjegy esetében sokkal jobban érvényesül, mint a többinél. Ez persze nem azt jelenti, hogy a többi csillagjegy szülöttei között nem lehetnek zseniális lángelmék – pusztán arról van szó, hogy az alább felsorolt három jegy szülöttei számára személyiség jegyeiken keresztül sokkal nagyobb esélyt ad a kiemelkedésre az univerzum.

Érdekes dolgokról árulkodhatnak a csillagjegyek
Fotó: pixabay

Skorpió

Skorpió jegyben születtél? Akkor valószínű nem vagy bőbeszédű, erényed a figyelés, megfontoltság. Sokan talán furcsa embernek tartanak a viselkedésed miatt, de előbb-utóbb ők is rájönnek, hogy mindez álca. A tehetséget és a veled született intelligenciát viselni ugyanis nem éppen egyszerű. Okkal vagy érzékeny, sőt olykor ingerlékeny bizonyos élethelyzetekben. De aki megismeri teljes valódat és belelát a lelkedbe, pontosan tudja, hogy mindez azért történik, hogy az élet minél több területén kamatoztatni tudd a képességeidet. Műveltséged hozadéka, hogy népszerű társasági emberként ismernek a legtöbben, emberi kapcsolataidat pedig magas szinten tudod működtetni. Bizonyára azok közé tartozol, akik kimagaslóak ezen a téren.

Szűz

Szuper csillagjegy! Azok közé tartozol, akik általában nagyon jól tanulnak már a suliban is, szinte szomjazod a tudást, érdeklődési köröd tág és munkál benned egy állandó vágy az újabb ismeretek megszerzésére. Rendkívül logikusan gondolkodsz. Gondolatmenetedben ritkán tévedsz, nagyon jól tudsz érvelni. Ha nagyon nehéz a megoldás egy kérdésre, te azt is képes vagy megoldni. Folyamatosan töröd a fejed valamin, és alkotsz. Imádod elmélyíteni a tudásod. Nagyon jó képességeid is vannak, és az intelligencia teszeteken is magas számot célzol be, sőt, el is éred azt.

Vízöntő

Üdvözlünk a legkreatívabb és legélesebben gondolkodó emberek táborában! Igazán szerencsés csillagjegyben születtél. Észjárásod fantasztikus, sokan nem is bírnak követni, és még kevesebben értenek meg. Nem átlagos és mindennapi a gondolatvilágod. Számos alkalommal kiderült már, hogy a tehetségeddel kitűnsz a többiek közül. Ha valamit elhivatottsággal csinálsz, megállíthatatlan vagy. A fejedben és szívedben lévő tudást a veled hozott magas intelligenciával párosítod. Szenvedélyed pedig mindig előre és felfelé visz. Személyiséged vonzó, bár sokszor vagy makacs, és előfordul az is, hogy a külvilág számára okoskodónak tűnsz. De ne foglalkozz a méltóságon aluli kritikákkal, az irigyek pusmogásával, mindig csak előre tekints! Hiszen áldott tehetséged nem hagyhatod kihasználatlanul: szerencsére megvan bennad a vágy az új dolgok létrehozására.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

origo.hu

Karácsony Gergelyt nem érdeklik a budapesti utasok

life.hu

Katalin rákdiagnózisa megváltoztatta Vilmos herceggel való kapcsolatát

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

mandiner.hu

Megkérdezte a Politico az EP-képviselőket, mit tartanak a legnagyobb problémának – ki nem találná, mi került az első helyre

origo.hu

Tíz férfival csókolózott Anne Hathaway

mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

ripost.hu

Megdöbbentő bejelentést tett a NASA: életet találtak a Marson

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!

EZO

Ha ezt a hét dolgot megteszed a Bika havában, megváltozik az életed

EZO

Három csillagjegy, akikre még áprilisban rátalál a nagy szerelem