EZO

Pénteken érkezik a fekete Hold! Készülj fel már most

Szeptember 30-án fekete Hold emelkedik majd az égen. Az asztrológia szerint ez a sötét oldal uralmát jelképezi. Vigyázz, nehogy elszabaduljanak az indulataid!
címkék:
  • Szerző: A

Ritka égi jelenség tanúi lehetünk pénteken. A jelenséget 2014. márciusában láthattuk utoljára és legközelebb 2019. júliusában ismétlődik meg. Az esemény minden 32. hónapban történik.

Mi is a fekete Hold?

Számos meghatározását ismerjük, de a pénteki fekete Hold azt jelenti, hogy ez a második újhold egyetlen hónap alatt. Általában minden hónapban van egy telihold és egy újhold. A holdfázis 29 napja alatt azonban előfordulhat, hogy két telihold vagy két újhold esik egy hónapra. A mostani fekete Hold kifejezés arra vonatkozik, hogy két újhold esik a naptári hónapra.

Túl sok látnivaló azonban nem lesz az égen

Az újhold fázisban a Hold láthatatlan és sötét. A Hold Föld felőli oldala teljesen árnyékban van. Megvilágítatlan oldala néz a Föld felé és ezt hívják fekete Holdnak.

Pénteken 20:11-kor zajlik a nyugati égbolton, a keleti égbolton  - Európában, Afrikában, Ázsiában, Ausztráliában -  éjfél után,  október 1-én lesz.

Figyelj oda a negatív gondolataidra, érzelmeidre!

A fekete Hold ugyanis lelkünk sötét, árnyék birodalmát testesíti meg. Ide tartoznak a tudatalattiba szorított érzelmek és késztetések, hatalmi játszmák és párkapcsolati negatív energiák is.

A fekete Hold felerősítheti ösztönös cselekedeteidet, ami nem biztos, hogy jót tesz kapcsolatodnak.

 

    

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?