Létrehozva: 2017.08.07.

Most dől el minden: az augusztusi telihold megmutatja utadat a szerelemben

Ezoterikus tanok szerint augusztus az év legerõsebb hónapja. A Vízöntõ jegyében, augusztus 7-én érkezõ telihold pedig sorsdöntõ változásokat indít el. Mutatjuk a részletes elemzést!

Sorsfordító változásokat hoz az augusztus hónapja az élet minden területén.

Átlépve a Vízöntő jegyébe eső 7-ei teliholdat és a holdfogyatkozást, olyan energiák szabadulnak fel, melyek nemcsak kimozdítják a korábban megrekedt helyzeteket, hanem megtisztítva fel is oldják azokat és új, pozitív irányba terelik sorsodat!

A 8-án megnyíló bőségkapu segítségével most végre learathatod munkád gyümölcsét és az összes eddigi fáradozásod most nyerhet értelmet. Mindez pozitív változásokat hoz a szerelmi életedbe is.

Íme, az augusztusi horoszkópod:

KOS (03.21-04.20)

Most alkalmad nyílik rendezni problémáidat a körülötted lévőkkel és képes leszel megszakítani a kapcsolatot azokkal, akik már nem szolgálják barátaid körét az életedben. Magánéletedben ez a hónap varázslatos lesz: túl a sok nehézségen, végre elérkezhettek egy harmonikus és nyugodtabb periódus elejére, melyet egy kis romantikával még emlékezetesebbé tehetsz.

Szingliknek is sok lehetőséget kínál a hónap, könnyen lángra lobbanhatsz és megnyithatod végre szívedet a megfelelő partnernek. Az új energiáknak köszönhetően most nem vagy annyira lobbanékony, kétszer is meggondolod, hogyan fejezed ki véleményedet mások számára.

BIKA (04.21-05.21)

Augusztus 11-én szenvedélyed teljesen felkorbácsolódik, ezen a napon legyél őszinte magaddal és a szeretett személlyel - így minden jól alakul. Most minden fáradozásod és a kapcsolatba befektetett energiád viszonzásra talál, élvezd!

Szingliknek érdemes odafigyelni a jelekre, lehetőleg kockáztassanak kevesebbet. Ha nem jön össze valami, annak mindig oka van. Járj nyitott szemmel, az is lehet, hogy már ott van valaki a közeledben, csak még eddig nem vetted észre!

21-én végezz mentális és fizikai tisztítást, ekkor tudod a legjobban a félreértéseket tisztázni. Nagy dolgok történnek ebben a hónapban, csupa pozitív változás, és végre készen állsz rájuk!

IKREK (05.22-06.21)

Mindig és mindenre időt szeretnél szánni, de ez képtelenség. Igyekezz most csak az igazán fontos dolgokra fókuszálni. Hagyj magadnak teret, hogy teljesen készen állj az új dolgok befogadására. Ha feldarabolod energiádat és nincs elég időd a kedvesedre, az most könnyen vitákba torkollhat.

A szingliknek kedvező időszak az ismerkedésre, nagyon sok izgalmas emberrel találkozhatsz. Adj esélyt annak a barátságnak tűnő kapcsolatnak is - így sok kellemes meglepetés érhet az év további részében!

Lapozz a folytatáshoz!


RÁK (06.22-07.22)

Kicsit feszültebb vagy a hónap elején, végy mély lélegzetet és csak arra összpontosíts, amit valóban irányítani tudsz. Légy nyitott és meglátod, a változás téged sem kerül el. Pozitív átalakulás van születőben! Kapcsolatodban érdemes a régen halogatott beszélgetést beiktatni és annak fényében tovább haladni. A sok megpróbáltatás végére értek és learathatjátok a babérokat, kapcsolatotok immáron teljesen új szinteken fog folytatódni.

A nem párkapcsolatban lévőket megrémisztheti a sok változás, azonban ez később pozitívan fog hatni az életedre és elősegíti a fejlődést és a beteljesülést, amire vágysz.

OROSZLÁN (07.23-08.23)

A szerelem körül forog számodra az egész hónap, azonban figyelj oda, hogy őszintén nyiss partnered felé, így ő is bátran feltárja majd az érzéseit. Fontos, hogy együtt oldjátok meg a problémákat nyíltan és beállítani az irányt, hogy merre haladjatok tovább. Nyugodt periódust ígér ez a hónap.

Szingliként adj időt magadnak, élvezd ahogy a másik nem körberajong és hagyd, hogy sodorjon az ár magával. Ahogy növekszik az ismerőseid száma, annál nagyobb esélyt kapsz majd egy új kapcsolatra.

