EZO

Nem hiszed el mi vár rád most pénteken, kösd fel a gatyád

Pénteken hajnalban az újhold a Rák jegyében lesz, itt a lehetőség, hogy elősegítsd érzelmi, kapcsolati változásaidat. Ebben támogatnak a csillagok. Mutatjuk, mit kell tenned!

Péntek, 13-án hajnalban érkezik az újhold a Rák jegyébe. Ezen a napon részleges Napfogyatkozás is lesz, bár ez hazánkban nem lesz látható.  Az újhold ereje és a csillagok állása arra fog ösztönözni, hogy rendezd a kapcsolataidat a pároddal, a családban és az egész környezetedben. Eljött az ideje a gyökeres és felszabadító változásoknak is. Pénteken a Mars és a Karma szembenállása segít a múltbéli érzelmi minták feloldásában. Az újhold harmonikus, de ami még ezt megbontja az Plútó transzformáló ereje. Az élet több területén történhet változás, előremozdulás, de akár kompromisszum is. Itt az ideje befejezned az egy helyben topogást.

Az energiák felsorakoznak, hogy segítsenek téged abban, hogy kilépj az állóvízből. Adj hangot az érzelmeidnek, szíved vágyának. Fontos a kommunikáció. Figyelj megérzéseidre, célodat most nem akaratoddal, hanem az érkező sugallatok segítségével tudod megvalósítani. Helyezd magad első helyre, érezz rá, mi az ami felszabadít, de közben biztonságot teremt.

Fedezd fel, mi okoz örömöt, töltekezz fel érzelmekkel.

Biztonságban vagy. Ezek a belső folyamatok, ahogyan magadra találsz, időt, energiát, figyelmet fordítasz saját magadra, nagyban hozzájárulnak a kapcsolataid rendezéséhez. Tehát kezdd a magaddal való kapcsolat megtisztítását. Amennyiben megszületik benned a vágy, mások szeretettel teli támogatására, ne állj ellen, tedd meg a lépéseket, arra figyelj csak oda, hogy kéretlenül ne segíts!

Nem kell mindenkit megmenteni saját magától. Ha sok olyan ember vesz körül, aki rengeteget panaszkodik, akkor még nem változtattál eleget a saját hozzáállásodon. Igyekezz a nagy érzelmi áradat közepette, racionális is maradni. Ne engedd, hogy az érzelmeid uraljanak. Ha viszont lelkes, vidám emberek vesznek körül, akkor már túl vagy azon a belső érzelmi munkán, ami odavezetett, hogy a változásaid eredményesek legyenek, nyitottá váltál a csodák befogadására, élvezd ki az Rák újhold fantasztikus hatását.

Egy kis segítség:

Fogj papírt és tollat! Válaszolj magadnak ezekre a kérdésekre:

  • Mi tesz boldoggá?
  • Mi az amitől a mindennapokban jó kedvre derülsz?
  • Mit jelent neked az érzelmi biztonság?
  • Melyek azok az érzelmek, amik még elvisznek, elrántanak?
  • Mi foglalkoztat mostanában érzelmi szinten?
  • Kik azok az emberek, akik nagyon közel állnak hozzád, milyen érzelmeket váltanak ki belőled?

Olvasd fel magadnak a válaszaidat, és erősítsd meg minden olyan érzésedet, amely vidámsággal, kellemes érzéssel tölt el. Engedj el minden negatív érzést, gondolatot ezen a napon. Tedd a fókuszodat az örömteli érzésekre, és ha ez megtörtént, a számodra fontos kapcsolataidban fejezd ki a másik fél számára, ami megszületett benned.

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?