Létrehozva: 2021.08.20.

Megérkezett a szeptemberi szerelmi horoszkópod

Hamarosan beköszönt az ősz és a szerelemben is hoz némi változást. Csodaszép érzés, amikor pillangókat érzel a hasadban, de vajon mit tartogat most a szeptember?

Megérkezett a szeptemberi szerelmi horoszkóp, már most érdemes megismerni, hiszen pontosan kiderül, mire számíthatsz. Lássuk, mit ígérnek neked a csillagok.

Fotó: Pixabay.com

Kos

Szuper a karrierben megélt siker, de valahogy úgy alakultak a nyári hónapok, hogy nem tudtál párt találni? A szeptember kegyes lesz hozzád, csak az a kérdés, észreveszed-e a közeledést. Légy nyitott, akkor itt a lehetőség! Most nem egy futó kaland kopogtat az ajtódon.

Párkapcsolatban langyos vízben ülsz, ez annak köszönhető, hogy mostanában több időt szenteltél a munkádnak. Adj magadnak és magatoknak időt, ez most a megoldás a mélyponton. Neked kell most úgy alakítanod, hogy a karrier és a szerelem között egyensúly legyen.

Bika

Ebben a hónapban nagy esélyed lesz arra, hogy bevonzd a szerelmet az életedbe. Belép valaki, akiről nem is gondolnád, hogy az életed része lesz. Az események magukkal ragadnak, és ott találod magad egy párkapcsolatban.

Párkapcsolatban élsz? Akkor a csillagok neked is a segítségedre sietnek. Igazán örömteli és boldog hónapnak igérkezik számotokra a szeptember.

Ikrek

Szerelem terén szinte semmi nem mozog körülötted, ennek az az oka, hogy nagyon lefoglalod magad. Nem baj, ilyen időszak is van, most fontosabb odafigyelni a sűrüsödő programokra. Eljön a te időd is majd!

Ha párkapcsolatban élsz és válságban vagytok, akkor jobb, ha hátralépsz pár lépést. Nyugalomra és türelemre van szükséged, hogy elvásárok nélkül tudj a párodhoz kapcsolódni. Nézz magadba, adj magadnak időt a változásra.

Rák

Szeretetre, ölelésre vágysz? Ehhez bizony lassítanod kell az élet más területein. Ha nem állsz le, észre sem veszed, ha kopogtat az ajtón a szerelem. Túl magasak a magaddal szembeni elvárásaid. A családdal együtt töltött idő ebben segít, így ha sikerül lassítanod, szeptember végére a szerelem is megjelenik az életedben.

Párkapcsolatban élsz? Ingerlékeny vagy mostanában? Ha a párodon vezeted le a feszültségeket, akkor ne csodálkozz, ha borul a bili! Ürítsd ki a benned felhalmozódott negatív energiákat, meditálj, nyugodj le. Ne a másik vigye el a te balhédat! Nem fogja, csak kimeríted vele.

Oroszlán

Bár nem a legfontosabb jelenleg az életedben a szerelem, mással vagy elfoglalva, ennek ellenére lehet, hogy pont most vonzod be az életedbe a nagy Ő-t. Várd ki a szeptember végét és nézz vissza, mennyi minden történt!

Ha párkapcsolatban élsz és viharokkal teli időszakon vagy túl, vedd elő a bölcsességed, és tedd félre a büszkeséged. Így nagy előrelépésre lesz lehetőséged. Ne kösd az ebet a karóhoz! Rendeződhetnek a konfliktusaid.

Szűz

Pár nélkül indul a szeptember? Továbbra is szuper programokat tervezel, de eszedbe sem jut, hogy teret és időt engedj egy megérkező szerelemnek? Így nehéz lesz! Ha helyet csinálsz neki a mindennapokban, akkor villámcspásként érhet a szerelem.

Párkapcsolatban élve kiegyensúlyozott hónapban lesz részed. Örömmel, békével telnek a napok, ha valami egy kicsit kibillen is az életedben, az inkább a szexualitásod. Ne csüggedj, csak figyelj befelé, készülj minden nap úgy, mintha ez lenne az első randid.