SZÛZ (08.24-09.23)

Itt az idő, hogy megéld a sorsfordító változásokat és végre magaddal foglalkozz! Végre leteheted azokat a terheket, amikre eddig nem volt lehetőséged és párkapcsolatodban jelentős változásokra számíthatsz. Most fokozottabban vágysz a szabadságra, azonban légy résen, hogy valóban ezt akarod-e. Amennyiben a szakítást fontolgatod már egy ideje, most megkapod az összes támogatást ahhoz, hogy meglépd. Légy bátor és bízz a nagy áttörésben!

Egyedülállóként nagyon szerencsés időszak következik, már az is lehet, hogy megvan a kiszemelted, aki előbújik végre a háttérből és kimutatja, hogy te sem vagy közömbös számára. Adj időt megismerni a másikat és őszintén nyíljatok meg egymásnak.

Lapozz a folytatáshoz!


MÉRLEG (09.24-10.23)

A párkapcsolatban élőknek a hónap sok megpróbáltatást hozhat, esély van rá, hogy véget érjen egy eddig sok energiádat felemésztő kapcsolat. Gondold át érzéseidet és merd azokat felvállalni, ha már nem kívánod folytatni a mostanra már elhidegült kapcsolatodat.

Szingliknek sok meglepetést tartogat a hónap, egyszerűen odavannak érted az emberek, csak légy nyitott és járj társaságba. Most bármi megtörténhet, merj igent mondani!

SKORPIÓ (10.24-11.22)

Az augusztus elhozza számodra azt a magabiztosságot, hogy a tökéletes partnerre találtál rá. Egy dologra kell csak odafigyelned: szentelj elég időt kettőtökre és mozduljatok ki a nyár utolsó hónapjában amennyit csak a lehetőségeitek engedik.

Egyedülállóként kicsit jobban belevethetnéd magad a társasági életbe utat engedve egy új románc kialakulásának. Ne feledd: ahogy nyitsz az emberek felé és nem csak analizálod őket, úgy ők is kitárulkozóvá válnak.

NYILAS (11.23-12.21)

Párkapcsolatodban érhetnek megpróbáltatások, a másik nem szinte a tenyerén hordoz és ez elbizonytalaníthat. Ebben az időszakban még jobban vágysz a szabadságra és a saját magad kiteljesedésére, így jelenlegi kapcsolatod terhessé válhat számodra. A döntés a te kezedben van, merre hajoljon a mérleg nyelve!

Egyedülállóként is élvezed a nagy elismeréseket, amely most körülvesz. Könnyedén flörtölsz és ismerkedsz. Vedd lazán a dolgokat, az év hátralévő része is tartogat még számodra meglepetéseket!

Lapozz a folytatáshoz!


BAK (12.22-01.20)

Támogasd partnered, kedveskedj számára apró csekélységekkel és a hónapban fokozottan vegyél vissza követelőző természetedből. Hagyj fel az uralkodással és biztosíts elengedő időt kettőtök számára.

Nagy meglepetést tartogat a szinglik számára az augusztus, váratlanul olyan személy léphet be az életedbe, akivel azon kapod magad, hogy már a közös jövőt tervezitek. Figyelj azonban az érzelmekre és adj időt egymás megismerésére is.

VÍZÖNTÕ (01.21-02.19)

Folyamatos kétségek gyötörnek a kapcsolatodat illetően, bizonytalanná váltál, így most a telihold tisztító energiái segítségével átgondolhatod, hogy biztosan azzal a partnerrel vagy, akire a szíved mélyén vágysz.

Türelem rózsát terem. Eljött az idő, hogy számot vess magaddal, milyen társra is vágysz igazán és ezért milyen áldozatokra, változtatásokra vagy hajlandó. Azért viszont, mert nem akarsz egyedül maradni, nem érdemes akármibe beleugranod.

HALAK (02.20-03.20)

A halak számára számtalan romantikus pillanattal kecsegtet a hónap szerelmi téren. Partnereddel egyre jobban elmélyül kapcsolatotok, nem kizárt, hogy még szorosabbá szeretnétek fűzni a kettőtök közötti szálakat.

A szinglik most sokkal nyitottabbak és nagy esély van arra, hogy a partner akiről mindig is álmodoztak, most betoppanjon az életükbe és elnyerje szívüket.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

A TV2 házaspárja váratlanul különvált

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

magyarnemzet.hu

Kiderült, hogy ki lesz a kormánypártok polgármesterjelöltje Salgótarjánban

ripost.hu

"Megmutatom, milyen felsőbbrendűnek lenni" – Alekosz testvére most Opitz Barbit hódítaná meg

mandiner.hu

Miért rúgta ki a jóbarátját Novak Djokovics?

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

ripost.hu

Megmutatta: ez a piszok jóképű férfi Sydney van den Bosch vőlegénye

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a boldogság nagypénteken

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat