Létrehozva: 2018.04.25.

Melyik ágyba feküdnél? - Ez a teszt elárulja, mire vágysz és mit hoz a jövő

Egyetlen képet kell csak kiválasztanod, mégis meglepõ dolgokat tudhatsz meg magadról.

Olyan játékra hívunk, mely több egy egyszerű időtöltésnél: kiderül választásodból, hogy lelked mélyén mi rejlik és mi az, ami vár rád. Személyiséged rejtett területeibe is bepillantást nyerhetsz, mindössze annyi a teendőd, hogy kiválasztod, a képen szereplő hálószobák melyikében töltenéd el most szívesen az időd. Nézd meg a fotókat, és döntsd el, melyik ágyba feküdnél be!

Ha eldöntötted, melyik hívogat leginkább, akkor tarts velünk, és nézd meg, mit árul el rólad a fotó, ami megtetszett! LAPOZZ!

 


1. Spiritualitás és érzékenység

Ha erre az ágyra esett a választásod, akkor sokat jelent számodra, hogy megismerd a világot! Szeretnél minél többet megtudni nem csupán a felszínről, hanem a dolgok mögöttes értelméről. Közel áll hozzád az ezotéria és a spiritualitás, nyitott vagy és érdeklődő. A mélységet nem csak eszeddel, de szíveddel is megéled: érzékeny vagy, nagy a szíved, a hozzád közel állók biztosak lehetnek benne, hogy mellettük állsz és őszintén törődsz velük. Előfordulhat, hogy jóindulatoddal olykor visszaélnek, ez pedig okozhat számodra fájdalmas időszakokat. De ha hited erős önmagadban, akkor tudni fogod: a nehézségek csak megedzenek téged, értékeid pedig csakis rajtad múlnak, nem pedig mások reakcióin!

Mutatjuk a következő kép magyarázatát is! LAPOZZ!


2. Intimitás és erős kötelékek

Nagyon fontos számodra a család. A meghitt, bensőséges hangulatot és érzéseket keresed, életed talán legfontosabb területe az igazi kötődés. Nem kapkodsz, nem tántorítanak el a problémák, nem ingatnak meg a kihívások sem: ha egyszer valakit közel érzel magadhoz, akkor annak szíved minden melegét kínálod. Lojális vagy, megértő és hűséges. Mélyről fakad belőled a gondoskodási ösztön. Figyelj arra is, hogy megismerd határaidat: annyit vállalj csak magadra mások gondjaiból, melyek mellett még a magadéval is meg tudsz birkózni! És érdemes észben tartanod, hogy mások talán kicsit több térre és szabadságra vágynak - hagyd meg nekik a lehetőséget arra, hogy saját felelősséggel boldoguljanak.

Mutatjuk a következő kép magyarázatát is! LAPOZZ!


3. Energia és praktikum

Szereted, ha életedben egyensúlyban van a praktikum és a meghittség. Gyakorlatias alkat vagy, ez viszont cseppet sem jelenti azt, hogy ne lenne számodra fontos a bensőséges emberi kapcsolat. Könnyen és szívesen ismerkedsz, feltalálod magad az új és ismeretlen helyzetekben. Igyekszel a leghatékonyabb oldaláról megközelíteni a dolgokat. Környezeted egy energikus, megbízható és pozitív embernek ismer, aki nem retten meg a kihívásoktól. Figyelj rá, hogy ne éljenek vissza ezzel a képességeddel - mások feladatait nem kell, hogy magadra vállald! Õrizd meg magadban az egyensúlyt és a harmóniát azzal, hogy továbbra sem felejtesz el időt szánni önmagadra.

Mutatjuk a következő kép magyarázatát is! LAPOZZ!


4. Kreativitás és optimizmus

Sikeres ember vagy. A siker persze rengeteg módon értelmezhető, de rád leginkább az jellemző, hogy tele vagy ötletekkel, élvezed az újdonságokat és rendkívül nyitott vagy. Tele vagy bizakodással, ha egy új helyzetben találod magad. Emellett az is fontos számodra, hogy biztonságban érezhesd magad, egyúttal megélhesd a szabadságot és a felhőtlen pillanatokat.

Mutatjuk a következő kép magyarázatát is! LAPOZZ!


5. Pompa és elegancia

Nagyvilági vagy, fejedelmi és előkelő. Már megjelenésed is feltűnést kelt, lényedből fakad, hogy szereted, ha csodálnak és tisztelnek - ezt pedig többnyire meg is kapod. Pontosan tudod, hogy mit szeretné, céltudatos vagy, ugyanakkor a kényelmet is nagyra becsülöd. Magabiztosságod megalapozott, mégis vegyes érzelmeket válthat ki a környezetedből. Aki megismer, tudja, hogy jó társaság vagy, érdemes veled szorosabb kapcsolatot ápolni. Mások azonban tarthatnak tőled, esetleg azt hihetik, hogy fenn hordod az orrod. Rajtad áll, hogy erre vállat vonsz-e, vagy inkább megpróbálsz nyitottabbá és kezdeményezőbbé válni.

Mutatjuk a következő kép magyarázatát is! LAPOZZ!


6. Életigenlés és sok mosoly

Úgy őrizted meg gyermeki énedet, hogy egyúttal jól boldogulsz a felnőtt feladatok között is. Bohókás vagy, vidám, mosolygós és kedves. Szeretnek a társaságodban lenni, mert energiádból környezetednek is jut. Ne hagyd, hogy ezzel bárki is visszaéljen - hajlamosak lehetnek mások arra, hogy csak elvegyenek tőled, ne pedig adjanak. Szereted az életed, őszintén tudsz örülni az hétköznapi és apró pillanatoknak is. Ez pedig olyan érték, mely egy egész életen át segítheti a boldogulásod és a boldogságodat.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Aggódva figyelik a tudósok: nagyon furcsa dolog történik a Vénusszal

origo.hu

Felesége nélkül utazott el a Házasság első látásra sztárja

borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

hirtv.hu

Tisztességtelenül és jogszerűtlenül járhatott el Magyarék honlapja

vg.hu

Ő Bíró Ada, a köztévé új mesterséges intelligencia műsorvezetője

origo.hu

Első gyerekét várja a Jóban Rosszban egykori színésznője

mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Elnyílt a tulipánod? Mutatjuk, mit kell tenned a hagymával

magyarnemzet.hu

Juszt alpári húzása, ezúttal Orbánnal piszkoskodott, de csúnya vége lett

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Most kiderült: ez a 4 csillagjegy a legjobb az ágyban

EZO

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse