Létrehozva: 2021.06.19.

Megérkezett a vasárnapi horoszkópod, érdekes mi vár rád

Lássuk, mit ígérnek a csillagok

Kos: (március 21. – április 20.)

A bolygóállások nagyon érdekes szituációt jeleznek a Kos csillagjegyűeknek. Elképzelhető, hogy olyan állást kell foglaljon egy olyan kérdésben, amiben nem is igazán akart részt venni. Az biztos, hogy a későbbiekben meghatározó lesz, melyik oldalt választotta, ezért felelős döntést kell hoznia, bármennyire is nehezére esik a választás.

Bika: (április 21. – május 20.)

Nem tudja megmagyarázni, hogy miért, de nem hisz azokban a lehetőségekben, amelyek ma megnyílhatnak ön előtt. Mindenhez szkeptikusan áll hozzá, de a közelmúlt eseményei miatt ez érthető. Ha elutasítás helyett egy kicsit nyitni próbálna a külvilág felé, könnyebben tudná kezelni eddigi kételyeit, kifogásait.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Egyszerűen alig akarja elhinni, hogy ma minden milyen lassan és vontatottan halad. Az is lehet, hogy inkább ön az, aki a front vagy a fáradtság hatására sokkal kómásabban érzi magát, ezért a környezetéből is lassabban veszi fel az ingereket. Semmi baj, ez legyen ma a legnagyobb problémája, holnapra már jobban lesz.

Rák: (június 22. – július 22.)

Érzi, hogy változtatásra lenne szüksége ahhoz, hogy a nyugodt életkörülményeket biztosítani tudja saját magának és szeretteinek. Ha olyan vállalkozásban gondolkozik, amely kifejezetten családbarát lenne, érdemes megtennie a kezdő lépéseket ennek ügyében. Arra azért figyeljen, hogy ne vállaljon túl nagy kockázatot, inkább könnyen elérhető célokat tűzzön ki.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Ha valami foglalkoztatja, ne söpörje félre a gondolatot, hanem járjon a végére. Oka van annak, hogy megállás nélkül ezen jár az esze. Talán most készen áll arra, hogy megértse a miértjét. Ha esetleg nem tetszik a megoldás, ne keseredjen el, legalább tudni fogja, hogy mi az, amin feltétlenül változtatnia kell a közeljövőben.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Nehezen tud megnyílni mások előtt, de ön is érezheti, hogy ideje lenne beszélni valakivel a problémáiról. Olyan embert válasszon erre a célra, aki nem csak sajnálkozik és hirtelen jött tanácsokat ad, hanem aki megérti a helyzetet és tapasztalatból beszél. Jelenleg erre van a legnagyobb szüksége.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Ha komoly váltást, változtatást tervez bármivel kapcsolatban, ne most kezdjen bele, azon túlmenően ugyanis, hogy kockázatos ezek kimenetele, rengeteg feszültséget spórol meg önmagának. Sajnos a csillagok most fokozott balesetveszélyt, sőt még műtétek lehetőségét jelzik, ezért nagyon óvatosan sportolnak és közlekedjenek!

Skorpió: (október 24. – november 22.)

A hónap második felében vonják be párjukat, családjukat is a döntéseikbe, hiszen önben most jóval nagyobb az idealizmus, mint általában és a valóságos kép kialakításához, bizony szükség van a józan észre. Az Uránusz nagyon jó megoldásokkal segíti önt, a Plútó pedig változásokat hozhat baráti körében.

Fotó: Pixabay.com

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Kitűnő ösztönösséggel tud most vitás ügyeket kezelni, félreértéseket elsimítani, új megoldásokat vagy ötleteket elfogadtatni. Elképzelhető, hogy partnere sokkal több intimitást igényelne öntől. Szüksége van a szorosabb lelki és fizikai közelségre, ezért ezekben a napokban koncentráljon jobban ezekre a figyelmességekre.

Bak: (december 22. – január 20.)

Munkahelyén egyre több feladatot bíznak önre, amit egyfelől nagyon élvez, mert úgy érzi, hogy bizonyíthatja rátermettségét és a kreativitását. Szereti begyűjteni az elismerő szavakat is. Másfelől viszont a sok munka mellett próbáljon időt szakítani a pihenésre is, mert a kialvatlanság gondot okozhat.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Kellemes, jó hangulatban telik a hónap második fele. Képes lesz elfogadásra, megértésre, bölcs belátásra. Lehet, hogy gyermekei vágyait sikerül most valóra váltania. Próbáljon most a pillanatnak élni, ne terhelje jövőjét most nagyszabású tervekkel. Legyen sokat a családjával, még akkor is, ha néha ezt önfeláldozásnak éli meg.

Halak: (február 20. – március 20.)

Lendületesen, de átgondolva haladjon előre saját megkezdett útján. Uralkodó bolygója támogatja önt a sikereiben, és nagymértékben segíti abban, hogy mások is megértsék a céljait. Kerülje azonban az öncélú terveket, csak akkor lesz az elképzelése, tevékenysége igazán sikeres, ha környezete érdekeit is szem előtt tartja.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

origo.hu

Kegyetlen embervadászat zajlik Kárpátalján

borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

metropol.hu

Kiadta a jelszót az Eb-re a Chelsea-hez hívott magyar focista: „Minél tovább ottmaradni!”

origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!

EZO

Ha ezt a hét dolgot megteszed a Bika havában, megváltozik az életed

EZO

Három csillagjegy, akikre még áprilisban rátalál a nagy szerelem