EZO

Már csak néhány óra és érkezik az Újhold, ilyen erővel hat rád

Ismét itt a számvetés ideje, áldozz magadra egy kis időt a nap folyamán, vagy a kora reggeli órákban. Az estét töltsd békében. Próbáld ki, meg lesz a hatása!
  • Szerző: S.E

Szeptember 20-án, korán reggel az Újhold, a Szűz jegyébe érkezik. A szerdai nap érdekessége az lesz, hogy a nap folyamán a hold még átlép a mérleg jegyébe is. Kezd a napot önellenőrzéssel, számvetéssel. Ha rendet teszel az életedben (kívül-belül) megtapasztalhatod a harmóniát. Szellemi-lelki egyesülésre kaphatsz inspirációt. Érdemes a nap folyamán mélyebb beszélgetéseket kezdeményezned szíved szerint, kimondani olyan dolgokat, amit eddig nem tettél, így oldódhatnak belső feszültségeid. Itt az ideje az érzelmi rendrakásnak a nőiességben, párkapcsolatokban, emberi kapcsolatokban. Érdemes megvizsgálnod a munkahelyi eredményeidet,  a testi-lelki egészségi állapotodat. Gondold végig józanul tetteidet, terveidet, céljaidat.

Mit tehetsz magadért?

Minden időszakban igaz az, hogy fontos a mozgás. De most ehhez segítséget nyújt az Újhold. Ugyan nem a bikini szezon jön, de ha eddig nem tetted, adj magadnak időt mozgásra. Ha csak fél órával előbb ébredsz, akkor is, mozogj, akár otthon. A rendszer bevezetése, és a hozzá tartozó kitartás most nagyon fontos. Szakíts időt a magadra való figyelésre is, meditálj. Elalvás előtt ne a gyerekeken, munkán gondolkodj, vagy a másnap reggelen, hanem saját magadon. Érzékeld a tested, figyeld a légzésedet. Engedd el a nap történéseit. Ha ezt a két változtatást bevezeted a mindennapokba, akkor légy hálás magadnak, mondj köszönetet, amiért mindezt megtetted.

Szeptember 22-én pedig érkezik az őszi napforduló mely az új kezdetek lehetőségét hordozza majd számodra.

Pénteken érdemes lencse mágiát végezned. Gyújts gyertyát, amíg a lencsét eszed, gondolj a bőségre, az anyagi biztonságra, gyümölcsöző kapcsolataidra. Add meg a módját, egy békés családi vacsora keretein belül.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?