Létrehozva: 2017.12.02.

Megérkezett a decemberi horoszkópod. Kiderült, min múlik a siker

Van, akinek örömöt hoz, másoknak inkább az elengedést ajánlja a Nyilas jegy uralta hónap. Mi a feladatod, tehetsz-e valamit, hogy most úgy alakuljon az életed, ahogyan szeretnéd? Ezekre a kérdésekre kapsz választ.

Szerző Rózsa Dia

A Nap a vad Nyilas energiáit szívja magába, Merkúr pedig majdnem az egész hónap alatt visszavonul.

Színes, forgatagos ünnepi szezon áll előttünk.

NYILAS (november 22 – december 21.)

Boldog születésnapot, kedves Nyilas szülött!

Érzed az öröm áramlását? Ez azért van, mert két hosszú, szorongató év után, a szigorú Szaturnusz végre elhagyja a jeledet.

Használd fel ezt a kozmikus világosságot arra, hogy visszaköveteld a kalandvágyó szellemedet. Vágj neki újra a világnak! Mondj igent mindenre, ami a komfortzónádon kívül esik (például egy váratlan meghívásra gondolunk vagy egy nyilvánosság előtti beszédre). Ez remek lesz indulásnak. Az újévi fogadalmakból se hagyd ki:

Minden jöhet, ami új!

BAK (december 22 – január 19.)

Kétség nem fér hozzá, remek érzés lehet tudatában lenni, hogy milyen hozzáértő vagy. Sajnos, mostanában az önbizalom a zsémbes mártíromság képében nyilvánul meg. (Igen, jól tudjuk, hogy azért te készíted el a gyerekek uzsonnáját, mert egyedül te vagy képes rendesen szelni a kenyeret). Vénusszal lép be a Nyilas az Álmodozás zónájába e hó második napján. Zöld utat kapsz az elengedéshez és szerényen hátralépéshez. (Légy őszinte: a férjed is képes megkenni egy kenyeret vagy akár elvégezni a karácsonyi nagybevásárlást).

Megbékélni azzal, hogy felhatalmazol másokat, kulcsa lesz a sikerednek.

VÍZÖNTÕ (január 20 - február 18.)

Az utóbbi napokban nem vágytál másra, csak hogy pizsamában összegömbölyödve bekuckózd magad a heverőn. (Ne tagadd, halljuk a gondolataidat is!) Elfelejtetted már, hogy nem is olyan régen még milyen hatással voltak rád a hétvégi esték? Hogy felizgattak a város vidám, ragyogó fényei? Amikor 3-án a telihold világítja meg a Romantikus játékok zónáját, hagyd, hogy újra eluralkodjanak rajtad a fiatal kori életenergiák. - Egy elkötelezett kapcsolatban? – kérdezed. Keresd fel a bárt, ahol az egész kezdődött. Randevú? Az unalmas vacsora helyett elmehetnétek egy játékos, interaktív színházi előadásra. A hónap 9. napján ez az izgalom olyan szikrát csiholhat benned, mely a munkád iránt elhamvadt lelkesedésedet is feltüzeli.

Ez januárban egy izgalmas, új karrier lehetőségéhez is utat nyithat.

HALAK (február 19 – március 20.)

Mint a legérzékenyebb jel, kozmikusan arra vagy programozva, hogy mindig másokkal törődj. Bár az utóbbi időben ezt már túlzásba is vitted. Túl sok időt szántál egy olyan barátra vagy társra, aki érzelmileg sokat követel. Most úgy érzed, nem bírod tovább, megfulladsz.

Ismerd fel, hol vitted túlzásba a beavatkozást. Vonulj vissza!

Az ünnepi feladatok tömkelege igazolja ezt a lépésedet. Nem ütközöl  falakba emiatt a munkahelyeden sem.

KOS (március 21 – április 19.)

Tüzes energiádat minden öv irigyli. Bár mostanában ez a lehengerlő energia inkább bosszúságot okoz a többieknek. Különösen, amikor az élre törve másokat borítasz lángba. Amikor 9-én uralkodód, a Mars lép a jegyedbe, használd fel lehetőségként. Fordulj a legteljesebb figyelemmel partnered felé (például egy éjjeli randi, ahol a dolgok mélyére tudsz hatolni). Vagy vedd szemügyre az alapokat azokkal a kollégáiddal, akikkel osztozol az erőforrásban.

Ne felejtsd el, hogy a csillagok is fényesebbek, amikor nem egyedül ragyognak.

BIKA (április 20 – május 20.)

A Föld elemhez tartozol, ezért a kényelmet helyezed minden elé. Ám mostanában annyira elkényelmesedtél (péntek este fél tízkor ágyba menni?!), hogy az már rossz közérzetet okoz. Hogy tudnál lendületbe kerülni? Először is vedd számba a barátaidat. Amikor a képletedben 9-én a Mars belép a Kapcsolatok házába,

keresd meg azokat, akik jó hatással voltak rád, és akiktől inspirációt kaphatsz.

Talán egy kávé a régi főnököddel, vagy egy régóta esedékes telefon egy idősebb, az ország másik végén lakó rokonnal. 

IKREK (május 21 – június 20.)

