Létrehozva: 2017.11.01.

Megérkezett a novemberi horoszkópod, ez vár rád karácsonyig

A féktelen szenvedélyek ideje ez, a Skorpió tüze éget minden embert. Meríts bátorságot a jegy szülötteitõl, és vágj neki az ismeretlennek. A jutalmad nem marad el: megerõsödve indulsz neki a hamarosan elkövetkezõ kemény évnek.

Elérkezett az izzó szenvedélyek ideje.

A Nap a hónap nagy részében a Skorpió jegyében trónol. Ilyenkor intenzív a késztetés, hogy félelem nélkül elindulj az ismeretlenbe. Tényleg, mi tarthat vissza?

SKORPIÓ (október 22. – november 21.)

Ez a te időd, féktelen Skorpió! Teljesítsd az első vágyat, ami eszedbe jut. Cseréld le végre az elnyűtt, sportos fehérneműidet. Lepd meg magad pár, selyemből készült, csipkés, kissé pikáns darabbal. Vagy kényeztesd az ízlelőbimbóidat: vegyél részt egy ételkóstoláson. Az apró falatokban élvezd az ízek és a textúra tökéletességét.

Fő, hogy érezd, hogy létezel, és bármit megtehetsz!

NYILAS (november 22. – december 21.)

Kedves Nyilas, te hajlamos vagy a terveidben élni. Gondolataid messze elöl járnak az időben, álmodozol, és merészen kockáztatsz. Most tégy egy nagy lépést visszafelé, és tarts vizsgálatot az elmúlt időszak történései felett. Merítsd testedet egy kád habzó vízbe. Vagy jegyeztesd elő magad forró lávaköves masszázsra. Nehéz hónapok következnek. Ne gyötörd most magad azzal, hogy mivel nem végeztél vagy mit kell még megoldanod.

Élvezd a gondoskodás és a nyugalom pillanatát.

BAK (december 22. – január 19.)

Megvan az ideje a szigorú komolyságnak, de az élet élvezésének is. Tarts szünetet a felelősségteljes felnőttségben, és szabadítsd ki a benned élő kamaszt. Nézz egyszerű örömök után, például görkorizz egyet. Vagy merészkedj be egy karaoke bárba, és vad idegenek előtt ereszd ki a hangod. Add elő a kedvenc Whitney számodat.

Ez nem az éneklésről szól, hanem az üdítő, felszabadító érzésről, ami eltölt, saját vakmerőségedet megtapasztalva.

VÍZÖNTÕ (január 20. – február 18.)

Tudatában vagy természetesen, hogy túlpörgeted az agyadat. Szinte folytonos a túlzásba vitt önkontroll. Tarts most szünetet a gondolkodásban. Keltsd fel az érzékeidet.  Húzz magadra egy dögös edzőszettet, és hajszold izzadtra a tested. Fizikailag merülj ki a végletekig, amikor már nem vagy képes gondolkozni. Vagy próbálj ki soha nem érzett, új ízeket. Például szechuáni borsot.

Élvezd az ismeretlent anélkül, hogy intellektuálisan elemeire szednéd.

HALAK (február 19. – március 20.)

Készülj fel, kedves Halak szülötte! Fontos állomás következik: számodra ez a hónap az érzelmi elköteleződés, a hozzákapcsolódás ideje. Talán először ijesztőnek, kényelmetlennek tűnik, de gazdag jutalommal jár. Óvatosan bár, de tegyél lépéseket: pl. iratkozz be egy tánctanfolyamra, ahol elkerülhetetlen a testközeli kapcsolat a partnereddel. A tánc mozdulataira bízva magad, ráérezhetsz saját ritmusodra.

Ezt a megoldást alkalmazd ezek után a szerelmi vagy baráti kapcsolataidban is.

KOS (március 21. – április 19.)

"A változatosság az élet fűszere", - ez vezérel téged az életben. Nyitott vagy , vállalkozó szellemű, mindig kész az új dolgok kipróbálására. Ám nem igazán nézel a mélyükre. Ebben a hónapban válaszd ki valamelyik kedvtelésedet, és kötelezd el magad mellette hosszú távra. Ez lehet akár felkészülés egy maraton futásra, de akár a világítás újra tervezése a lakásodban. Költs nagyvonalúan arra az egy dologra, fektess be, és türelmesen figyeld a kibontakozását.

Ha kicsit gyakorlod magad a kitartásban, megállíthatatlan leszel.

BIKA (április 20. – május 20.)

Úgy érzed, kicsit leragadtál? Kölcsönözz némi bátorságot a Skorpiótól ebben a hónapban, hogy egy kicsit felrázd magad. Bevezetésként próbálj ki egy új, csillogó szemfestéket. Természetesen a mostani fáradt szürke szín kiszámíthatóan kellemesen áll rajtad, ám egy kis csillogás mindig csábító lehet. Végre felbátorodtál? Akkor most szánd rá magad valami vadiúj dologra: pl. ülj meg szőrén egy lovat, vagy iratkozz be egy rúdtánc tanfolyamra.

