EZO

Nehéz kiismerni Skorpió jegy szülöttjeit: te tudod, angyallal vagy ördöggel cimborálsz?

Szeszélyes és lobbanékony, de hatalmas szíve van. Viszont a Skorpióról sosem tudhatod, hogy éppen melyik korszakát éli. Angyal vagy ördög? Mennyország vagy pokol? Komoly kihívás őt megfejteni...

A Skorpióban jár a Nap, ebben az időszakban ünneplik születésnapjukat, akik ezen időszakban születtek. Ők valójában igen érdekes emberek, nem egyszerű őket kiismerni. A Skorpió jegyet ugyanis a Plútó uralja, másodlagos vezére a Mars. Az asztrológusok a Plútót a tudattalannal kapcsolják össze, aki a görög mitológiában Hádész, Kronosz és Rheia fia, az Alvilág istene volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem egyszerű kiismerni őket-Skorpió jegy (Fotó: Shutterstock)

Mit lehet tudni róluk?

Akik ebben a jegyben születtek bizony elég mágikus egyéniségűek. Erős intuitív képességük van, nagy az igazságérzetük. Nem bírják elviselni a képmutatást, és az árulást. Ha valaki képmutató, annak erős tükröt mutatnak, az árulással szemben pedig keményen fellépnek. Érzelmi szélsőségek emberei, néha saját magukat is nehezen viselik el. Mágnesként vonzzák a titkokat és tabukat, az élet rejtett összefüggéseit. Átlátják a spirituális összefüggéseket, de a fizika törvényeit is. Veszélyes helyzetekben is megőrzik hidegvérüket, óriási túlélők. Szembe tudnak nézni önmagukkal, és képesek átalakulni. Ehhez sokszor konfliktushelyzeteket és kríziseket használnak fel. Megoldják őket, lezárják és mennek tovább. Életük fontos része, hogy megismerjék önmagukat, megértsék, és elfogadják úgy, ahogy születtek. A lelkül legsötétebb oldalával is elég bátrak szembenézni, eszközük a kíméletlen őszinteség.

Kapcsolataikban

Az emberekkel való kapcsolatuk szenvedélyes, a szexualitást mélyen megélik. Sok embert vonzanak magukhoz ezzel az energiával. Képesek partnereik legtitkosabb vágyaira is ráérezni. Hajlamosak érzelmileg birtokolni a másikat. Vagy szenvedéllyel tesznek valamit vagy sehogy. Félmegoldásokat nem ismernek. Szeretnek, vagy gyűlölnek. Végletességük más emberek számára kiszámíthatatlanná teszi őket. Nagyon érdekes és izgalmas életet lehet velük élni, ha valakit annyira közel engednek, de vigyázni is kell velük, mert észrevétlenül befolyásuk alá lehet kerülni. Nem egyszerű őket kiismerni, még hosszú együttlét után sem! Párnak egy Skorpiót választani, örökös tanulási folyamat. Ha nem vagy képes a változásait befogadni és vele együtt megélni, akkor nagy nehézségekbe ütközhetsz. Ösztönös pszichológiai érzékük van, ők szinte beléd látnak, neked lehet egy élet is kevés ehhez, hogy valójában megismerd és kiismerd őket. Hiába őszinték, annyira színesek, érdekesek, és széles skálán mozognak, hogy nem tudhatod, hogy az ördöggel cimborálsz, vagy egy igazi kincsre találtál.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?