Létrehozva: 2021.04.04.

Melyik jegyben születtél? Most megtudhatod, mi a sorsfeladatod

Tudd meg, mire születtél, milyen feladatod van az életben. Az is fontos, mit kell megtanulnod, hogy boldogan élhess. Segítünk, hogy megtaláld önmagad.

A sorsfeladat számodra is nagy kérdés? Ne keverd össze ezt a munkával, vagy a hivatással. Bár összefügghet velük, mégis másról van szó. Most megtudhatod a csillagjegyednek megfelelően, hogy mi is lehet a te sorsfeladatod.

Fotó: Shutterstock

Kos

A Kosnak meg kell tanulnia kiállni magáért az életben és ha ezt kifejlesztette, akkor jöhet a számára igazán nagy feladat, hogyan álljon ki a nála gyengébbekért is. Vezető szerepe van az életben, igazi harcos.

Bika

Szereti az anyagi javakat, képes felhalmozni pénzt is és tárgyakat is, számára a sorsfeladat inkább a szellemi út megtalálása, és az anyagi javak elengedése. Persze nem kell teljesen lemondjon róla. De meg kell tanulnia, hogy a biztonság nem az anyagiakban rejlik. Számára a hithez vezető út a nagy tanulás.

Ikrek

Fantasztikusan jól kommunikál az Ikrek. Ha mégsem, akkor ez számára a legnagyobb feladat az életben. Emberek között képes kapcsolatokat létrehozni, igazi hidat képez köztük. Sorsfeladata összefügg ezzel. Munkája, hivatása emberekkel kapcsolja össze, de lehet jó kereskedő is.

Rák

Családszerető, gondoskodó, mély érzelmekkel áldotta meg a sors. Feladata, hogy egyensúlyt teremtsen magában, és valójában segítsen másokat. Megérezze, amikor már sok mások számára. Ne erőltesse rá magát, gondoskodását a másik emberre.

Oroszlán

Született irányíró és központi ember. Szereti, ha rajonganak érte. Sok téren ki tud teljesedni, a fontos az, hogy megtanulja és megszerezze azt a bölcsességet, ami hozzásegíti ahhoz, hogy tudásával másokat is segítsen.

Szűz

Mindent megvizsgál, rendszerez, tisztít. Képes rendszerekben gondolkodni, ez nagy előnye a Szűznek. Egy kis lazaságra, rugalmasságra kell szert tegyen az életben. Sorsfeledata, hogy elfogadja önmagát, és azt is, hogy semmi nem tökéletes. És ez így van rendjén.

Mérleg

Fantasztikus diplomata. Harmóniára törekszik. Nagyon nehezen dönt. Konfliktuskerülő ember. Feladata megtanulni kiállni saját magáért, elengedni a megfelelési kényszerét, és nem feláldozni magát másokért. Meg kell tanuljon nemet mondani! Kreatív területen nagy eséllyel magára talál.

Skorpió

Nehezen kiismerhető, zárkózott ember. Nagyon ragaszkodik elképzeléseihez, rugalmatlan, és sokszor függőségi viszonyokban él. Bármilyen munkát, vagy hivatást is választ, meg kell tanulnia megszabadulni függőségeitől, ragaszkodásaitól. Ez a valódi sorsfeladata az életben.

Nyilas

Vidám, elszánt és tudatos ember a Nyilas. Néha kissé okoskodó. Manipulatív. Életfeladata, hogy spirituális és szellemi úton keresztül másképp lásson. Képes legyen elfogadni sorsát, saját igazságain túllépve, a világegyetem igazsgain keresztül megismerhesse önmagát.

Bak

Fantasztikusan jó vezető, szorgalmas, kitartó. Néha túlzásokba is esik. Karrierista, számára a legnagyobb feladat az életben, hogy öncélú karrierkergetése mellett másokról is gondoskodjon. Ha ezt elfogadja, akkor képessé válik kifejezni az érzéseit is, ami nagy tanulás a számára.

Vízöntő

Különleges és elég különös a Vízöntő. Tehetségét érdemes egy közösség számára feláldoznia, számára nagy jelentőségű, ha nem egyedül éli életét, hanem szívből másokat segít, és szolgál. Nem könnyű ez egy Vízöntő számára. El kell engedje az általa választott elkülönülést. Meg kell tanulnia közösségben élni. Hálás feladat, ha sikerül, rengeteg jót kap az élettől.

Halak

Nagyon érzékeny a Halak. Közösségi ember, rengeteg áldozatot hoz másokért. Sokszor elfelejti saját akaratát. Számára az igazi feladat az, hogy annyit adjon, amit valóban szívből, szeretettel tesz, ne legyen mártír. Nagyon fogékony a spiritualiásra, ez segíti az útját.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

A TV2 házaspárja váratlanul különvált

origo.hu

Óriási botrányba keveredett a TV2 sztárja - videó

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

hirtv.hu

Műsorváltozás: 21 órától a Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

astronet.hu

Nagy tavaszi horoszkóp 2024: szerelem, pénz, szerencse

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, aki áprilisban nagy változásokat él át a szerelemben és a karrierben egyaránt

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!