Létrehozva: 2021.05.28.

Mutatjuk, kinek hoz szerencsét a hamarosan hátráló Pluto

A Pluto a legkisebb bolygó, de óriási az asztrológiai jelentősége. A 2020-as eseményekben sem lehetett letagadni a hatását. Most pedig közel fél évig hátráló mozgásba kezd az égbolton. Neked mit hoz ez az időszak?

Szerző Horváth Gabi

A Pluto nagyjából évente egyszer, ekkor viszont körülbelül egy fél évig mozog hátrafelé. Ennek a retrográd mozgásnak az ideje a változás, az újrakezdés, a stagnálásból való kilábalás időszaka. A retrográd Pluto időszakában minden csillagjegyre hat az átalakulás energiája – de vajon melyik jegynek mit hoz, és az élet mely területein várhatók a változások?

Kos: a retrográd Pluto felvillantja a zöld lámpát

Szeretnél komolyabban előre lépni az életedben? A retrográd Pluto most zöld lámpát ad az előre lépéshez. Itt az ideje, hogy leszámolj az elnyomott félelmeiddel, és végre lépj egy nagyot a céljaid megvalósítása felé. Senki nem tud megállítani, csak legyen elég bátorságod a terveid megvalósításához.

A retrográd Pluto az átalakulás, a változások ideje
Fotó: Pixabay.com

Bika: átértékeled, amit eddig tudtál

Október elejéig a Pluto a tudás és a növekedés házában halad. Itt az ideje, hogy átértékeld mindazt, amit magadról és az univerzumról eddig tudtál vagy tudni véltél. Megkérdőjelezed az eddigi hitrendszereidet, de egyúttal képes is leszel meghaladni mindazt, amit eddig gondoltál, és ezáltal előre lépni a vágyott irányban.

Ikrek: társadalmi emelkedést hoz a retrográd Pluto

A 2021-es retrográd Pluto időszaka a társadalomban elfoglalt helyzeteden, a kapcsolataidon változtat. Az eddig meghúzott határaidat is át kell majd értékelned. De a Pluto segítségével megkapod a téged megillető tiszteletet a többiektől.

Rák: a kapcsolataidat kell átgondolnod

A Rák jegyűek számára ez az időszak a kapcsolatok és az elkötelezettségek átértékelésének az ideje. Itt az ideje, hogy erősödjenek a szövetségeid, és a nagy felismerések kora is most érkezik el. Az új szövetségesek segítségével pedig növekedhetsz, fejlődhetsz.

Oroszlán: a lassú változások ideje

Itt az idő, hogy elkezdj szépen lassan megváltoztatni pár dolgot az életedben. A lassúság most kimondottan fontos, mert a retrográd Pluto időszakában eluralkodhat a káosz, és felborulhatnak a megszokott rutinok. Ez viszont most kifejezetten hasznos számodra, mivel felismerheted, milyen kötelezettségeid tartanak vissza a nagyobb céljaidtól, és szívják le az energiádat. Most valóban igaz, hogy a kevesebb több.

A Szűz jegyűeknek csupa jót hoz ez az időszak (Fotó: pixabay.com)

Szűz: nagyon fogod élvezni a retrográd Pluto időszakát

A Pluto most ahhoz segít hozzá, hogy végre az örömre koncentrálj, és felfedezd, mi az, ami valóban boldoggá tesz. Így pedig hosszú távon is nagyot léphetsz előre egy boldogabb, teljesebb élet felé. Ne akarj tökéletes lenni, csak élvezd ki ezt a szerencsés időszakot.

Mérleg: családi változások várhatók

A Mérleg jegyűeknek a családdal és az otthonnal kapcsolatos házát befolyásolja a retrográd Pluto a következő hat hónapban, így ezen a téren várhatóak változások. Mivel néha kicsit nehezen váltasz, lehet, hogy nem örülsz ennek, de hidd el, hosszú távon sok jót hoz, emelni fogja az életminőségedet ez az átalakulás.

Skorpió: a kommunikáció az érintett terület

A retrográd Pluto a Skorpió jegyűek esetében legjobban a kommunikáció területét befolyásolja. Ebben a fél évben nagyon fontos lesz, hogyan fejezed ki magad. Végre meghallgatnak és megértenek, de te is hallgass meg másokat. Arra is vigyáznod kell, hogy ne árulj el magadról túl sokat azoknak, akikben nem bízhatsz meg teljesen.

Nyilas: pénzt hoz a retrográd Pluto

Az év második felében a retrográd Pluto a pénzügyeidre lesz jó hatással. Befektethetsz, és anyagi ügyekben előre léphetsz. Figyelj oda, mennyit költesz, de ebben az időszakban nem kell majd filléreskedned, bőven jut majd mindenre, amit szeretnél.

Bak: nehezen változol, de most képesnek kell lenned rá

El kell engedned a múltat, különös tekintettel a múltbeli sérelmekre. Ebben a fél évben többször is alkalmad lesz rá, hogy átgondold, honnan jöttél, és merre tartasz, kivé akarsz válni. És természetesen a megszokott céltudatosságoddal azonnal előre is léphetsz a változás felé.

A Vízöntőknek megsúgja a megérzésük, merre kellene lépniük (Fotó: pixabay.com)

Vízöntő: hallgass a megérzéseidre

Ha egy kicsit elveszettnek érezted magad az utóbbi időben, ne aggódj, a retrográd Pluto most visszaterel a saját utadra. Újra képes leszel kapcsolódni a belső hangoddal és a megérzéseiddel. Most igazán érdemes lesz hallgatnod rájuk, mert az intuíciód az eddigieknél is jobban fog működni.

Halak: izgalmas barátságok szövődnek

A Halak jegyűek életében a Pluto mozgása a barátságok, társas kapcsolatok házát befolyásolja. Ezen a területen mozgalmas változások, érzelmes pillanatok várhatók. Gyakran lesz olyan érzésed, hogy magadhoz kell ragadnod a vezetést egy csoportban, de vigyázz, a másoktól jövő megjegyzésekre is extrán érzékeny leszel.

Szerző Horváth Gabi

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

life.hu

Katalin rákdiagnózisa megváltoztatta Vilmos herceggel való kapcsolatát

mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

travelo.hu

Videó: Egy hatalmas Boeing géppel intett búcsút a levegőben a pilóta

origo.hu

Elárasztanak minket a poloskák, ilyen veszélyesek még sosem voltak

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!

EZO

Ha ezt a hét dolgot megteszed a Bika havában, megváltozik az életed