EZO

Ennek a három csillagjegynek nagy lehetőséget hoz az újhold

A Rák jegyében lesz újhold, ennek a három csillagjegynek megnyomja az „újraindítás” gombot. Te közötttük vagy?

A Rák újhold energiái mindenkire hatással lesznek. Különleges újrakezdés időszaka ez, a Rák, Skorpió és Nyilas jegyűeknek, számukra hatalmas energiákkal hozza meg a változást. Érzelmi ébresztőt fúj, és gyökeres döntésekre késztet. Több életterületen tönrénhet meg a változás, vége az egyhelyben topogásnak. Nagy segítség, ha képes vagy a külső zajokat kikapcsolni és hallgatni a belső hangra, ha lépésre szánod el magad. Felerősödnek az érzelmek, melyeket elnyomtál, így nem lesz maradásod. Ha nem is tudsz most mindent megoldani azonnal, a világod akkor is formálódik egy másik irányba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rák újhold

Fotó: Shutterstock

A Rák újhold, az otthon, a biztonság, lelkiség, érzékenység képviselője. Az újrakezdés most biztonságban jön létre, kapcsolódva az otthonodhoz, ami lehet a belső középpontod is. Gondold meg a lépést, amit tenni szeretnél, hogy minden békében és rendben zajlódhasson. Ha a következő három jegy egyikében születtél, akkor te biztosan megérzed az újrakezdés energiáit. Segít a Rák újhold.

Rák

Újhold napján képes leszel biztonságban és kényelemben dönteni. Mindig érzékenyen reagálsz erre a csillagállásra, most kifejezetten higadtan és ügyesen teszed. Összefüggésben lehet a változás az egészségeddel, mentális állapotoddal, érzelmeiddel. Engedd meg magadnak a továbblépést, és ezen a napon csinálj magadnak énidőt. Vegyél ki akár egy szabadnapot. Pihenj, kapcsolódj ki, így egyszerűbb lesz megbékélned és meghozni a jó döntést. Ami még egy nagyon jó hír, ha szingli vagy, akkor most a szerelem is rádtalálhat!

Skorpió

Nagy erőkkel segítik a csillagok a haladásod, ha felmerül benned a tanulás igénye, még most fizess be egy tanfolyamra. Nem csoda, ha évekig halogattad a nyelvtanulást, vagy a szakmai előmeneteledhez szükséges tudás megszerzését, de ne várj tovább, vágj bele. Még az sem kizárt, hogy valami olyan érdekel, ami összefüggésben van az ezotériával. Bármit is választasz, végre rálépsz az utadra. Profitálj a változásokból, légy bátor! Ha élsz ezzel az eséllyel, akkor hosszútávon megérik a gyümölcse.

Nyilas

Nehezen bízol meg másokban, inkább dolgozol egyedül. Fantáziád hatalmas, de ritkán veszel bele másokat a terveidbe. Most biztonságos tér nyílik meg arra, hogy átgondold és döntéseket hozz arra vonatkozóan, hogyan tudnál másokkal való szorosabb együttműködében fejlődni, tanulni, dolgozni, élni. Senki nem ismeri jobban nálad a társas magányt. Új útra léphetsz, végre intimebb és mélyebb kapcsolatokat teremthetsz. Engedj magadhoz valóban közel embereket. Ez a kulcsa most annak, hogy az érzelmeid is a helyükre kerüljenek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?