EZO

Mi benned a legszexibb? A csillagjegyed megmutatja!

Milyen jegyben születtél? Megmondjuk, melyik szexis testrészedre irányul igazán a figyelem, mivel csavarod a férfiakat az ujjaid köré!

Melyik a legcsodálatosabb testrészed? Horoszkópod még erre is megadja a választ. Kíváncsi vagy rá, hogy a kisugárzásodon kívül mi vonzza az embereket a külsődben? Az bizony nem biztos, hogy pontosan ugyanaz a testrészed mint amit te szeretsz magadon. A csillagjegyek nem hazudnak. Most megtudhatod, melyik a legcsodálatosabb testrészed!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

Kos

Nem kell sokat gondolkodni, ha ebben a jegyben születtél, neked egyértelműen a szemd a legszebb! Ragyog a tekinteted, és természetesen megy át az embereknek a benned rejlő értelem. Fantasztikusan használod a csábításra, és az élet más területén is ezt a testrészedet.

Bika

Csodálatosan szép nyakkal és kézfejekkel áldott meg az ég! Ha egy férfi rádnéz, azonnal észreveszi mennyire ápolt és szép is a kezed, és mennyire csókra csábító a nyakad!

Ikrek

Bárki végignéz rajtad, azonnal feltűnik az arcodon és kiemelkedik a szád. A férfiak szinte ellenálhatatlanul vonzódni kezdenek hozzád. Sokan megcsókolnának! Az már csak hab a tortán, ha rúzzsal kiemeled.

Rák

Ahogy lazán éled az életed, az emberek észreveszik mozgás közben a karjaidat. Kecses, szépséges, és ámulatba ejti a másik nemet.

Oroszlán

Viselhetsz nyitott vagy zárt felsőt, lehet gömbölyű, nagy vagy kicsi, de a te melleid a legszebbek! Ez egészen biztos. Férfiak bármit is szeretnének tőled, akkor is nehezen néznek a szemedbe.

Szűz

Neked találták ki a topokat! Hiszen a hasadért van oda a fél világ. Megbabonázod vele a férfiakat, akkor is ha izmos és akkor is , ha nőiesen gömbömyödik. Nyárra még egy piercinggel is díszítheted.

Mérleg

Bárhová mész, azonnal észreveszik az emberek, ahogy billeg a csípőd. Nagyon hívogató látvány. Igazán szexi és vonzó vagy általa is. Nem csak az illatod egyedi.

Skorpió

Egészen egyértelmű, hogy a szexideál te vagy. A popsid uralja a terepet. Nehéz úgy elmenni melletted, hogy az ember ne forduljon meg utánad. Bátran viseld a miniszoknyát és a csípőnadrágot is.

Nyilas

A hosszú és formás combokkal áldott meg az ég. Te vagy az, akinek a tervezők megálmodták a combfixet. Párod sokszor féltékenyen néz rá más férfiakra, hiszen egy szép láb azonnal felkelti a figyelmet.

Bak

Legszebb bőrrel te vagy megáldva. Imádod is a finom krémeket, szeretettel használsz is igényes termékeket. Olyan a bőröd, mint a bársony. Vonzod szinte a férfiak érintését.

Vízöntő

Vadító a vádlid, arányaid tökéletesek. Szoknyát kéne mindig viselned. Tűsarkúban is szeretsz járni, kiemeli a szexi bokádat. Rengeteg szépség van benned, de képes vagy a lábaddal felhívni a figyelmet!

Halak

Te vagy az álma a lábfetisisztáknak. Csodálatos a lábfejed, a szandálok neked születnek. A lábújjaid is tökéletesek. Még a pedikűrös is megcsodálja. Kifestett körmökkel, férfi legyen a talpán, aki ellenáll neked. Ez a Halak erőssége.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?