EZO

Kiderült végre, ki illik a legjobban a Skorpió jegy szülöttjeihez

A Skorpió jegy szülöttjei mély érzésűek, titokzatosak, és a tenyerükön hordozzák a választottjukat. De vajon mely jegyek illenek hozzájuk a legjobban?
  • Szerző: H. G.

Ha a Skorpió jegy egyik képviselőjével randizol, számíts rá, hogy csodás életed lesz mellette. Egy igazi Skorpió-szülött nem szereti a felszínes csevegést, őket a mély beszélgetések, a világ rendjének megfejtése izgatja. És persze a szex, hiszen a Skorpió jegy szülöttei általában félelmetes erotikus vonzerővel rendelkeznek, és ezt ki is használják. De vigyázz, ennek a titokzatos és teljes elköteleződést kívánó jegynek nem könnyű elnyerni a bizalmát, viszont a legkisebb árulás is kiábrándítja. De vajon melyek azok a csillagjegyek, amelyeknek a szülötteivel remek párost alkotnak a Skorpió jegy szülöttei?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Skorpio jegy 01

A Skorpió jegyűeknek a víz- és a föld-jegyek is remek partnerei
Fotó: Pixabay.com

A Skorpió jegy legjobb partnere: a Bak

A Skorpió és a Bak első látásra nagyon különbözőnek tűnhetnek, mégis sok mindenben hasonlítanak. Mindketten titokzatosak és zárkózottak, és érzelmi biztonságra van szükségük. Épp ezért lehet, hogy döcögősen indul a kapcsolatuk, hiszen meg kell találniuk a másikban azt a biztonságot, amelyben képesek megnyílni. Összemérik az erejüket, és sokáig kerülgetik egymást, mielőtt valóban összeszoknak. Ám ha ez megvan, akkor elválaszthatatlanok lesznek. Nem mindig adják ország-világ tudtára az érzelmeiket, de tűzön-vízen át kitartanak egymás mellett, és az ágyban is remekül megértik egymást. A racionális föld-jegyű Bak és az érzelmes víz-jegyű Skorpió az ambíciók terén is jól összeillenek, hiszen mindkét jegy sokra hivatott.

Skorpió jegy 02

A Bika és a Skorpió is a biztonságra és az érzékiségre vágyik
Fotó: Pixabay.com

A Bika a Skorpió jegy legjobb szexuális partnere

Még egy föld-jegy, amely remekül illik a Skorpió jegy szülötteihez: az érzéki és kifinomult Bika. Ők ketten már csak azért is vonzódnak egymáshoz, mert a zodiákus két ellentétes pontján helyezkedik el a jegyük, ez pedig mindig jót jelent az asztrológiai kapcsolatok szempontjából. A Skorpió képes épp azt a mélységet és elköteleződést nyújtani a partnerének, amelyre a Bika vágyik. Ráadásul képes ráérezni, hogy a másik mire vágyik az ágyban, és ezeket az igényeket ki is elégíteni, így a Bika elkényeztetve érzi magát. Kettejük közt legfeljebb csak abban van versengés, hogy meg akarják mutatni a másiknak, melyikük a jobb az ágyban, ami még izgalmasabbá teszik a kapcsolatukat.

Skorpió jegy 03

A Rák jegyűekkel a mály érzéseik kötik össze a Skorpió jegy szülötteit
Fotó: Pixabay.com

Érzelmileg a Rák jegyűekkel állnak a legszorosabb kapcsolatban

A Rák jegyűek eleme a Skorpiókhoz hasonlóan a víz, ennek köszönhetően mindkét jegy képviselői érzelmesek, birtoklóak, és mély elköteleződést kívánnak a másiktól. Azért alkotnak remek párost, mert ezt képesek is megadni egymásnak. Kiegyensúlyozzák egymás erősségeit és gyengeségeit, a gondoskodó Rák például gyógyírt jelenthet az intenzív érzelmi élettel megáldott Skorpió jegy számára. Mivel azonban mindkét jegy szülöttei nagyon érzelmesek, vigyázniuk kell, nehogy megbántsák a másikat, mert annak sokáig tartó duzzogás is lehet az eredménye.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?