Mérleg

Meglehetősen begubóztál, belefásultál az elmúlt időszakba. Nem mehet ez így tovább! Csinálj olyan programokat, ahol el tudsz lazulni, járj társaságba, így lehetőséged lesz az ismerkedésre. A szerelem akkor jön, amikor az ember a legkevésbé számít rá.

Ha párkapcsolatban élsz és lobbanékony, frusztrált vagy, akkor most a mély beszélgetések lehetnek a segítségedre. A leterhelt időszak után nyerd vissza önmagad és minden a helyére kerül az életedben.

Skorpió

Szexuális kisugárzásod csúcsán vagy! Bár igaz szerelemre vágysz és az ritka, ne csüggedj! Talán a sok vonzalom közül most kiemelkedik valaki, akivel komolyan tervezhetsz tovább!

Bár az érzelmek a kapcsolatban nagyon fontosak számodra, ha bármi esetleg nem működik köztetek, akkor a szex tuti segít. Hiszen, ha abban harmóniában vagytok, akkor minden rendben is van. Ez szeptemberben is így lesz.

Nyilas

Kissé melankólikus hangulatban kezded a szeptembert, ingerszegény a magánéleted. Lehet, hogy a nyár több szeretőt is hozott az életedben, de ezek az alkalmak nem sokat tettek hozzá a napjaidhoz. Nem csoda, ha vágysz egy igazán mély kapcsolatra. Számtalanszor ugyanabba a hibába estél, azt gondoltad mindenkiről egy-két napig, hogy ő az igazi.

Ha párkapcsolatban élsz, igazi hullámvölgyeket élsz meg, éppen ezért törekedj a belső békére. Ezen dolgozz, mert nincs más mentőöv. Ne generálj felesleges izgalmakat.

Bak

Vége a nyári bőségnek a szerelemben. Most egy kicsit letisztulnak a dolgok és az érzéseid. Nem vagy nagyon érzelmes típus, de ez a nyár rácáfolt erre. Mindennek ellenére szeptemberben besétálhat a szerelem az életedbe.

Ha párkapcsolatban élsz, meghitt, összebújós őszi napok következnek. Az a fontos, hogy a munkahelyi dolgaidat hagyd a kapcsolaton kívül. Ne vidd be a hálószobába sem! Erre kell csak odafigyelned.

Vízöntő

Anyagi, munkahelyi dogaid elterelik a figyelmet a párkapcsolatról. Pedig ha bezárkózol, észre sem veszed, hogy mennyien legyeskednek körülötted. Kicsit nézz kifelé és akkor még az is előfordulhat, hogy megoldódnak az anyagi gondjaid. Ne görcsölj annyit szeptemberben!

Ha párkapcsolatban élsz, engedd el a téged ért külső sérelmeket. Elég volt abból, hogy ezen agyalsz. Vedd észre: a dolgok érted történnek. Vedd vissza az erőd, ami a szabadságodban rejlik. De ez nem azt jelenti, hogy engedd el a párodat. Most van itt a lehetőség arra, hogy megtanuljátok, milyen a párkapcsolaton belüli szabadság. Légy hálás, hogy ezt megtapasztalhatod.

Halak

A változások szele most biztos, hogy megcsap. Ha a Halak jegyében születtél, te vagy most a legszerencsésebb a szerelemben ebben a hónapban. Igazán játékosan, lazán lopja be magát az érzés a szívedbe és kapcsolódik hozzá a partner.

Párkapcsolatban élsz? Engedd el a gyanakvást és a bizalmatlanságot! Ezek nem segítenek abban, hogy boldog légy. Legyél türelmes a pároddal. Egyszerűen csak szeresd!

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mutatjuk a 60 éves argentin szépségkirálynőt, aki a most felfedi a titkait - fotó

origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 25.: az Ikreknek kivételes találkozást, a Baknak megoldást hoz a csütörtök

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

ripost.hu

Mandula Ádám szabadulása után a magánéletéről vallott

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!