EZO

Horoszkópod elárulja, mi a lélekállatod

A horoszkópodhoz illő állat-szimbólum, azaz a lélekállat azt mutatja meg, hogyan állsz hozzá általában véve az élethez. Vigyázz, a hasonlóság egyáltalán nem a véletlen műve!

Hogy mi az a lélekállat? Az az állat-szimbólum, ami a horoszkóp egyes jeleihez társul. Az egyes jegyek szülöttei ugyanis nagyon hasonlóan állnak hozzá az élet dolgaihoz, mint a lélekállatuk. Ha ismered, melyik állatéra emlékeztet a lelked, nem érhet váratlanul, ahogy egyes helyzetekre reagálsz, ráadásul a lélekállat jellemző vonásaiból is erőt meríthetsz, hiszen azok benned is megvannak.

Lélekállat 01

A muflon képes gyorsan dönteni, és zord körülmények között is megtalálja a megoldást
Fotó: Pixabay.com

Kos (március 21. – április 19.): muflon

A muflonok függetlenek, ugyanakkor képesek azonnal a csapat vezetőjévé válni. Gyorsan döntenek, és nem sodorja el őket a közösség véleménye, sokat adnak az önálló gondolatokra. Fontos, hogy ezt a képességedet minden körülmények között igyekezz megőrizni, mert a jó vezetőkre nagy szükség van!

Bika (április 20. – május 20.): bika

Emlékszel Ferdinándra a rajzfilmből? Ez a szelíd bika képes az egész napot a vadvirágok között őgyelegve tölteni. Ez a Bika jegyűek egyik arca: elképesztő a munkabírásuk, de elvárják, hogy ezért minden szempontból kellemes és kényelmes élet legyen a jutalmuk. És jaj annak, aki feldühíti őket!

Ikrek (május 21. – június 20.): majom

A majmok rendkívül okosak, folyton új dolgokat tanulnak, és szoros közösségeket alkotnak. Épp úgy, ahogyan az Ikrek jegy szülöttei. Ne félj megszervezni magad körül a közösséget, és soha ne hagyd abba a tanulást – ez a lélekállat erre biztat!

Rák (június 21. – július 22.): rák

Ahogy a vízben élő rákok, úgy a Rák jegyűek is szeretnek visszahúzódni a biztonságos páncéljukba. Rák jegyűként a lélekállatod arra int. hogy figyelj oda az otthonodra és a közvetlen környezetedre, hogy megadja neked a szükséges biztonságot és otthonosságot.

Lélekállat 02

Az oroszlán királyi tekintélyéhez nem fér kétség – de nem árt néha előhívni magadból a cicát!
Fotó: Pixabay.com

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.): oroszlán

Ez a lélekállat a méltóság, a vezető szerep, a luxus szimbóluma – csupa olyan dologé, amit az Oroszlán jegyben születettek nagyon szeretnek. Csak arra kell vigyáznod, hogy ezt a tekintélyt mások ne érezzék fenyegetőnek – néha vedd elő a cicás oldaladat is!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.): rágcsálók

A rágcsálók precízen felkészülnek a télre, mindig gondoskodnak a biztonságos táplálékraktározásról – a Szűz jegyűek épp ilyen aprólékosak. Fontos számukra az anyagi és érzelmi biztonság, és az, hogy tudják, mindent megtettek a sikerért. Az önbizalmadon viszont érdemes dolgoznod, ebben ne légy a közmondásos szürke egérke!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.): pillangó és szitakötő

Mindkét lélekállat a szépségéről, és arról ismert, hogy csodásan egyensúlyoznak a levegőben. Mérleg jegyűként arra figyelmeztetnek, hogy kerüld a lehúzó közeget, és figyelj arra, hogy minél több szépség vegyen körül. Élvezd az élet apró örömeit!

Skorpió (október 23. – november 21.): skorpió és sas

Mindkét lélekállat erős, szenvedélyes, és jellemző rájuk a hirtelen váltásokra való képesség. Úgy kapcsolódhatsz össze az energiájukkal, ha felvállalod szenvedélyes természetedet, és nem rejted véka alá a személyiséged erejét. Hidd el, sokan vonzódnak ezért hozzád!

Lélekállat 03

A ló ügyesen átlátja, mikor kell menekülni, és mikor kell beleállni egy helyzetbe
Fotó: Pixabay.com

Nyilas (november 22 – december 21.): ló

A ló messzire lát, és jól átlátja a helyzetet. Tudja, mikor legelészhet békésen, és mikor kell menekülőre fognia a dolgot. Ha kell, akár a csatába is bevágtat, ugyanakkor fontos számára a szabadság. A Nyilas jegy szülötteinek is érdemes megbízniuk a jó helyzetértékelésükben.

Bak (december 22 – január 19.): kecske

A kecske strapabíró állat, ahogy a Bak jegyűekre is jellemző, hogy szinte mindent kibírnak. Néha azonban nem árt kicsit engedniük a szigorból, és igenis élvezni az életet. A minimalizmus jó dolog, de néha a földies élvezetekre is szükség van!

Vízöntő (január 20. – február 18.): kamasz

A Vízöntők „lélekállata” nem is állat, hanem ember. A kamaszok energiájával, kritikus szellemével és újító gondolataival rendelkeznek egész életükben. Ráadásul, ahogy a kamaszok, a Vízöntő szülöttek is nagyon gyorsan tanulnak, és mindig képesek a fejlődésre.

Halak (február 19 – március 20.): hal, különösen a lazac

A lazacok képesek sodródni az árral, de ha az életcéljuk hajtja őket, akkor akár árral szemben is úsznak. Mindez a Halak jegyűekre is jellemző – de fontos, hogy jól válassza meg, miért képes akár a háborgó folyóval is szembe menni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?