EZO

Sikerek és könnyek: ebből a horoszkópból kiderül, kinek hogy sikerül az érettségi

Folynak az érettségi vizsgák. A tudás nagyon fontos, de vajon hogyan segítenek most a csillagok?

Elkészült az érettségizők horoszkópja. A csillagok most sem hazudnak, de természetesen az is nagyon fontos, hogy rendesen felkészültél-e. Helyetted senki nem fog vizsgázni, így bármikor is születtél, az hogy mennyi energiát tettél a tanulásba, nagy mértékben számít az eredményben. Milyen támogatásban lesz részed a csillagok révén? Azt most megtudhatod. Íme az érettségizők horoszkópja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

Kos

Ha jól felkészültél, az önbizalmad is a helyén van, akkor nem ér meglepetés. Ha kimaradt jó pár tétel, akkor is lehet szerencséd. Ebben az esetben jobb, ha csendben meghúzod magad és koncentrálsz a benned lévő tudásra. Felszínre jöhet az is, amit esetleg most nem tanultál meg, de korábban odafigyeltél az órán.

Bika

Ne indulj neki az érettséginek félelmekkel, akkor nem lesz nagy baj. Inkább mosolyt fog csalni az arcodra az eredményed, ha a jelenben tudsz maradni. Amint ráérzel a vizsga ritmusára, minden rendben lesz.

Ikrek

Szuper a kommunikációd, de ha szétszort vagy a napokban az nem segít! Nagyon figyelj oda az érettségi feladatokra. Tedd félre a hullámzó hangulatot, erre most nincs idő. Amiért megdolgoztál, annak a babérjait most learathatod.

Rák

Nagy sikerek várnak most rád, persze, csak ha rendesen felkészültél. Érzékenységed helyett a tudásod érvényesülhet, a csillagok melletted állnak. Te vagy az egyik legszerencsésebb jegy a napokban! Tedd oda magad, az eredménye meglesz.

Oroszlán

Bár a hét második felében igérnek a bolygók szellemi frissességet, és váratlan sikereket, de ehhez az érettségin azért meg kell dolgozzál. Nem adják ingyen a jó eredményeket, ne bízd el magad túl korán.

Szűz

Igen aktív vagy, ne félj használni a lelki erődet, ne ijedj meg, ha olyan tétel lesz, ami nem a kedvenced. Bátorságod, elszántságod segíthet. Egy a fontos, kipihenten indulj neki a vizsgáknak.

Mérleg

Elsőként érsz be a suliba és utolsónak távozol. Ne billegj össze-vissza, szedd össze magad! Ne engedj teret félelmeidnek, nehogy sírás legyen a vége! Szükséged lesz mentális erődre, lelki békédre. A tudást nem ma fogod megszerezni, ha eddig nem tetted!

Skorpió

Váratlan helyzetekbe kerülhetsz, baljóslatú érzések keríthetnek hatalmukba. Ha hagyod elcsitulni a lelkedben az érzelmi hullámokat, nagy baj nem lehet, meglepően jól végezhetsz. Rajtad áll, hogy képes vagy-e elővenni a legjobb énedet.

Nyilas

Ne lazáskodj, most össze kell szedned magad. Nem jeleznek jót a csillagok! Váratlan meglepetés nem csak jó lehet. Kivételesen neked most jobban össze kell szedned magad, nehogy sírás legyen a vége! Ez az érettségi jöhetett volna kicsit később.

Bak

Ha csak az általad megszokott kemény munkád eredményét tudod hozni, akkor nem lesz baj! Ha nem jön semmi közbe és egy hirtelen jött esemény nem kényszerít arra, hogy az érzelmeidre koncentrálj, akkor ne aggódj, jól fog sikerülni az érettségid!

Vízöntő

A Mars rendkívül előnyös lehetőséget mutat, így a kitűzött célokat meg is tudod valósítani. Most nincs erőd a magánéleti és érzelmi hullámvasútra. Összpontosíts csak az érettségire! Nagy sikerek előtt állsz. Ne hallgass most másokra, ne vedd át az érettségi panaszkodós hangulatát. Azokkal beszélgess inkább, akik lelkesek és lendületesek.

Halak

Használd ki a szerelmi érzelmi pozitív töltéseket, de ne keverd most össze az előtted álló kötelezettséggel. Mindennek meg van a helye, ideje, ha ezt szem előtt tartod, akkor maximum örömkönnyekre lelsz. Koncentrálj a tételekre, ha végeztél, jöhet megint a szerelem!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?