Mint egy elszabadult léghajó, a jeled energiái addig csapkodnak az égig, míg sisteregve el nem lobbannak. És ebben az őrülten kellemetlen helyzetben olyan érzésed van, mintha sűrű ködben rohangálnál.  Milyen feladatot ad ez most neked? Figyeld meg, vajon mi az az életedben, ami támadóan csapolja az energiádat. Ez lehet egy mérgező barát, aki folyamatosan szívja az életerődet. Vagy talán egy extra tananyag, ami nem bizonyul olyan hasznosnak, mint remélted. Amikor a hónap ötödik napján Chiron a Nyilvánosság előtti szereplés házába lép,

ideje, hogy kilépj minden, téged akadályozó ingoványból.

RÁK (június 21 – július 22.)

A fejedet a szíved elé helyezni sose ment neked. Most eljött az ideje, hogy kissé függetlenítsd magad az érzelmeidtől. Próbáld meg kérlelhetetlen keménységgel megvizsgálni azt az oldaladat, ami akadályoz téged. Még mindig hűségesen kitartasz a reménytelenül vacak állásodban, csak azért, mert szereted a munkatársaidat? Ki vagy szolgáltatva párod minden romantikát nélkülöző stílusának, csupán mert nem akarod megbántani az érzéseit? Amikor 19-én a kijózanító Szaturnusz bevonul horoszkópod Társas kapcsolat házába, elérkezik az újratervezés ideje. Állítsd félre az anyáskodó hajlamodat, és

légy bátor hangot adni a saját igényeidnek.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 22.)

A Nyilas kozmikus történései (Újhold, Nap, Vénusz) pont a Romantikus kapcsolatok és a játék házában vannak. Ez hatalmas szórakozást hoz az Oroszlán szülötteknek. Mi ebben a feladat számodra?

Csak élvezd a pillanatot, anélkül, hogy gondolatban megpróbálsz öt lépéssel az események előtt járni.

(Kerülj közeli kapcsolatba valakivel, nem rágódva azon, hogy esetleg a barátaid érdektelennek tartják őt. Élvezd az együttlétet a harmadik randin, anélkül, hogy már az esküvő összes részletét kidolgoznád). Amikor az erő bolygója, a Mars december 9-én az Otthon és a gyökerek zónájába hajózik a horoszkópodban, egy bolondos lehetőség kerül az utadba.

SZÛZ (augusztus 23 – szeptember 22.)

Neked, kedves Szűz, arra van hajlamod, hogy mindent és mindenkit folyton elemezgess. Különös módon most a múltbéli hibákon rágódás olyan helyzetbe hozhat téged, mintha hurokba dugnád a fejed. Ezeknek a végeláthatatlan viharfelhőknek nincs semmi keresnivalójuk az elkövetkezendő ünnepi hetek alatt. 5-én Chiron pont a Kapcsolatok házában tartózkodik. Itt az ideje, hogy feloldd a partnered iránti neheztelésedet. Vagy gyógyíts be egy régi sebet, amely éjszakánként nem hagy aludni. Talán jó ötlet lenne beszélgetést kezdeményezni egy gyerekkori, elhanyagolt baráttal? Vagy egy békítő gesztus az exed felé?

Szemtől szembe mindig a leghatásosabb. 

MÉRLEG (szeptember 23 – október 21.)

Mint a zodiákus jeled is mutatja, nem tehetsz mást, mint egyensúly és harmónia után sóvárogsz. A baj az, hogy ez gyakran megy a valódi igényeid rovására. Amikor a hónap 19. napján a szigorú Szaturnusz a Bakba vonul, elérkezik az ideje, hogy abbahagyd a másoknak megfelelést. Húzz egy erőteljes választóvonalat a munkahely és az otthon között. (Bizony, már nem megy tovább, hogy a munkatársad befejezetlen projektje fölött te gunnyasszál otthon. A párod használt fehérneműjét se neked kell összeszedned).

Lebilincselően kedves modoroddal párosulva a parancsoló hangnem segít majd kicsiszolni a vezetői képességeidet.

SKORPIÓ (október 22 – november 21.)

Önelemző hümmögés a kereszted, amit el kell viselned magadban.

De ez a hónap sokkal inkább a cselekvésről szól, mint a gondolkodásról.

Jupiter hoz szerencsét neked 2-án, hogy átadd magad az aktív álmodozásnak. Hallgass a legbelső ösztöneidre, melyek a vágyaid felé hajtanak. Lehet az egy személy, tárgy vagy valamilyen cselekvés. (Talán egy amatőr kórus az, amelyikhez csatlakozni szeretnél?) Ugye, körültekintesz, mielőtt ugrásra szánod magad?

 

 

 

Szerző Rózsa Dia

Ez is érdekelhet

origo.hu

Véres orosz megtorlás indul Ukrajnában

origo.hu

Kiderült, hogy mikor térhet vissza az Uber Budapestre

borsonline.hu

Lövéshangokra riadtak fel a szegediek, a város több pontján is észlelték a különös zajt

hirtv.hu

Háború Ukrajnában - Kiderült, valójában miért támadta meg Irán Izraelt + videó

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Szívbemarkoló: így teljesítik a hétévesen elhunyt Dominik utolsó kívánságát

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor tudhat valamit, már Puzsér is a tenyeréből eszik

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is