Töltődj fel, a következő évre is gondolva.

IKREK (május 21. – június 20.)

Ahogy végére érve az év lelassul, itt az ideje, hogy visszanézz, mi is történt idén. Erősítsd meg magadban azt, amiben tipikusan jó vagy: kicsit vonulj vissza a legbelső önvalódba. Tarts önvizsgálatot. Kezdd egy új illat kipróbálásával. Az után nyúlj, amelyik érzelmeket ébreszt benned. (Végül is az illatok állnak legközelebb az emlékekhez). Ezután szó szerint indulj el az emlékeid mentén. Keresd fel a városodban azt a helyet, ami jelentős hatással volt az életedre, akár pozitív akár negatív módon.

Szembesülve a felkavart emlékekkel, képes leszel a továbblépésre.

RÁK (június 21 – július 22)

Ismered a mondást: "lépj be más valaki cipőjébe, megtudod, hogyan is érez". Ez a hónap most épp erre szólít téged. Ahelyett, hogy a zárt kis világodban ücsörögsz, tekints szét. Figyeld meg, mások milyen ösvényen járnak. Válassz ki egy emlékiratot, vagy hallgass meg egy motiváló, inspiráló előadót, aki az életéről mesél. Vagy csak menj el egy csajos estére, ahol hátra dőlve hallgathatod mások kalandjait, anélkül, hogy magadnak kéne megtapasztalni.

Ebből sokat tanulhatsz, amit saját életedben is jól hasznosíthatsz.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

Azok, akik igazán ismernek téged, tudják rólad, hogy nem vagy mindig az a csillogó személyiség, akinek mutatod magad. Vannak mélyebb rétegei is a jellemednek, nem csak a kifelé ragyogó oldal. Ezek legalább annyi figyelmet érdemelnek, mint amaz. Most szó szerint hántsd le a külső réteget: menj el egy gyógyfürdőbe, és fizess be egy alapos, egész testes bőrradírra. Élvezd, hogy a kezelés után szabadon lélegzik a bőröd, hisz most még smink sincs rajtad. (Smink nélkül megjelenni, ráadásul most divat is). Lemeztelenítve magad, rájöhetsz, hogy nem kell mindig úgy kinézned, mint egy kiállítási darab.

Fedezd fel örömmel ezt az eddig elrejtett oldalát is a személyiségednek.

SZÛZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ebben a hónapban ne akarj másoknak megfelelni! Most fordulj a belső főnök, önmagad felé. Általában zavarba jössz, ha a figyelem középpontjába kerülsz, most mégis itt az idő, hogy kitapogasd a saját határaidat. Kezdd el akár valami őrült stílusú darab felpróbálásával. Például azzal a kis francia bársony nacival, amivel már jó ideje szemezel. Felfegyverkezve az újonnan beszerzett önbizalommal, könnyebben ki tudsz majd állni magadért a munkahelyeden és a magánéletedben egyaránt. Mivel már ezerszer elpróbáltad magadban, hogyan adsz majd hangot ezeknek a követeléseknek,

nyugodt lehetsz, hogy jól beszélsz majd, és pozitív visszhangra találsz.

MÉRLEG (szeptember 23. – október 21.)

 

 

Nálad minden az egyensúlyról szól. Bár ez idáig jól működött, most mégis itt az ideje a változtatásnak. Az életedet, kapcsolataidat próbáld meg egy egészen más oldalukról szemlélni. Indulj neki az új útnak azzal, hogy kipróbálsz valami extrém dolgot. Valami olyat, ami a komfortzónádtól jó messze esik. Például beiratkozol egy lengő trapéz tanfolyamra vagy elmész egy buliba, ahol szinte alig ismersz valakit.

Néha kicsit össze kell törnöd ahhoz, hogy a dolgokat magasabb szintre hozd: legyen szó akár a kapcsolataidról akár az életedről.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drámai fordulat: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

magyarnemzet.hu

Gigantikus mennyiségű drogot foglaltak le egy bűnszövetkezettől

metropol.hu

„Már most jobb Dibusz Dénesnél” - Marco Rossi törheti a fejét a kapusposzton

magyarnemzet.hu

Levillogta a rendőrt az éjszaka közepén az érdi édesapa és nagyon jó oka volt rá

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

mindmegette.hu

Hétvégi ebédötletek sertéscombból: íme a 12 legszaftosabb étel a család asztalára

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

EZO

Vigyázz! Ez a 3 csillagjegy csúnyán kibeszél, ha nem figyelsz

EZO

Elindult a visszaszámlálás, 3 csillagjegy még vasárnap estig szakít