EZO

Ma sorsfordító lesz a telihold, így hívd magadhoz az erejét

Igazi teremtő nap, amikor a Nyilasba kerül a telihold. Ráadásul tízmilliószoros nap is van, sőt még teljes holdfogyatkozás is. Mit hoz, a sorsfordító telihold?

Sorsfordító lesz ma a telihold, ismét egy erős energietikai nap vár ránk! Egész évben érezheted a változásokat, folyamatosan fordul a kocka. Természetesen ez mindig így van, idén most mégis nagyon különleges. A tüzes Nyilasban lévő telihold segít lerántani válladról a régen cipelt terheket, és ahhoz is hozzásegít, hogy tudatosan elkezd irányítani az életedet. Persze semmit nem tesz sem a tudtod, sem a beleegyezésed nélkül. Az energiák akkor hatnak rád, ha hagyod, ha nyitott vagy rájuk. Ellenkező esetben feszültségek keletkezhetnek benned.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

Sok jót is tehetsz magadért és másokért ezen a napon. Hiszen rajtad keresztül is megnyilvánulhatnak energiák, mutathatsz tükröt másoknak is, de magad is belenézhetsz. Gyógyulási folyamatok mennek végbe a lelkedben, ha nem kapaszkodsz többé. Előfordulat, most úgy érzed, sok a feladatod, kevés a pihenés. Esetleg mély negatív gondolatok és érzések lehetnek benned, de ebből is kibillenthet a telihold. Megmutatja, hogy lehetséges leadni mindabból a félelemből, korlátozó érzésből, ami nem a célod felé segít.

Ma képes leszel átütemezni dolgokat, eseményeket, feladatokat. Folyamatos rugalmasságot tanulsz idén te is, ahogy mindenki, aki mereven éli az életet. Figyelj a kommunikációdra a napokban, ne legyen negatív eredménye a jövőben. Gondold végig a nap folyamán, mit szeretnél megtapasztalni a valóságban, mit teremtenél meg szívesen. Mit hagynál el az életedből és minek adnál időt, helyet a jövőben. Ha rendszeresen szeretnél mozogni vagy étrendet, életmódot szeretnél váltani, akkor érdemes ezeket álgondolni.

Ha emberek maradoznak el a mindennapjaidból, engedd el őket, mások majd bekopogtatnak az ajtódon, és helyük lesz az életedben. Nem feltétlenül a párkapcsolatra igaz ez, inkább a terveid megvalósításához érkeznek segítők. Ahogy az angyalok is támogatnak, úgy a földön is megékerznek azok, akik segítségedre lesznek. A sorsfordító telihold, rengeteg dolgban képes melléd állni, terelgetni energiájával. Érdemes látni is, nem csak nézni. A múlt tégláit ehhez érdemes kipakolni a hátizsákból! Halgass a szívedre és légy jó, ezzel az életedbe sok jót bevonzol.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?