Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2021.05.23.

Megérkezett a nyári horoszkópod, így tervezz előre

Nyárra egy kicsit fellélegezhetsz, visszavehetsz a feszített tempóból. De egyre nagyobb jelentősége van a tudatosságnak és az önismeretnek. Mit jelent ez a csillagjegyeknek?

Szerző Sors Edina

Lássuk, mit tartogat neked a nyári horoszkóp! Az év második felében is a Szaturnusz évében leszünk és továbbra is ezt támadja a Bika Uránusz. Ne csodálkozz, ha ezért a szaturnuszi energiák állandóan nehézségeket kapnak. Minden ember személyes horoszkópjában benne van, hogy ebben az évben ezek a nehézségek hogyan alakulnak. Nyáron sem lesz ez másképpen. Lesznek könyebb és nehezebb napok, de minden a személyes fejlődésedet támogatja. Bármilyen élethelyzetbe is kerülj, sok múlik rajtad és a hozzáállásodon. Nem mindegy, hogy a nehézségeket lehetőségnek látod, vagy beleragadsz és szenvedésnek éled meg. A Szaturnusz uralomban áll a Vízöntőben. Úgy kell keménynek lenned, hogy közben rugalmas is vagy, ez a határozottság ne feszítsen túl, és ne törjön ketté. Összességében tekintve óriási erőt kapsz, amit nem mindegy, mire fordítasz. Lássuk, mit jelent ez az egyes csillagjegyek szülötteinek, mit jelent neked?

Nyári horoszkóp
Fotó: Shutterstock

Kos

Nyáron céljaid eléréséhez rengeteg erőt kapsz, szükséged is lesz rá, hiszen ezzel kapcsolatban lehetnek majd nehézségeid is. Ez szinte minden életterületedre igaz, amiben célt tűztél ki. Vedd észre, ha elfáradsz, menj szabadságra, hagyj időt a kikapcsolódásra, nehogy betegség legyen a vége!

Bika

Amint a tavaszi ügyeidet rendbe raktad, a nyár már egy kis lazítást hoz neked. De nem maradsz sokáig feladatok nélkül, addig is vedd észre a lehetőségeket és használd ki a nyár elején ezt a relaxáló kis időszakot. A szerelem is rád találhat, bár lehet nem lesz felhőtlen ez a kapcsolat.

Ikrek

Ha sikerül elcsendesedned, akkor nem csak a kötelességeket fogod látni. Kivételesen a szavak nélküli kommunikáció visz majd előre. Érzékelésed támogat, hogy mikor fontos a munkád és mikor jöhet egy kis szórakozás. Sokat segtíhetsz most másoknak, ami téged is kellemes energiákkal és új, hasznos kapcsolatokkal ajándékoz majd meg.

Rák

A család egyik megtartó ereje te vagy. Ez nyáron is így lesz, ha kibillennél ebből, akkor sincs semmi baj. Érzékenységed visszavisz majd az utadra. Nagy fejlődési időszak ez neked, és javulni fog az anyagi helyzeted is, szorgalmaddal most sok mindent elérhetsz.

Oroszlán

Tavasz végére rendeződnek a dolgaid fizikai síkon. A nyár lehetőséget ad, hogy egy kicsit lazíts. Lesz időd a mozgásra, a játékosságra és a szellemi, lelki töltődésre is. De ez nem azt jelenti, hogy hátradőlhetsz és nem kell semmit sem tenned. Ne vidd túlzásba a lazítást sem, ne felejtsd el a feladatok folytonosságát.

Szűz

Kapcsolj ki a feszített tempóból. Rád különösen vonatkozik, hogy ne feszítsd túl a húrokat! Engedd el a félelmeidet, vedd észre az életet. Menj ki a szabadba, keress olyan helyet, ahol kevés ember van. Töltődj egy kicsit a természetben. Utána ismét nagy erőre kapsz a mindennapokban.

Mérleg

Haladnál az életben, változtatnál, fejlődnél? Nyáron érdemes lesz a döntéseidet végre meghozni hozzá. Számodra ez az időszak nagy lehetőségeket rejt, az önismeret segíthet. Ne engedd be azokat az energiákat, amelyek visszatartanának, legyen a célod mindig előtted. Lesz hozzá erőd! Mássz ki a betegségtudatból. Ez most nagyon fontos számodra.

Skorpió

Mielőtt elsüllyednél a pesszimizmusban és a depresszióban, végre kisüt majd a nap! Nyári napforduló napján a Hold a Skorpió jegyében fog állni, és ennek hatására neked végre lehetőséged lesz egy kis szórakozásra is. Add át magad ennek, és akkor az évszak hátralévő részében lesz erőd és lelkesedésed a mindennapokhoz. Mássz ki a gödörből! Még az is lehet, hogy végre rálátsz életfeladatodra, és elindulhatsz a megvalósítása felé.

Nyilas

Legszívesebben csak szórakoznál a nyáron. Lesz is rá alkalom. De a mértékletesség legyen a kulcs hozzá. Ne ugorj fejest semmibe, az elmúlt év túlzott korlátai után nem ez a megoldás. Meg ne üsd magad! Nem biztos, hogy most kell szétrobbantani a párkapcsolatodat! Más kapcsolatába pedig eszedbe ne jusson belenyúlni, abba a legjobban te sérülhetsz meg. Légy inkább tudatos, úgy élvezd az életet. Tudd, hogy hol a határ!

Bak

Bár erős benned a ragaszkodás, most mégis meg kell tanulnod az elengedést. Bizony, az élet több területén kaphatsz ilyen feladatot, legyen az a munkád, vagy a tárgyak szintje, esetleg a kapcsolataid. A Szaturnusz bolygó nem hagy téged egy helyben állni. Ne ostorozd magad, ha nyáron a dolgok nem a terv szerint haladnak. Pihenj meg, ha elfáradtál.

Vízöntő

Eljött a te időd! Nyáron vagy ősz elején megnyílnak a kapuk számodra, még egy különleges külföldi utazásban is részed lehet. De ez nem azt jelenti, hogy lazsálás van. Itt az ideje, hogy magadra találj, és végre az emberek szolgálatába állj. Tehetséged kibontakozhat, állj bele a valódi életfeladatodba. Add át a benned rejlő igazi értékeket. Kapsz hozzá segítséget és vedd észre a nehézségeket, amelyeket neked kell megoldani a célod eléréséhez.

Halak

Hihetetlen jó időszak lesz ez neked, szinte mindennek egyszerre érik be a gyümölcse. Ezért nem mindegy, hogy mit ültettél el az elmúlt évben. Ha olyan dolgokba fektettél energiát, amik építenek téged és másokat, akkor úszhatsz a csodákban, mint hal a vízben. Ha a negatív dolgoknak adtál több figyelmet, akkor bizony még sok feladat vár rád. A Szaturnusz ebben most segíteni fog téged, kirángat a mélyvízből.

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Véres orosz megtorlás indul Ukrajnában

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

vg.hu

Alba Aréna: megnyílt Magyarország legújabb sportarénája – fotók

life.hu

Kiderült: ez lehet a rákbeteg Katalin hercegné titkos terve

vg.hu

Hadijelentés: megtorolták az ukrán támadásokat az oroszok

origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

mindmegette.hu

Innen tudod, ha túl sok kávét iszol: a szervezeted jelez

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

ripost.hu

50 hullócsillag ragyog az égen - erre a három csillagjegyre köszönt rá a szerelem

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is