EZO

Ma este újhold, így változik meg a szerelmi életed

Ismét itt az újhold, tisztítsd ki a képet a párkapcsolatodban. Ez egy lehetőség, hogy józanul tisztázd célodat, hogy a szenvedély segítségével megvalósítsd. Rajtad áll, hogy mennyire tudsz ebből építkezni, hogy mennyire tudsz szembenézni a régi sebeid felszakításával.

Vasárnap este az újhold a Szűz jegyébe lép. A Nap és a Hold együtt áll. Közben nagy hatása lesz annak, hogy az eddig Mérlegben tartózkodó Vénusz átlép a Skorpió jegyébe. Miközben a Szűz újhold józansággal, tervszerűséggel jár, melyek segítenek egyről a kettőre lépni, a Vénusz tánca erős szenvedélyt hoz a vasárnapba.

Amennyiben jól megfogalmazod a céljaidat, vágyaidat akár azt is végig gondolod, hogy ebben ki lehet segítségedre, vagy melyek azok a felmerülő gondolatok, melyek céljaid elérésében korlátozhatnak, akkor egyszerűbben tudod megvalósítani őket.

Önts tiszta vizet a pohárba, segíteni fog ebben a józanságod, ha nem hagyod, hogy a szenvedély elvigyen. Engedd, hogy a szenvedély úgy ragadjon el, hogy az a helyén legyen, és csak építő jelleggel legyen jelen ezen a szép estén. Mit értünk ez alatt? Engedd a szenvedély áramlását a céljaid eléréséhez, a lendületét használd, és feküdj fel az általa kínált hullámokra. Ne engedd el a gyeplőt! A szerelem is rád találhat, ha tisztán tudod mire, és kire vágysz, mit teszel érte, mersz-e változtatni.

A Vénusz a Skorpióban feltéphet régi párkapcsolati sebeket. Lehet, hogy felnagyítva fogsz olyan dolgokat érezni, amelyekre már nem is gondoltál. Maradj jelen józanul, hogy a keletkező feszültséget kezelni tudd. Szeptemberi újhold napján ezek az energiák előjöhetnek. Tedd le a feleslegesen hordozott terheidet. Újítsd meg, szépítsd meg tisztázd le a körülményeket, vágyaidat, hogy tisztán láthass. Ha egyedülálló vagy, akkor így egyszerűbb lesz megtalálni azt, aki valóban hozzád való. Kapcsolataink mindenképpen intenzívebbek lesznek!

Most vizsgázhatsz test, lélek, szellem egyensúlyából.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?