EZO

Megérkezett az ősz első horoszkópja: lássuk, mi vár rád szeptember 1-én

Melyik jegyben születtél?
címkék:
  • Szerző:

Kos: (március 21. – április 20.)

Ősszel új barátokra, ismerősökre találhat, mely jót tesz a Kosnak, hisz mostanában többet foglalkozott magával, mint a környezetével. Pozitív kisugárzását, jókedvét párkapcsolatába is sikerül érvényesítenie, ezért párja is hálás lesz. Ha még szingli, mostani optimizmusával könnyen behálózhat valakit.

Bika: (április 21. – május 20.)

A Bika jelentősebb változásokra számíthat, mert 2020 a Hold éve. Ennek jótékony hatását pedig az év második felében élvezheti ki, mert a sok munka és kitartás meghozza a gyümölcsét, mely szakmai vagy anyagi elismerést jelent. Arról nem is beszélve, hogy jelenlegi pozíciója sziklaszilárd.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Itt van a szeptember, beköszöntött az ősz. Próbáljon meg újult erővel hozzáfogni a munkájához, és igyekezzen jobban teljesíteni. Nagyobb kiadásokra is számíthat még ezekben a napokban, főleg akkor, hogyha a családban általános iskolába járó gyerek vagy felsőoktatási tanulmányait végző diák van.

Rák: (június 22. – július 22.)

Alig tud felkelni, és nincs ereje sem a munkára, sem az otthoni teendőkre, de a mai problémát muszáj azonnal megoldania, mert az idő múlása csak bonyolíthatja a dolgot. Vigyázzon az anyagiakkal, mert olyasmibe fektetheti a pénzét, amiből nem lesz semmi, sőt komolyabb veszteségek is érhetik.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Akadályokkal, sok értelmetlennek tűnő vitahelyzettel kell szembenéznie egészen szeptember 17-ig. Amíg nem köszönt be az újhold, elég nehézkes, lelkileg leterhelő napok várnak önre, ám a növőhold idején teljes erővel visszavághat irigyeinek, és megmutathatja, milyen kemény fából faragták.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

A határozatlanság nem áll jól önnek, ráadásul könnyen a vesztét okozhatja a döntésre váró pillanatokban. Ne veszítse el a fejét, Magabiztos fellépéssel megalapozhatja szerencséjét. Mások kritikáit figyelemmel hallgassa meg és próbálja megérteni az általuk felhozott szempontokat is.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

A mai holdtölte miatt érzelmileg labilisabb, kissé dekoncentrált és érzékeny lesz, de nem csak a lélek, hanem a test is sérülékennyé válik. Fokozottabban közlekedjen, nehogy baj érje. S bár ilyenkor éri el testi és szellemi teljesítőképességének a csúcsát is, nem érdemes komoly döntéseket hoznia ezen a napon.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Sokféle hatás éri ma, és szinte óráról órára változó. Nehéz lesz jó kedélyállapottal bírni, de gondoljon arra, hogy a rossz is hamar elmúlik. Éltesse a következő pillanat, ami újabb változást hozhat. A víz minden formájában jót tesz. Ha csak nézi, ha úszásra használja vagy vízkúrát vesz, minden változatában hasznos.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

A heti csillagállás változó, lehet fent és lent egyaránt. Legyen körültekintő, alapos és figyelmes, és legfőképpen türelmes az emberekkel. Számos kérés érkezik önhöz a napokban, ami nem véletlen, hiszen a környezetében élők és dolgozók tudják, bármikor lehet önre számítani, akár egy nehéz feladat során is.

Bak: (december 22. – január 20.)

Ez a szerda nem bizonyul túl szerencsésnek, sorozatosan érik a ballépések. Sebaj, vigasztalja a tudat, hogy mindenkinek vannak rosszabb napjai, a telihold inkább negatív érzelmeket vált ki az emberekből. Viselje méltósággal az ilyen napokat is, szerencsére holnapra már sokkal jobban fogja érezni magát.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Rengeteg energiát fektetett eddig is a munkájába, ezért szépen halad a teendőivel, de a magánéletét sem kellene elhanyagolnia, ha nem szeretne hullámvölgybe kerülni. Nem lenne nagy baj, ha egy kicsit visszavonulna a feladataitól, hogy a családjával lehessen. Egy ősz eleji kikapcsolódás is még belefér.

Halak: (február 20. – március 20.)

Elképzelhető, hogy ezen a napon végre el tudja engedni azokat az embereket, akik eddig hátráltatták. Ezáltal azoktól a problémáktól is megszabadulhat, amit ők okoztak önnek. Munka után foglalkozzon a saját testi egészségével. Sportoljon, sétáljon, ússzon, éljen aktívan, mert jó hasznát veszi majd a fizikai erőnlétnek.

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?